Visie 2020

Hoe zien wij de toekomst?

Ontdek de pijlers van onze toekomstvisie

 

Visie 2020

'Inspire the World, Create the Future'.

Onze Visie 2020 vormt de basis van onze inspanningen om een betere wereld vol rijke en indrukwekkende digitale ervaringen te creëren dankzij onze innovatieve technologieën en producten.
Het doel van deze visie is om uit te groeien tot een geliefd merk, een innovatief bedrijf en een gerespecteerde onderneming. Om dit te realiseren, zetten we volop in op creatie en innovatie, de expertise en ervaring van onze partners en onze getalenteerde medewerkers.
Dankzij onze passie voor innovatie en een geoptimaliseerde productie, hebben wij steeds de allerbeste producten en diensten geleverd.
Ook onderzoeken we nieuwe sectoren zoals gezondheidszorg en automotive en blijven we onze koers varen doorheen de geschiedenis van innovatie.
Bij Samsung Electronics worden nieuwe uitdagingen en kansen warm onthaald."

<h3>Deze infografiek is een samenvatting van de Visie 2020 van Samsung Electronics.</h3> <ul> <li>Nu, Start Vision-infografiek. Visie, Inspire the World, Create the Future. </li> <li>Missie: de wereld inspireren met onze innovatieve technologieën, producten en ontwerpen die ons leven verrijken en bijdragen aan maatschappelijke welvaart door een nieuwe toekomst te creëren.</li> <li>Missie-item: Geliefd merk, Innovatief bedrijf, Gerespecteerde onderneming. </li> <li>Strategische richting Item : Creativiteit, Samenwerking, Getalenteerde medewerkers.</li> </ul>