Others

Het geheim achter een vlotte vergadering?

De Samsung Flip

Feb 20. 2019

Stel: je zit in een vergadering. Opeens schiet je het perfecte idee te binnen. Alleen leg je het niet in een-twee-drie uit. Een schema op je laptop zou alles verduidelijken, maar zoiets toont niet gemakkelijk op een klein scherm. Uiteindelijk besluit je dan maar om gewoon verder te luisteren. Weg idee. Met de Samsung Flip behoren zulke situaties tot het verleden. Dankzij zijn veelzijdige connectiviteit gooi je alles meteen in de groep.

Papieren flipcharts zijn al lang een vaste waarde in vergaderzalen. Zeker voor brainstorms bewijzen ze hun nut: iedereen kan er vrijuit op tekenen en ideeën neerschrijven. Alleen hebben ze ook een zwakte.
Er is namelijk geen manier om belangrijke informatie – denk aan een schema, schets of grafiek – op je device aan de groep te tonen. Bovendien is het vaak omslachtig en tijdrovend om je toestel te installeren op conventionele vergaderzaaldisplays.

De Samsung Flip behoudt de sterke en mijdt de zwakke punten van de papieren flipchart. Op zijn digitale display schrijven en schetsen jij en je collega’s naar hartenlust, terwijl jullie tegelijkertijd cruciale informatie tonen.

Eenvoudig verbinden

Het geheim van de Samsung Flip? Zijn veelzijdige connectiviteit. Op deze digitale flipchart sluit je je devices zo snel en intuïtief aan dat je er nauwelijks het woord ‘installatie’ voor kunt gebruiken.
Dat doe je via de verschillende aansluitingskanalen van de Flip. Een HDMI-poort is standaard inbegrepen, maar ook volledig draadloos is een optie, via:

Screen mirroring: met een screen mirroring-app is je verbinding zo gemaakt. Op de Galaxy Note9 , S8 of S9 is dat Smart View.
NFC-technologie: ondersteunt je mobiele toestel NFC-technologie? Dan verbind je hem simpelweg door ’m tegen de zijkant van de Flip te houden.
WIN10: heb je een laptop met Windows 10? Die verbind je in een handomdraai door naar je taakbalk of instellingen te gaan en de Flip als apparaat aan te sluiten.

Toon alles op het grote scherm

Vaak heb je op je smartphone, tablet of laptop iets openstaan dat je wilt delen met de groep. Met de Flip gaat dat sneller dan ooit: je streamt direct wat er op het scherm van je device staat. Zonder geknoei met aansluitingen, zonder draad. Daarbovenop is er ook de Capture-functionaliteit. Daarmee maak je een screenshot van wat er op het scherm van de Flip staat. Alle screenshots die je zo maakt, kun je bewerken, rondslepen en uitvergroten, terwijl je tegelijkertijd nieuwe informatie blijft streamen.

Importeer wat je nodig hebt

Je kunt bestanden tonen vanop je device, maar je kunt ze ook rechtstreeks openen op de Flip. En meerdere bronnen, dat betekent meer flexibiliteit.
Importeren is een koud kunstje: plug een USB-stick of harde schijf in of verbind de Flip met het bedrijfsnetwerk. De geïntegreerde document viewer zorgt ervoor dat je al je PowerPoint-, Word- en pdf-bestanden probleemloos kunt bekijken. Niets staat je ideeën nog in de weg.

Snel delen achteraf

De documenten, screenshots en schetsen die je hebt gebruikt en bewerkt, sla je eenvoudig op in de opslagruimte van de Samsung Flip. Bovendien is delen zo gebeurd. Je stuurt de documenten rechtstreeks door via e-mail, of plaatst ze op een USB-stick of op het bedrijfsnetwerk. Zo hebben alle aan- en afwezigen de gebruikte bestanden ter beschikking, zonder dat jij daarvoor eerst onleesbaar handschrift moet ontcijferen.

Benieuwd naar de connectiviteitsmogelijkheden van de Samsung Flip? Meer informatie vind je hier.