Others

De CJ89:

Alles wat je nodig hebt op één display

Feb 20. 2019

Ben jij een doorwinterde multitasker op zoek naar een naadloze werkervaring? Dan is de ultrabrede CJ89-display zeker iets voor jou. Eén extra groot scherm waar je moeiteloos meerdere vensters op past en ongeziene aansluitingsmogelijkheden. Een productieve krachtpatser op je bureau.

Je hebt multitasken met meerdere schermen, en je hebt multitasken met één ultra-wide scherm. Hieronder bespreken we de CJ89 49” , een ultrabrede monitor die een naadloze kijkervaring biedt, je toestaat om verschillende computers te controleren met één toetsenbord en muis en de universele USB-C-verbinding ondersteunt.

Kortom: een van de betere ultra-wide monitors op de markt. En misschien ook wel de beste keuze voor jou.

Total immersion

Je dag begint. Je schuift aan je bureau, start je computer op en hop, je zit in een andere wereld. Het is alsof je net een VR-bril hebt opgezet.
Dát is de naadloze kijkervaring die je krijgt met de CJ89 49”. Dit equivalent van twee 27”-beeldschermen is bovendien op zo’n manier gebogen dat je nauwelijks je hoofd draait bij gebruik.
Op de CJ89 49”:

• bekijk nog meer kolommen in Excel
• vergelijk en analyseer je een groep complexe grafieken in een oogopslag
• bewerk je allerlei foto’s of video’s en zet je ze naast elkaar ter vergelijking
• doe je research, analyseer je data en schrijf je je bevindingen meteen neer

Allemaal tegelijk, allemaal op hetzelfde scherm.

Meerdere devices tegelijk

Gedaan met moeizaam samenwerken op twee aparte schermen. Dankzij de Picture-By-Picture (PBP)-functionaliteit van de CJ89 sluit je collega zijn laptop aan op jouw ultrabrede scherm en verschijnt de input van jullie devices mooi naast elkaar. Bovendien bestuur je beide toestellen met maar één toetsenbord en muis, dankzij de geïntegreerde KVM-schakelaar. Met één knop schakel je van jouw werkdocument naar zijn presentatie en doet één persoon alle aanpassingen, zonder dat jullie ooit jullie gedachtegang verliezen. Nog simpeler wordt het met Samsung DeX. Dankzij DeX – zowel de docking station als de app – hoeft je collega zijn laptop niet meer overal naar mee te nemen: aan zijn smartphone hebben jullie genoeg. Door die met jouw scherm te verbinden, zien jullie de input van zijn telefoon naast die van jouw pc in een overzichtelijke desktopinterface.

Opladen en multitasken

Al gehoord van de USB-C? Dit type USB is de nieuwe universele connectorstandaard, die naast data ook video, audio en zelfs stroom overdraagt. Dat laatste betekent dat elk apparaat dat je aansluit, meteen begint op te laden. De CJ89 49” heeft maar liefst twee USB-C-poorten. Verbind je je laptop en smartphone met het scherm? Dan laden beide toestellen op terwijl jij er vrolijk op los multitaskt. Op die manier vertrek je na een dag hard werken met twee volledig opgeladen devices.

Liever één beeldscherm dan twee? Meer informatie over de CJ89 49” vind je hier.