Bixby

Doe meer met Bixby.

Bixby geeft u de vrijheid om te focussen op wat belangrijk is. Bixby leert wat u graag doet en werkt samen met uw favoriete apps en services zodat u meer gedaan kunt krijgen.

Een afbeelding van een vrouw op een indoor rotswand en een vooraanzicht van een smartphone met daarop de apps Quick contact, Reminder en Multimedia gallery die worden uitgevoerd in Bixby Start.

* Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
* Beschikbaarheid van service kan per land verschillen.
* Aanmelding bij Samsung Account en gegevensnetwerk (Wi-Fi of internetverbinding) vereist.
* GPS moet worden ingeschakeld voor services waarvoor locatiegegevens vereist zijn.
* Beschikbare apps kunnen per land verschillen.

Alles bij de hand, waar en wanneer dan ook.

Met Bixby hebt u in één oogopslag toegang tot belangrijke info, zonder dat u een app hoeft te openen.
Alles wat u zoekt, is met slechts een tik of een veeg bereikbaar.

Een afbeelding waarop een smartphone met één hand wordt vastgehouden. De apps Quick contact, Reminder en Multimedia gallery worden uitgevoerd in Bixby Start.

Bekijk alle info door te tikken of vegen.

Veeg over het startscherm naar rechts en vindt snel wat u zoekt. Met één tik hebt u toegang tot aankomende afspraken, de foto's van vandaag, de weersverwachting en meer.

Een afbeelding waarop een smartphone met één hand wordt vastgehouden. Er wordt naar rechts geveegd vanaf het Startscherm om Bixby Start weer te geven.
Een afbeelding waarop een smartphone met één hand wordt vastgehouden. De apps Today's weather en Today's activity worden uitgevoerd in Bixby Start.

Bixby staat altijd voor u klaar.

Bixby herkent patronen en presenteert de juiste inhoud op het juiste moment. Bixby analyseert patronen in uw app-gebruik op basis van tijd en locatie, en voorspelt zo waarnaar u op zoek bent.

Een afbeelding van een smartphone waarop de apps Today's weather, Today's activity en Schedules worden uitgevoerd in Bixby Start.

Workout in de ochtend

Bent u elke ochtend aan het trainen? Bixby kent uw schema. Elke morgen als u opstaat om naar de sportschool te gaan, staan de wekker, uw favoriete afspeellijst en Samsung Health voor u klaar.

Een afbeelding van een smartphone waarop de apps Schedules en Live(Facebook) worden uitgevoerd in Bixby Start.

Lunchpauze

Na de lunch bent u weer helemaal op de hoogte. Elke dag kunt u uw agenda bekijken, het nieuws lezen en op Facebook kijken met Bixby.

Een afbeelding van een smartphone waarop de apps Your Rides(Uber) en YouTube worden uitgevoerd in Bixby Start.

Naar huis aan het eind van de dag

Gaat u elke dag om half zeven van werk naar huis? Bestel een Uber-rit met een tik op het scherm en bekijk eindelijk die YouTube-video die al de hele dag op u wacht.

Een afbeelding van een smartphone waarop de apps Multimedia gallery en Nearby Places worden uitgevoerd in Bixby Start.

Dagje strand

Gaat u elke zaterdag naar het strand? Bixby kent ook uw weekendrituelen. Foursquare en uw fotogalerij staan daarom al op u te wachten.

Alles vanaf één scherm.

Bixby regelt meer dan één app kan doen door allerlei functies uit verschillende apps bereikbaar te maken met één tik op het scherm.

Beschikbare apps

Een afbeelding met de apps die worden weergegeven in 3 kolommen. In de eerste kolom staan afbeeldingen van de apps Reminder, Upcoming event, Schedules en Live(Facebook). In de tweede kolom staan afbeeldingen van de apps Multimedia gallery en Nearby Places. In de laatste kolom staan afbeeldingen van de apps Today's weather, Today's activity en YouTube.

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?