Introducing the new Galaxy Buds

Audio-ervaringen voor elke levenstijl

Bekijk alle audio

De perfecte combinatie met Galaxy Buds

Beantwoord met de door AKG getunede Galaxy Buds al jouw oproepen onderweg en beluister jouw favoriete muziek tijdens het lopen, werken of work-outs.


Ze zijn heel eenvoudig te koppelen met tablet en smartphone. De Galaxy Buds maken meteen verbinding met jouw Bluetooth-toestellen, zodat jij meteen aan de slag kunt.

AKG N700NC

Draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

De AKG N700NC combineert eersteklas adaptieve ruisonderdrukkingstechnologie met een slank en elegant ontwerp, en levert puur studiogeluid vrij van vervorming en afleiding. De AKG N700NC draadloze hoofdtelefoon werd met een Grammy Award bekroond.

man in trainstation with akg headphones on

AKG Y500

Draadloze on-ear hoofdtelefoon

De Y500 draadloze hoofdtelefoon beschikt over een soft-touch hoofdband en oorschelpen met geheugenschuim voor comfort en aluminium highlights voor duurzaamheid.

girl in trainstation with akg headphones on

Galaxy Buds

Krachtig geluid dat je raakt

De Galaxy Buds hebben een nieuw, geavanceerd ontwerp waardoor ze zo compact zijn dat je ze altijd en overal heel gemakkelijk kunt meenemen. En ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze perfect passen bij jouw dagelijkse routine.

girl in fitness outfit with galaxy buds in

AKG N200

Draadloze referentie in-ear hoofdtelefoon

De AKG N200 Wireless in-ear hoofdtelefoon heeft een halfgesloten achterkant, waardoor hij een superieure akoestische demping biedt en een geluidservaring van referentiekwaliteit levert.

akg wireless headphones on a table

AKG voor optimaal studiogeluid

Ontdek de verbluffende line-up van hoofdtelefoons die studio-kwaliteit
ontwerp en engineering biedt voor een unieke luisterervaring.

AKG headsets