75" Crystal UHD 4K Hotel TV HJ690Y

75" Crystal UHD 4K Hotel TV HJ690Y

HG75EJ690YBXEN

 • Create a Premium Guest Experience
 • Crisp and vivid color expression
 • UHD-Quality Content Delivery

Kies jouw Schermdiagonaal

Creëer een optimale gastbeleving

Met de HJ690Y-displays van Samsung komen hotels tegemoet aan de groeiende verwachtingen van hun klanten en verbeteren ze tegelijkertijd hun eigen efficiëntie. Dankzij de schitterende UHD-beeldkwaliteit en het praktische kamerbeheer kunnen gasten via hun display genieten zoals ze thuis gewend zijn en is er een naadloze tweerichtingscommunicatie mogelijk.

Heldere en levendige kleurweergave

Crystal Display biedt een optimale kleurweergave waarin zelfs de kleinste details zichtbaar zijn. Gasten gaan dus helemaal op in het beeld met een breder kleurenspectrum.

Content in UHD-kwaliteit

Met de hoteldisplays van Samsung krijgen hotelgasten de levendige beeldkwaliteit van een home-entertainmentsysteem. Door de UHD-upscalingtechnologie tonen deze verfijnde displays alle content in een UHD-resolutie (3.840 x 2.160) en met vier keer zoveel pixels als de FHD-standaard.

Verfijnde beeldkwaliteit

De Samsung-displays zorgen niet alleen voor consistente UHD-kwaliteit in de hotelkamer, maar bieden ook High Dynamic Range (HDR10+)-beeldkwaliteit. HDR10+-technologie maakt gebruik van dynamische metadata waardoor elk beeldframe in een programma nauwkeurig wordt ingesteld voor een optimale, gedetailleerde en onvergetelijke kijkervaring.

Een gepersonaliseerd Home-menu

Alle hoteldisplays van Samsung hebben een intuïtief, personaliseerbaar Home-menu die de uitwisseling van content stroomlijnt tussen hotels en gasten. Contentmanagers kunnen gemakkelijk beelden, logo's en pictogrammen toevoegen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de gast en daarmee speciale aanbiedingen en de hotelbranding extra onder de aandacht brengen.

Krachtige prestaties, betere beveiliging

De hoteldisplays van Samsung worden ondersteund door het krachtige TIZEN-besturingssysteem waardoor de content op applicatie-, platform- en systeemniveau beveiligd wordt verspreid.

Eenvoudige ontwikkeling van compatibele web-app

Behalve geavanceerde grafische mogelijkheden maakt Samsungs H.Browser-technologie het mogelijk vanaf elke locatie soepel applicaties te ontwikkelen. Alle apps kunnen worden opgeslagen binnen het TIZEN-OS en worden ondersteund door de platformtools Web Simulator en Remote Web Inspector die de prestaties en de beveiliging van de apps verder verbeteren.

Gecentraliseerd realtime beheer

Samsungs LYNK REACH 4.0-contentplatform is compatibel met al aanwezige LAN-, Wifi- en coaxinfrastructuren en centraliseert en stroomlijnt het algehele hotelonderhoud. Hotelmanagers kunnen nu snel problemen met individuele displays of een groep displays oplossen voordat die uit de hand lopen.

Gepersonaliseerde service van aankomst tot vertrek

Hotels kunnen LYNK REACH 4.0 ook gebruiken voor persoonlijke berichten aan hun gasten. Als de gasten arriveren kan het hotel hen begroeten met een persoonlijke welkomstboodschap en informatie geven over relevante faciliteiten en aanbiedingen. LYNK REACH 4.0 biedt ook express checkout voor extra gemak.

* De draaibare muurbeugel kan variëren afhankelijk van het schermformaat.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • Installation Guide
  ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES(Europees), ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, TURKS
 • Quick Guide
  ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES(Europees), ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, TURKS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken