Others

5 redenen waarom een QBR-display in jouw kantoor hoort

Jun 27. 2019
Man working in café

Displays zijn niet meer weg te denken uit het kantoor. In de boardroom, waar je presenteert met haarscherpe grafieken en animaties. Bij de entree, waar een klant direct onder de indruk is van je logo. Of in het creatieve lab, waar je medewerkers interactief werken aan de beste ideeën. De nieuwste QBR-serie van Samsung is daarvoor onmisbaar. Lees snel waarom.

Haarscherp beeld en levensechte kleuren trekken de aandacht


Het QBR-display toont haarscherpe beelden. Of je nu vanaf een afstand kijkt of juist vlakbij het scherm staat. Dat komt door de ultra high-definition 4K-resolutie.
Wil je beelden laten zien, maar hebben ze een lage resolutie? Geen nood. Het scherm maakt zelf de beelden van hogere UHD-kwaliteit.
Ook verwijdert het ruis en scherpt het tekst aan zodat die beter leesbaar is. Handig!

En met de levensechte kleuren spat je product, bedrijfslogo of animatie van het scherm af. Je kijkers kunnen genieten van een breder spectrum aan kleuren - tot een miljard verschillende tinten. Wil je merkconsistentie tussen communicatiekanalen waarborgen? Dan is dit cruciaal.

Smartphone and QBR display wireless connecting and showing presentation

Vanaf afstand bedienbaar


Presenteer draadloos vanaf je smartphone. Of pas vanaf je laptop de informatie aan op alle intranet-schermen.
Door de ingebouwde wifi en Bluetooth verbind je het scherm eenvoudig met andere apparaten. Zoals je smartphone, tablet of laptop.

Geen gedoe met kabels


Een warboel aan kabels is verleden tijd. Je ruimt ze netjes op aan de achterkant van het scherm.
Zo is je klant of publiek niet afgeleid, bijvoorbeeld als je een presentatie geeft in de boardroom.

Waar je het scherm ook neerzet, de omgeving ziet er netjes, professioneel en aantrekkelijk uit.

Slank en symmetrisch design


De QBR-serie heeft een vernieuwd symmetrisch ontwerp. Daardoor zien de schermen er niet alleen strak uit, ook de montage en installatie is een stuk eenvoudiger.
Het scherm heeft een platte achterkant, vooral door de slim ontworpen stroom invoerrichting. Zo hang je het scherm strak tegen de wand.

Gemakkelijk installeren en onderhouden


Het scherm installeren en onderhouden is gemakkelijk door het Samsung SMART Signage Platform (SSSP). Dit is een open-source alles-in-één-oplossing die is ingebed in SMART-signage van Samsung. Met SSSP communiceert het scherm direct met de server en speelt het moeiteloos digitale media af. Andere apparaten zijn niet nodig.

Ontdek alles over de Samsung QBR-serie.

Man giving a presentation on a QBR display