MagicIWB I2

SMART Signage Solutions

MagicIWB I2

Geavanceerde E-board oplossing

MagicIWB I2
VRAGEN HEBBEN?
VRAGEN HEBBEN?
  • none
Lever klassikale lessen via de geavanceerde software van Samsung MagicIWB I2

Lever klassikale lessen via de geavanceerde software van Samsung MagicIWB I2

    Studenten zijn steeds beter digitaal onderlegd als gevolg van de vele nieuwe technologieën die overal aanwezig zijn, zoals tablets, e-bookreaders en smartphones. Docenten hebben meer mogelijkheden en kunnen gebruikmaken van deze apparaten om studenten meer bij de les te betrekken en om te zorgen dat studenten de leerstof beter onthouden. Voor een succesvolle overgang naar digitaal onderwijs zijn bij het ontwikkelen van leeromgevingen open en flexibele platforms nodig waarbij de aanpassing eenvoudig verloopt. Via een naadloze communicatie met slimme apparaten en het gebruik van samenwerkingstools, kunnen studenten, docenten en beheerders met de contentmanagementsoftware van Samsung MagicIWB (Interactive White Board) voor Samsung SMART Signage IWB's deelnemen aan en profiteren van een dynamischere leerervaring.  MagicIWB is voorzien van een interactief touchscreen en biedt content in full high-definition (FHD) die zeer goed leesbaar is en waarmee het doceren en leren makkelijker verloopt.Om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruiksomgevingen is de krachtige software van Samsung MagicIWB beschikbaar in twee verschillende versies: MagicIWB I2 voor het onderwijs en MagicIWB S2 voor bedrijven en de overheid. Met de software van MagicIWB I2 kunnen gebruikers samenwerking, betrokkenheid en effectiviteit van discussies stimuleren tegen lagere kosten en met minder complexiteit.

Deel boeiende lescontent die compatibel is met andere apparaten, zonder afleiding of onderbreking te veroorzaken

Deel boeiende lescontent die compatibel is met andere apparaten, zonder afleiding of onderbreking te veroorzaken

    De Samsung MagicIWB I2-software heeft een upgrade ondergaan en is ontwikkeld om te voldoen aan de toenemende eisen van onderwijsomgevingen. De software is eenvoudig toe te passen, zeer krachtig en hierin worden efficiëntie, gemak en flexibiliteit gecombineerd in een vereenvoudigd pakket. Met de geavanceerde programma's in de software kunnen docenten direct klassen beheren en genieten studenten van realtime communicatie. Samsung IWB-displays die zijn uitgerust met MagicIWB I2 kunnen direct verbinding maken met de apparaten van docenten door gebruik te maken van MagicIWB Manager in de software. De software beschikt niet alleen over geoptimaliseerde tools voor het delen van documenten, maar ook over functies voor het beheren van klassen waarmee docenten de interactie van discussies kunnen stimuleren. Met MagicIWB Manager kunnen docenten bijvoorbeeld studenten van het netwerk verwijderen als ze de aandacht van de groep willen sturen. Daarnaast is de software voorzien van MagicIWB Agent, waarmee de notebooks, pc's en tablets van studenten kunnen worden verbonden met Samsung IWB-displays. Via een gebruiksvriendelijke interface kunnen studenten met MagicIWB Agent eenvoudig samenwerken en deelnemen aan discussies. Bij deze leermethode staat de student centraal waardoor studenten sneller leren en meer kennis opdoen. Hierbij kunnen docenten continu de opgedane kennis testen. MagicIWB I2 biedt ongeëvenaarde interactie tussen student en docent, evenals operationele efficiëntie zodat studenten beter kunnen leren.

*MagicIWB I2 is compatibel met alle IWB-modellen uit de DBE-, DHE-, DME-, DME-BR- en DME-BM-serie. Gebruikers moeten echter de software verbinden via een plug-in-module of via een extra pc als ze na aanschaf van een licentie de software willen gebruiken.

Verwijder leergrenzen middels toegang tot gestroomlijnde content

Verwijder leergrenzen middels toegang tot gestroomlijnde content

    SamsungMagicIWB I2-software voor het delen van kennis is speciaal ontwikkeld voor discussies waarbij de nadruk ligt op leren. Hiermee kunt u de efficiëntie van interacties verhogen door gangbare belemmeringen bij interactie tussen studenten en docenten weg te nemen. De apparaatcompatibiliteit en onderwijsspecifieke tools van het platform bevorderen open uitwisseling en samenwerking, evenals efficiënte instructies. Belangrijke functies:

• Lesintroductie zonder vertraging: Docenten kunnen lesplannen onmiddellijk starten via het veelzijdige startscherm van MagicIWB I2 en kunnen hierbij de werkmodus of contentmodus gebruiken. In de werkmodus kunnen docenten eerdere content en projecten selecteren of nieuwe projecten starten. In de contentmodus kunnen gebruikers in het interne of externe geheugen zoeken naar content en vervolgens de gevonden content afspelen.Tools voor alle lessen: Een zeer uitgebreide onderwijstoolset voor snellere uitvoering van lessen, visueel leren en creativiteit in de klas. Met de toolset kunnen docenten en studenten snel zeer uiteenlopende onderwijscontent openen en weergeven, waaronder een gum, gradenboog en tools voor het tekenen van vormen. Om verschillende onderwerpen en niveaus te kunnen bieden, zijn er in MagicIWB I2 met één druk op de knop ook tools voor aardrijkskunde, wiskunde en natuurwetenschappen beschikbaar. 

• Realtime notities: Docenten en studenten kunnen universeel zichtbare memoblaadjes direct op bepaalde content plaatsen via de unieke functie voor snelle memo's in MagicIWB I2. Ook kunnen ze presentatie-updates opslaan op één eenvoudig bereikbare locatie.

• Handschriftherkenning: Voor meer gemak is er een zeer nauwkeurige handschriftherkenning waarmee u woorden, nummers en vormen kunt converteren naar tekst op het IWB-display. Vervolgens kunt u de tekst onmiddellijk opslaan, waardoor u de instructietijd effectiever kunt gebruiken.
Met Samsung MagicIWB I2-software kunt u naadloos bestanden delen en geniet u van een uitgebreid aanbod aan interactieve tools. Dit softwarepakket bevat in één programma de verschillende elementen die nodig zijn voor efficiënt leren. Hierdoor kunnen docenten gestructureerde en onderbrekingsvrije lessen bieden.

Stimuleer samenwerking en interactie in de klas via realtime contentmanagement

Stimuleer samenwerking en interactie in de klas via realtime contentmanagement

    De krachtige Samsung MagicIWB I2-software is uitgerust met gebruiksvriendelijke functies en realtime updatefuncties, waardoor u presentaties van hoge kwaliteit en interactieve visuele content kunt maken. Belangrijke onderwijsfuncties zijn:

• Uitgebreide contentzichtbaarheid: MagicIWB I2 is gebaseerd op de basisfunctionaliteiten van eerdere IWB-technologieën en biedt daarom een uitgebreidere en krachtigere browserfunctie. Na aanmelding haalt de browser de specifieke instellingen en opgeslagen lesplannen van elke presentator op, waardoor meerdere gebruikers content in het systeem kunnen opslaan en openen. Vervolgens kunnen gebruikers met de browserfuncties voor pagina's, content, geschiedenis en toepassingen moeiteloos bladeren door de nieuwe en opgeslagen materialen die het relevantst zijn voor de discussies van die dag en deze materialen selecteren.

• Tekenen op elke contentbron: Met de IWB-software kunnen gebruikers tekenen op elke geselecteerde contentbron die wordt weergegeven op het touchscreen van het display, bijvoorbeeld in PiP-vensters (Picture-in-Picture). Met deze verbeterde functionaliteit worden essentiële discussiepunten op het scherm belicht en is de content van de presentatie efficiënter.

• Content vastleggen, opslaan en delen: Docenten en studenten kunnen zowel schermen als content, waaronder muziek, foto's, afbeeldingen, video's en documenten delen met andere apparaten waarop MagicIWB Agent is geïnstalleerd. Gebruikers kunnen op het IWB-display ook bestanden van andere deelnemers openen, om de presentatiecontent aan te vullen of om te delen met een grotere groep. Verder kunt u in het softwarescherm en met de knoppen voor het vastleggen van video probleemloos notities en videoscreenshots vastleggen. Deelnemers aan de les kunnen de notities en screenshots vervolgens e-mailen of afdrukken om deze eenvoudig te delen. 

• Zwevend menu: Alle essentiële functies van het Samsung IWB-display, waaronder de gum en tekentools, staan in het zwevende menu van MagicIWB S2. U kunt het zwevende menu vrijwel overal op het display plaatsen.