Informatieve illustratie

Deze 7 features maken van de nieuwe Galaxy S8 de gedroomde business phone

Oct 30. 2017

Deze 7 features maken van de nieuwe Galaxy S8 de gedroomde business phone
Hebben we binnenkort allemaal ons kantoor op zak? Als het van Samsung afhangt wel. De nieuwe S8 bedient professionele gebruikers meer dan ooit op hun wenken. 7 features maken van deze smartphone een compact én compleet werkinstrument.

1. Schermruimte
Nog even een document aanpassen voor de vergadering begint, wat slides tonen tijdens een lunchmeeting, … Voor jou als zakelijke gebruiker telt elke mm² schermruimte. Daarom geeft de S8 je de volledige voorkant van je business phone met het Infinity Display.

2. Rekenkracht
Ononderbroken productiviteit rijmt niet op wachttijd. Zakelijke gebruikers willen vloeiend draaiende apps die elkaar in sneltempo afwisselen. De 10nm Octa-core-processor in de S8 garandeert topprestaties en verhoogt bovendien de efficiëntie van de batterij. En nu we het daar toch over hebben …

3. Batterijduur
Working 9 to 5? Of eerder 6 to 6? Een professional moet gewoon de hele dag kunnen rekenen op zijn belangrijkste werkinstrument. Daarom gaat de batterij van de S8 extra lang mee en laadt hij razendsnel op. Voeg er de Wireless Charger Convertible aan toe en blijf comfortabel werken terwijl de telefoon draadloos oplaadt. Extreem lange en intensieve werkdagen? Dan komt het Battery Pack je te hulp.

4. Beveiliging
Een heel kantoor op zak? Dat kán leiden tot een massa business data op straat. Gelukkig zorgt de vingerafdrukscanner ervoor dat een verloren of gestolen smartphone zijn geheimen nooit prijsgeeft. Of gebruik de nieuwste ontgrendelingsmethode: met de irisscanner ontsluit je je smartphone net zo snel en gemakkelijk als je een selfie maakt. Ondertussen zorgt het Knox-platform voor extra databeveiliging en een waterdichte scheiding tussen bedrijfsdata en privégegevens.

5. Duurzaamheid
Niet elke professional brengt hele dagen door in auto’s en vergaderruimtes. Ga je wel eens op werkbezoek of neem je de fiets naar het werk? Ook dan laat je digitale metgezel je nooit in de steek. Want de Galaxy S8 is met zijn IP68-classificatie water- en stofbestendig.

6. Werkcomfort
Even tijd om in alle rust flink wat werk te verzetten? Dankzij de Samsung Dex-docking verandert je S8 in een volwaardige desktop met monitor, muis en toetsenbord. Je ziet je vertrouwde apps in een aangepaste desktopmodus en hebt zelfs toegang tot virtuele desktops zoals Citrix Receiver, VMware Horizon Client en Amazon WorkSpaces.

7. Stijl
Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. En met de S8 kom je altijd goed voor de dag bij klanten of zakenpartners. Ononderbroken oppervlak, afgeronde hoeken, aluminium behuizing, … het design van de S8 straalt een duidelijke boodschap uit: you mean business.