MagicInfo™ Server 4.0

SMART Signage Solutions

MagicInfo™ Server 4.0

All-in-one content management gateway

MagicInfo™ Server 4.0
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none
Bedien meerdere typen displays vanaf een enkele, gecombineerde server

Bedien meerdere typen displays vanaf een enkele, gecombineerde server

    De echte kracht van Samsung MagicInfo™ Server is de mogelijkheid om meerdere netwerkoplossingen te bieden voor displays die zich in verschillende omgevingen bevinden, zowel op locatie als extern. Andere belangrijke kenmerken van MagicInfo™ Server zijn de compatibiliteit en het vermogen om naadloos te werken met verbonden Samsung SMART Signage-apparaten, zoals standalone-displays, videomuren, semi-outdoor- en outdoor-displays, kleine informatiedisplays, eBoard-displays en meer. IT-managers beschikken nu over meer mogelijkheden dan ooit tevoren doordat ze vanaf één locatie op eenvoudige en slimme wijze de status kunnen beheren van meerdere displays die zijn geplaatst door het gehele bedrijf of gebouw. Ze kunnen de displays onmiddellijk of volgens een vooraf bepaalde planning beheren.

Bijna overal toegang tot MagicInfo™ Server via een internetverbinding

Bijna overal toegang tot MagicInfo™ Server via een internetverbinding

    Als toegang via internet is ingeschakeld, kunt u nu elk display in het wereldwijde netwerk vanop afstand beheren. Systeembeheerders genieten van meer gemak en flexibiliteit doordat ze verbinding kunnen maken met MagicInfo™ Server door een IP-adres of server-URL in te voeren in de adresbalk van een webbrowser. De gebruikersinterface van de server werkt via een browser. Hiermee kan een manager alle beheertaken voor digitale displayinfrastructuren uitvoeren, zoals het bewaken en beheren van displays, het beheren van content en planningen, het analyseren van publieksinformatie en meer.

Beheer elke Samsung SMART Signage extern vanaf een centrale locatie

Beheer elke Samsung SMART Signage extern vanaf een centrale locatie

    Na het configureren van de Samsung SMART Signage voor koppeling met  MagicInfo™ Server kunnen bedrijven nieuwe waardevolle functies gebruiken doordat ze displays vanop afstand kunnen bewaken en beheren. Hierdoor kunt u eenvoudiger en efficiënter displays beheren, ongeacht hun locatie. Bewaking op afstand is beschikbaar voor alle functies, van het in- en uitschakelen van de Samsung SMART Signage en het uitvoeren van kwaliteitscontrole van digitale berichten tot het realtime bekijken van content die wordt afgespeeld op het apparaat. Met MagicInfo™ Server kunt u een oneindig aantal netwerkdisplays gelijktijdig beheren.

Voeg een extra beschermingslaag toe met Backup Player

Voeg een extra beschermingslaag toe met Backup Player

    Backup Player biedt een extra laag beveiliging en bescherming en hiermee wordt uw essentiële content altijd weergegeven, ook als de verbinding met een bepaald display wordt verbroken of als een display problemen begint te vertonen. Door een bepaald display aan te wijzen als Backup Player voor een ander display waarop essentiële content wordt getoond, zal MagicInfo™ Server onmiddellijk actie ondernemen en de content van de Backup Player tonen op het primaire display. Dit gebeurt allemaal dankzij onmiddellijke en proactieve werking van de kernfuncties van MagicInfo™ Server voor realtime bewaking en probleemoplossing. Zodra het display dat problemen ondervond weer verbinding heeft met uw displaynetwerk, zet MagicInfo™ Server de displays weer terug op de standaardinstellingen.

Automatische updates van content via verbinding met externe databasebronnen middels DataLink

Automatische updates van content via verbinding met externe databasebronnen middels DataLink

    SMART Signage™ Server kan gebruikmaken van de DataLink-functie van Samsung MagicInfo™. DataLink fungeert als doorvoerstation voor uw displayoplossing en hiermee kunt u de content koppelen met externe databasebronnen. Doordat u er zeker van bent dat actuele content automatisch wordt getoond zonder dat u handmatig de content voor elk display apart moet bewerken, hoeft u zich geen zorgen te maken en weet u dat klanten tijdig worden bereikt met doelgerichte informatie zonder dat u hier verder moeite voor hoeft te doen. RSS-feeds worden ook ondersteund door MagicInfo™ Server, waardoor u op uw netwerk aan displays desgewenst ook tekstuele informatie kunt tonen, zoals het weerbericht en financiële informatie.

Verzamel publieksinformatie om klantherkenning te gebruiken

Verzamel publieksinformatie om klantherkenning te gebruiken

    Wanneer de optionele camera op het display is geïnstalleerd, kunt u met Samsung MagicInfo™ Server publieksinformatie verzamelen, zoals leeftijd en geslacht, waardoor u klantherkenning kunt gebruiken. De functie wordt automatisch geactiveerd en werkt alleen wanneer de speciale camera is verbonden. De software bevat twee belangrijke functies: dynamisch content afspelen en gegevensstatistieken.

Efficiënt beheer van displays en content met de visueel en technisch verbeterde MagicInfo 4.0

Efficiënt beheer van displays en content met de visueel en technisch verbeterde MagicInfo 4.0

    MagicInfo Server heeft een upgrade ondergaan van versie 3.1 naar 4.0. MagicInfo Server 4.0 heeft een visuele en technische revisie ondergaan en beschikt nu over betere functies en gebruiksvriendelijkheid dan de vorige versie. Door de uniforme ervaring in alle producten van MagicInfo Solution genieten gebruikers van hetzelfde gebruiksgemak en de krachtige beheerfuncties, ongeacht de grootte van de organisatie.
• Geheel nieuwe gebruikersinterface voor betere functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid 

- Consistente menustructuur in de hele softwareserie 

- Intuïtieve menustructuur 

- Vereenvoudigd plannen met de grafische gebruikersinterface  

- Nieuw ontwerp (Web Author)
• Nieuwe en verbeterde functies voor eenvoudiger beheer van content 

- Nieuw tabblad met geschiedenis 

- Snel bewerken  

- Direct gegevens uploaden zonder installatie van invoegtoepassing  

- Handige statusbalk voor controle van het uploaden van bestanden 
• Vernieuwd apparaatbeheer voor centrale aansturing 

- Eenvoudig apparaten labelen 

- Verbeterde zoekfunctie 

- Samengestelde groep