Minder praten, meer doen.

Bixby geeft u de vrijheid om te focussen op wat belangrijk is. Bixby leert wat u graag doet en werkt samen met uw favoriete apps en services zodat u meer gedaan kunt krijgen.

Een vrouw op een indoor rotswand en een vooraanzicht van de Galaxy S9 Midnight Black met daarop apps die zijn ingesteld in Bixby Home.

* Schermafbeelding gesimuleerd ten behoeve van illustratie.
* Beschikbaarheid van service kan per land verschillen.
* Aanmelding bij Samsung Account en gegevensnetwerk (Wi-Fi of internetverbinding) vereist.
* GPS moet worden ingeschakeld voor services waarvoor locatiegegevens vereist zijn.
* Beschikbare apps kunnen per land verschillen.

Alles bij de hand, waar en wanneer dan ook.

Met Bixby hebt u in één oogopslag toegang tot belangrijke info, zonder dat u een app hoeft te openen.
Alles wat u zoekt, is met slechts een tik of een veeg bereikbaar.

Een persoon die met zijn rechterhand een Galaxy S9 Midnight Black vasthoudt met daarop Bixby Home waarin de apps DECLINED CALL, TODAY'S ACTIVITY en TODAY'S WEATHER zijn ingesteld.

Bekijk alle info door te tikken of vegen.

Veeg over het startscherm naar rechts en vindt snel wat u zoekt. Met één tik hebt u toegang tot aankomende afspraken, de foto's van vandaag, de weersverwachting en meer.

Afbeelding waarop een Galaxy S9 Midnight Black met één hand wordt vastgehouden. Er wordt naar rechts geveegd vanaf het startscherm om Bixby Start weer te geven.
Een afbeelding van de Galaxy S9 Midnight Black waarop de apps TODAY'S WEATHER, TODAY'S ACTIVITY worden uitgevoerd in Bixby Home

Bixby staat altijd voor u klaar.

Bixby herkent patronen en presenteert de juiste inhoud op het juiste moment. Bixby analyseert patronen in uw app-gebruik op basis van tijd en locatie, en voorspelt zo waarnaar u op zoek bent.

Afbeelding van een Galaxy S9 Midnight Black. De apps TODAY'S WEATHER, TODAY'S ACTIVITY en REMINDER zijn ingesteld in Bixby Home.

Workout in de ochtend

Bent u elke ochtend aan het trainen? Bixby kent uw schema. Elke morgen als u opstaat om naar de sportschool te gaan, staan de wekker, uw favoriete afspeellijst en Samsung Health voor u klaar.

Afbeelding van een Galaxy S9 Midnight Black met apps AGENDA, VIDEO'S en SPORT die zijn ingesteld in Bixby Home.

Lunchpauze

Na de lunch bent u weer helemaal op de hoogte. Elke dag kunt u uw agenda bekijken, het nieuws lezen en op Facebook kijken met Bixby.

Afbeelding van een Galaxy S9 Midnight Black. De apps Uber en YouTube zijn ingesteld in Bixby Start.

Naar huis aan het eind van de dag

Gaat u elke dag om half zeven van werk naar huis? Bestel een Uber-rit met een tik op het scherm en bekijk eindelijk die YouTube-video die al de hele dag op u wacht.

Afbeelding van een Galaxy S9 Midnight Black. De apps GALLERY en NEARBY PLACES zijn ingesteld in Bixby Start.

Dagje strand

Gaat u elke zaterdag naar het strand? Bixby kent ook uw weekendrituelen. Foursquare en uw fotogalerij staan daarom al op u te wachten.

Alles vanaf één scherm.

Bixby regelt meer dan één app kan doen door allerlei functies uit verschillende apps bereikbaar te maken met één tik op het scherm.

Beschikbare apps

Afbeeldingen uitgelijnd in 3 kolommen. In de eerste kolom staan afbeeldingen van de apps REMINDER, VIDEOS, DECLINED CALL en CNN. In de tweede kolom staan afbeeldingen van de apps UBER, GALLERY, ALARMS en EMAIL. In de laatste kolom staan afbeeldingen van de apps GALLERY, CALENDAR, TODAY'S ACTIVITY, REMINDER en TODAY'S WEATHER

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?