H.Browser

SMART Hospitality Display Solutions

H.Browser

Volledig aanpasbare webbrowseroplossing

H.Browser
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none

    Premium-hotelketens willen op de kamers de hoogwaardige entertainment- en contentmanagementservices op maat bieden die hun gasten verwachten. Ze willen de gasten ook interactieve webservices aanbieden zonder dat deze aanvullende hardware, zoals settopboxen (STB's) voor video on demand, hoeven te kopen, installeren en onderhouden. H.Browser is een IP-gebaseerd open platform. Het laat systeemintegratoren toe volledig aanpasbare webbrowseroplossingen te bieden die premium interactieve services en functies bevatten voor zowel gratis content als video on demand (VoD). Doordat H.Browser is gebaseerd op internetprogrammeertalen, zoals HTML5 en JavaScript®, kunnen systeemintegratoren krachtige hoteloplossingen eenvoudig op maat ontwikkelen en snel implementeren.

Bied gasten een betere ervaring met een eenvoudig aanpasbaar IP-gebaseerd open platform

H.Browser is een IP-gebaseerd open platform voor beheer van hospitality-displays. Deze oplossing is volledig aanpasbaar en zeer flexibel, waardoor luxe hotels geavanceerde services kunnen bieden, waaronder video on demand en wereldwijd bekende toepassingen. Hierdoor genieten de gasten van een ongeëvenaarde ervaring op de kamer. Samsung biedt een SDK (software development kit) waarmee systeemintegratoren voor hotels krachtige tv-oplossingen op maat kunnen ontwikkelen die beschikken over een intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde functies. H.Browser is gebaseerd op HTML5 en is een echte smart-tv-oplossing waarmee gasten gratis en in de vorm van video on demand kunnen genieten van interactieve services en functies. Systeemintegratoren kunnen hiermee eenvoudig oplossingen op maat met meer flexibiliteit ontwikkelen.

Enrich the guest experience with an easily customisable IP-based open platform

Creëer een verfijnde sfeer met de geïntegreerde H.browser

Met de geïntegreerde H.Browser kunnen hotelketens een stijlvolle, luxueuze kamersfeer creëren doordat er geen extra settopboxen meer nodig zijn om content op maat en interactieve services te leveren. Systeemintegratoren kunnen met behulp van H.Browser en de krachtigste hospitality-displays van Samsung met ingebouwde quad-core-processors gebruikmaken van de geavanceerde hardwarefuncties. Dankzij deze combinatie kunnen ze zich concentreren op het implementeren van naadloze oplossingen die zijn geoptimaliseerd om te voorzien in de specifieke behoeften van hotels.

Create a sophisticated in-room atmosphere with the embedded H-browser solution

Vertrouw op de behulpzame technische ondersteuning van Samsung voor systeemintegratoren

Samsung onderhoudt een sterke en op vertrouwen gebaseerde relatie met systeemintegratoren om hen te helpen bij de ontwikkeling van oplossingen. Hierbij levert Samsung niet alleen een SDK (Software Development Kit), maar ook het Samsung D-forum op samsungdforum.com, evenals snelle en hulpvaardige technische ondersteuning. Samsung werkt momenteel wereldwijd samen met ongeveer 15 grote systeemintegratoren aan het ontwikkelen van H.Browser-oplossingen en verwacht in de toekomst meer partnerschappen aan te gaan.

*http://www.samsungdforum.com

Rely on collaborative Samsung technical support for System Integrators