Others

Met de Samsung Flip loopt elke samenwerking op wieltjes

Apr 08. 2019

Samenwerken wordt pas echt leuk als je beschikt over de juiste technologie. Daarmee bedoelen we: innovatieve technologie die ideeën doet vloeien en zorgt voor een vlotte workflow. Rol je bijvoorbeeld de Samsung Flip binnen? Dan wordt je meeting of brainstorming vanzelf een waar plezier.

Ooit al op een vergadering gezeten die een halfuur te laat begon door technische problemen? Of die volledig de mist in ging omdat er een kabel ontbrak en je daardoor dat cruciale schema niet kon tonen?
Zulke situaties zijn niet bevorderlijk voor de samenwerking. En dat is een understatement. Toch komen ze nog al te vaak voor.

De juiste technologie? Die stimuleert de samenwerking tussen jou en je collega’s. Bovendien creëert ze de geweldige ervaring om ideeën op te werpen en te zien groeien binnen je team.
De Samsung Flip is daarvan een uitstekend voorbeeld. En wel om deze zes redenen.

#1. Iedereen doet mee

Op het scherm kunnen tot vier mensen tegelijk hun ideeën kwijt. Zo raken meer personen actief betrokken bij een project. Een foutje of minder geslaagd idee? Je veegt het met een handbeweging van het bord.

#2. Altijd op tijd

Met de Flip begint elke meeting op tijd, zonder technische issues. Kom je in de buurt van het toestel of haal je de pen uit de houder? Dan springt het scherm vanzelf aan.

#3. Blijf in de flow

Nog handig voor een geslaagde flow: snel de draad oppikken van een lopend project. De Samsung Flip bewaart alle vergadernota’s en schetsen.
Dankzij de slimme annotatie- en zoekfuncties vinden jij en je collega’s bestanden in een paar seconden terug.

#4. Overal vergaderen

De Flip staat op een standaard met wieltjes. Zo rol je hem naar waar je maar wilt – samenwerking is dus niet langer plaatsgebonden. Van de inkomhal tot de keuken, op elke plek kun je opborrelende ideeën vastleggen.

#5. Verbinden? Nooit zo eenvoudig

Vroeger moest je eigen documenten, grafieken of filmpjes op voorhand doormailen naar de organisator van een meeting. Of meenemen op een USB-stick.
Ook botste je voortdurend op compatibiliteitsissues en een gebrek aan kennis over de aanwezige technologie.

Met de Samsung Flip is dat verleden tijd. Teamleden streamen naar believen en heel intuïtief de inhoud van hun devices naar het digitale whiteboard.

Je smartphone, tablet of laptop verbinden met vergadertechnologie was nooit zo eenvoudig.

#6. En … actie!

Je ideeën effectief realiseren? Dat vraagt om actie – een cruciale stap in het samenwerkingsproces. Die stap krijgt van de Flip de nodige aandacht: iedereen ontvangt het verslag van de meeting in een mum van tijd. Een tap op de Flip en alle notities worden doorgemaild naar een smartphone, tablet of bedrijfscomputer.

Een samenwerking die op wieltjes loopt? De Samsung Flip is je beste vriend .