Others

De Galaxy A als betrouwbare business-partner

6 redenen waarom

Jul 03. 2019
Man sitting and looking at Galaxy A smartphone with skyscraper in background

Op een werkdag regel je veel met je telefoon, waar je ook bent. Van mails bijwerken, snel op je werk komen tot productfoto’s maken en presentaties opstellen. Op je smartphone wil je kunnen bouwen. Een betrouwbare en handige ‘businesspartner’ is bijvoorbeeld de Galaxy A-telefoon. Lees hier 6 redenen waarom.

1. De hele dag aan de slag


Niets vervelender dan een lege telefoon als je iets af wilt maken op de trein. Of tijdens een belangrijk telefoongesprek met een klant. Met de Galaxy A overkomt je dat niet, want die gaat makkelijk de hele dag mee. Is hij toch leeg? Dan is hij met behulp van de Fast Charging technologie zo weer opgeladen.

2. Snel werken en multitasken


Gedurende een werkdag gebruik je meerdere apps intensief. Om met anderen te communiceren, om je werkmail bij te werken of een presentatie te maken. Met de Galaxy A starten apps snel op en kun je makkelijk meerdere apps tegelijkertijd open hebben. Dit komt door het grote werkgeheugen (RAM).

100 percent battery

3. Je gegevens altijd veilig


Natuurlijk wil je dat je waardevolle bestanden en foto’s op je telefoon veilig zijn. De Galaxy A-telefoon beveilig je met je vingerafdruk.
De vingerafdrukscanner is bij de Galaxy A50 en A70 verwerkt in het scherm. Zo ontgrendel je de telefoon snel en makkelijk.
Ook hoef je niet bang te zijn voor malware en andere digitale bedreigingen. De Samsung Knox beveiliging houdt alles buiten de deur.

4. Aangenaam werken op je scherm, ook in de zon


Mobiel werken betekent vaak multitasken op je telefoon. De schermen van de Galaxy A hebben daar een perfecte beeldverhouding voor. Daarnaast zie je documenten, video’s en foto’s helder en duidelijk op je telefoon, ook als je buiten in de zon staat. Dit komt door het Super AMOLED-display.

5. Makkelijk met één hand bedienbaar


Wil je een groter toestel om op te werken, maar ben je bang dat je ‘m met twee handen moet bedienen? Daar hebben we iets op bedacht. Op de Galaxy A40 , A50 en A70 zit de Samsung One UI interface. Daarmee bedien je alles vanuit de onderste helft van het display en heb je dus zeker maar één hand nodig.

6. Hulp is altijd dichtbij


Een tekst vertalen, naar je klant rijden of nooit meer een afspraak vergeten: de slimme assistent Bixby* helpt je de hele dag door met alles wat je moet doen.
*Het is wel goed om te weten dat Bixby op dit moment beschikbaar is in het Engels en Koreaans.

Ontdek alles over de Samsung Galaxy A.

Woman holding coffee in one hand and working on the galaxy A smartphone with the other hand