Overheid

Samsungs technologie levert de flexibiliteit en bescherming die overheidsinstanties nodig hebben om de moderne veranderde uitdagingen op het gebied van technologie en databeveiliging aan te gaan.

Voor de overheid

 • Mobiele beveiliging van defensiekwaliteit

  Samsung Knox wordt wereldwijd ingezet om vertrouwelijke informatie te verwerken en is goedgekeurd om geheime overheidsgegevens te beschermen.

 • Certificeringen

  Samsung Knox voldoet aan het hoogste niveau van overheidscertificering, inclusief de Common Criteria.

 • Knox Mobile Enrollment

  Moet u nieuwe apparaten in uw MDM installeren en configureren? Met Knox Mobile Enrollment kunt u met slechts enkele klikken een reeks apparaten aan uw MDM toevoegen.

 • Knox Configure

  Deze functie werkt als een webgebaseerde service voor IT-beheerders en systeemintegrators en kan een specifieke groep instellingen gemakkelijk aan apparaten toekennen.

 • Knox Customization

  Met een eenvoudige set van tools en services kunt u mobiele end-to-endoplossingen personaliseren en inzetten, waardoor u uw apparaten transformeert tot doelgerichte hulpmiddelen.

Airconditioner-oplossingen

Gemakkelijk handmatig te bedienen

Een kantoorplattegrond met een systeemairconditioner in elke kamer geplaatst

Onafhankelijke bediening van zones

Met Samsungs airconditioneroplossingen kunt u de temperatuur en luchtstroom in verschillende ruimtes beheren – apart en onafhankelijk.

Verscheidene regelaars om de temperatuur mee te beheren

Gemakkelijk aanpassen en beheren

Samsungs airconditioneroplossingen werken met een centrale controller en een gemakkelijk te gebruiken managementsysteem om de omstandigheden in grote oppervlakken te beheren en aan te passen.

Prestaties zonder afleiding

Een airconditioner aan de muur in een kantoor

Productiviteit stilletjes verhogen

Een luidruchtige airconditioner kan een echte stoorzender zijn. Samsungs airconditioners scheppen op stille wijze een productieve omgeving.

Een casette-airconditioner aan het plafond in een vergaderzaal

Voor effectieve vergaderingen

Samsung-airconditioners houden in alle stilte de vergaderzalen op kantoor op een comfortabele temperatuur en maken zo ook effectieve communicatie mogelijk.

Werkplek van de toekomst

Breng uw kantoor naar de digitale voorgrond. Van dynamische borden tot solid state drives met zakelijke beveiliging – deze producten zijn echte end-to-endoplossingen.

Een Samsung Galaxy S8 op een monitor aangesloten met Samsung DeX

Samsung DeX

Verander uw telefoon in een computer met Samsung DeX door uw Galaxy S8 op een monitor, toetsenbord en muis aan te sluiten voor een complete desktopervaring.

Een productafbeelding van een Samsung SMART Signage

SMART Signage

Van servicecentra tot overheidskantoren, beheer overheidsdiensten effectief met digitale borden en SMART LED Signage-oplossingen.

Een productafbeelding van een Samsung Business Monitor

Desktopdisplays

Onze monitors hebben een gebogen scherm voor een beter zicht en speciale functies om oogvermoeidheid te helpen voorkomen en kunnen zo bijna elke werkplek optimaliseren.

Een productafbeelding van een Samsung Solid State Drive (SSD)

Solid State Drives (SSD)

Samsungs SSD's voor bedrijven en particulieren maken optimaal gebruik van uw gelaagde opslagarchitectuur om op voordelige wijze in uw opslagbehoeften te voorzien en tegelijkertijd uw ROI te verhogen.

Samsung-partnerprogramma's

Verbreed uw visie door partnerschap. Creëer winkansen, bouw relaties op en breid uw mogelijkheden uit.