Others

Is jouw bedrijfsgebouw een doolhof?

Gebruik digital wayfinding als gids

Jan 30. 2019

De weg vinden. Sommige mensen lijken er een talent voor te hebben, anderen verdwalen nog in hun eigen huis. Maar in een bedrijfsgebouw met verschillende verdiepingen, vleugels en ruimtes raakt iedereen de weg kwijt. En zo’n negatieve ervaring laat al snel een smet achter op je bedrijfsimago. Kies je voor digital wayfinding met de juiste displays? Dan hou je je bezoekers en je bedrijfsnaam op de juiste weg.

Een klant die je bedrijf voor de eerste keer bezoekt. Iemand die een familielid komt bezoeken in het ziekenhuis. Een medewerker die net nieuw is, en een meeting heeft ‘in vergaderzaal 2.A.0 in de rechtervleugel van het gebouw’. Voor deze ‘zoekers’ is het niet altijd even evident om de weg te vinden. Zeker als het gebouw waarvoor jij verantwoordelijk bent, bestaat uit meer dan één verdieping en twee bureaus.
En je wilt absoluut vermijden dat mensen verdwalen. Want dat staat gelijk aan stress, tijdverlies en vergaderingen die later beginnen of niet doorgaan.

Met als gevolg: je medewerkers worden minder productief – wat geld kost – en je klant of bezoeker houdt er een onaangename ervaring aan over - wat zorgt voor een slechte naam.

Bewegwijzering zonder bordjes

Natuurlijk kun je wel overal bordjes plaatsen of kaartjes ophangen. Maar dat oogt slordig, en ruimtes veranderen nu eenmaal van functie. De informatie van vandaag is morgen vaak niet meer actueel.
Enter: digital wayfinding. Op de juiste plaatsen de juiste schermen plaatsen, en bezoekers, klanten en medewerkers zo gidsen naar de juiste plek.

Wat daaraan zo ideaal is, naast de tijds- en stressbesparing ? Je kunt zulke schermen ook gebruiken voor de interne communicatie binnen je bedrijf.
En op elk moment tonen of er bijvoorbeeld nog flexibele werkplekken beschikbaar zijn.

Optimale kijkervaring

Het succes van digital wayfinding in jouw bedrijfsgebouw hangt af van verschillende factoren. Met op een belangrijke plaats: de schermen die je gebruikt.
Want alleen de juiste specs zorgen bij bezoekers, klanten of medewerkers voor een optimale kijkervaring.

Welke schermen moet jij kiezen?

Stretch Display SHF 37”
Dit ultrabrede beeldscherm maakt minimaal gebruik van de ruimte dankzij een diepte van slechts 39,9 mm, en past dus perfect in de gangen van je gebouw.
4K UHD Standalone Display QMH 65”
Ultra high definition en een verminderde weerspiegeling maken de boodschap op je scherm zo helder mogelijk.
Full HD Interactive Display PMF-BC 32”
Leesbare informatie, de hele dag door? Gegarandeerd, dankzij dit antiweerkaatsingspaneel met touchscreen en een extra laag tegen wazigheid.

Wil jij digital wayfinding in jouw bedrijfsgebouw? Kies dan voor de SMART Signage van Samsung.