MagicIWB S2

SMART Signage Solutions

MagicIWB S2

Gratis embedded E-board touch-oplossing

MagicIWB S2
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none
Optimale samenwerking met de Samsung  MagicIWB S2-software voor het interactief delen van kennis

Optimale samenwerking met de Samsung MagicIWB S2-software voor het interactief delen van kennis

    De grenzen van bedrijfs- en overheidsomgevingen worden steeds verder uitgebreid tot buiten de lokale grenzen en deze omgevingen worden wereldwijd met elkaar verbonden. Hierdoor worden het delen van ideeën en het samenwerken via netwerken en apparaten steeds belangrijker. Essentiële informatie moet altijd eenvoudig bereikbaar zijn voor uiteenlopende doelgroepen. Voor optimalisatie van deze interne en externe interacties, hebben organisaties en IT-afdelingen intuïtieve vergaderoplossingen nodig die een effectieve ondersteuning bieden voor samenwerking, flexibiliteit en betrokkenheid van klanten. De Samsung-contentmanagementsoftware MagicIWB (Interactive White Board) voor Samsung SMART Signage IWB's is een flexibel en compleet product. Hiermee kunt u de betrokkenheid bij presentaties en de efficiëntie drastisch verhogen door traditionele vergaderingen te transformeren tot dynamische ervaringen.  MagicIWB is voorzien van een interactief touchscreen en hierop kunt u content zeer scherp en in full high-definition (FHD) weergeven. Hiermee trekt u de aandacht van de kijkers en krijgen meerdere gebruikers direct toegang tot geavanceerde content. Om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruiksomgevingen is de krachtige, interactieve software van Samsung beschikbaar in twee verschillende versies: MagicIWB S2 voor bedrijven en de overheid, en MagicIWB I2 voor het onderwijs.

* De MagicIWB S2-software is geïntegreerd in bepaalde Samsung IWB-displays, waaronder de DME-BR en DME-BM. De optionele en geavanceerdere MagicIWB I2 is compatibel via een plug-in-module (PIM) of een extra pc. Met deze Samsung MagicIWB-softwareoplossingen beschikken gebruikers over geavanceerde tools om samenwerking aan, betrokkenheid bij en effectiviteit van presentaties te stimuleren tegen lagere operationele kosten.

Betere samenwerking bij vergaderingen via gebruiksvriendelijke IWB-software (Interactive White Board)

Betere samenwerking bij vergaderingen via gebruiksvriendelijke IWB-software (Interactive White Board)

    De geïntegreerde all-in-one Samsung MagicIWB S2-software* is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van bedrijfs- en overheidsomgevingen. Hiermee kunnen gebruikers de efficiëntie verhogen via een krachtig pakket waarvoor geen aparte pc nodig is. MagicIWB S2 biedt naadloze communicatie bij fysieke en virtuele vergaderingen waarin presentaties worden gegeven. Hierbij profiteren gebruikers van interactie via een touchscreen en zonder pc, beheer via één bronbestand, tools voor het delen van multimediacontent en ononderbroken verbinding met videoconferentiesystemen. Verder kunnen gebruikers hun persoonlijke apparaten, waaronder notebooks, pc's en tablets verbinden met de Samsung IWB-displays via het programma MagicIWB Agent. Via een gebruiksvriendelijke interface genieten gebruikers van MagicIWB Agent van realtime communicatie voor optimale werkefficiëntie. Via de integratie van deze functies in een multifunctioneel platform biedt de geïntegreerde Samsung MagicIWB S2 voor Samsung IWB-displays een hogere werkefficiëntie en betere bedrijfsprestaties die het gevolg zijn van snellere besluitneming en probleemoplossing. Daarnaast profiteren gebruikers ook van verbeterde bedrijfsprocessen en lagere kosten. 

* De Samsung MagicIWB S2-software is kosteloos geïntegreerd in DME-BR (65-, 75- en 82-inch modellen) en DME-BM (82-inch model) IWB's. Daarnaast is MagicIWB S2 compatibel met andere Samsung IWB-modellen uit de DHE-, DBE- en DME-serie. Hiervoor moet een licentie worden gekocht.

Altijd en overal essentiële vergaderingcontent openen, bewerken en delen

Altijd en overal essentiële vergaderingcontent openen, bewerken en delen

    De veelzijdige Samsung MagicIWB S2-software is uitgerust met gebruiksvriendelijke functies, interactieve visuele functies en realtime bewerkingsfuncties, waardoor u van standaardpresentaties discussies met een hoog niveau aan betrokkenheid en samenwerking kunt maken. Belangrijke functies: 

• Tekenen op elke contentbron: Met de IWB-software kunnen gebruikers tekenen op elke geselecteerde contentbron die wordt weergegeven op het touchscreen van het display. Zelfs wanneer externe content wordt weergegeven in een PiP-venster (Picture-in-Picture), kunnen gebruikers op de PiP-content tekenen. Dankzij deze verbeterde functionaliteit kunnen essentiële discussiepunten op het scherm extra worden belicht, waardoor presentaties dynamischer en productiever zijn. 

• Door content bladeren en weergeven: Met de MagicIWB S2-contentbrowser kunnen afbeeldingen, audiobestanden, videobestanden en documenten eenvoudig worden geopend vanaf interne en externe opslag. Voor gestroomlijnde samenwerking voor, tijdens en na discussies ondersteunt de geschiedenisbrowser ook de locatie van eerder gebruikte content, zoals vergaderingsjablonen, om deze later te kunnen hergebruiken. 

• Content vastleggen, opslaan en delen: Gebruikers kunnen content, waaronder afbeeldingen, delen met de draagbare apparaten van andere deelnemers waarop MagicIWB Agent is geïnstalleerd. Gebruikers kunnen op het IWB-display ook bestanden van andere deelnemers openen, presentaties aanvullen met deze bestanden en deze bestanden delen met een grotere groep. Verder kunt u in het softwarescherm met de vastlegknop probleemloos direct vergaderingnotities vastleggen. Na het vastleggen kunt u de notities eenvoudig e-mailen via de e-mailfunctie. 

• Zwevend menu: Alle essentiële functies van het Samsung IWB-display, waaronder de gum en tekentools, staan in het zwevende menu van MagicIWB S2. Voor extra gemak kunt u het zwevende menu vrijwel overal op het display plaatsen.