Samsung Smart Signage Platform (SSSP) 4.0

SMART Signage Solutions

Samsung Smart Signage Platform (SSSP) 4.0

De meest robuuste en veelzijdige digital display management tools

Samsung Smart Signage Platform (SSSP) 4.0
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none

Krachtige en handige prestaties

Dankzij integratie met Tizen beschikken de gebruikers over meer mogelijkheden om met SSSP 4.0 dynamische content te maken en delen. Door een verbeterde afbeeldingen-engine beschikt het platform over geavanceerde animatiefuncties voor bewegende tekst en gelijktijdige weergave van videocontent uit meerdere bronnen zonder dat deze worden onderbroken. Daarnaast biedt Tizen navigatie via aanraking en zonder pc voor SSSP 4.0, waardoor gebruikers eenvoudiger kunnen schuiven in menuopties en webbrowsers.

Krachtige en handige prestaties

Geïntegreerde toepassingsontwikkeling

Tizen overtreft de hardwareprestaties en hiermee kunnen partners direct geavanceerde webtoepassingen ontwikkelen en implementeren in SSSP 4.0. Via een geïntegreerde SDK (Software Development Kit) hebben ontwikkelaars toegang tot een set JavaScript API's zodat ze toepassingen op maat kunnen maken die voorzien in de specifieke behoeften van hun partners. Voor extra gemak kunnen gebruikers gebruikmaken van het opensourceplatform en de HTML5-compatibiliteit van SSSP 4.0, waardoor ze sneller en nauwkeuriger toepassingen kunnen ontwikkelen.

Integrated Application Development

Schaalbaar en beveiligd

SSSP 4.0 is geoptimaliseerd voor bedrijfsuitbreiding en hiermee kunnen gebruikers toepassingen extern beheren en ontwikkelen zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de beveiliging. De geïntegreerde Node.js is open source en is compatibel met meerdere platforms. Hiermee is beheer van toepassingen aan de serverzijde en van netwerktoepassingen van partners mogelijk, waardoor samenwerking en contentintegratie naadloos kunnen worden uitgebreid. Hierbij past Tizen een holistische beveiligingsarchitectuur toe waarmee wordt gezorgd voor beveiligde informatie-uitwisseling in de systeem-, platform- en toepassingslagen, waardoor SSSP 4.0 ideaal is voor branches waarin vertrouwelijkheid van essentieel belang is, bijvoorbeeld financiën, betalingen en het internet of things.

Scalable and Secure

All-in-one extern beheer

Met Samsung SSSP 4.0 kunnen gebruikers al hun displays beheren via een centrale, externe server en vanaf elke locatie op een persoonlijk apparaat aanpassingen doen op individuele displays of groepen displays. Gebruikers kunnen de processen verder vereenvoudigen door gebruik te maken van open API-connectiviteit, zodat ze het platform kunnen synchroniseren met hun eigen CMS (content management solution) en een volledig, beheerbaar overzicht kunnen bieden van alle relevante hardware en displaycontent.

All-in-One Remote Management