Others

Blijf fris en monter op het werk met de Galaxy Watch Active

May 16. 2019
Woman running with Galaxy Watch Active

Hoe beter je jezelf in je vel voelt, hoe groter je werkplezier. Maar vraagt je werk veel van jou en je lichaam? Dan liggen je gezondheid en mentale welzijn onder vuur. Met de Galaxy Watch Active en de Samsung Health-app neem je het heft in eigen handen en blijf je fris, gezond en energiek.Lange dagen en urenlang stilzitten, stress en constante bereikbaarheid, te weinig water en beweging? Ze zijn allemaal nefast voor je werkvreugde. Gelukkig staat de Galaxy Watch Active Galaxy Watch Active de hele dag lang voor jou op de uitkijk:

• In je vrije tijd is het slimme horloge een virtuele trainer, die prestaties telt en chronometreert, en in statistieken en inzichten giet.
• Tijdens het werk is het horloge een coach en persoonlijke assistent, die aangeeft wanneer het tijd is om te vertrekken naar de volgende meeting of om je benen te strekken.

De Galaxy Watch Active telt hoeveel stappen je aflegt en hoeveel trappen je beklimt, hoeveel calorieën je zo verbruikt en hoeveel koffie je achteroverslaat.
Die registratie alleen al motiveert je om vaker recht te staan, om even een frisse neus te gaan halen, om de lift links te laten liggen en om je cafeïne-inname te minderen.
De Active motiveert je ook proactief. Je krijgt meldingen als je te lang stilzit, en motiverende boodschappen als je wandelt, jogt of fietst: “Terug op schema” of “Hou vol!”

Reken ook op een virtueel schouderklopje zodra je training erop zit: “Dat was een geweldige rit/wandeling.”

Group of people in a meeting while one person has the Galaxy Watch Active on

Alles onder controle


De Galaxy Watch Active geeft je ook het comfortabele gevoel dat je niets uit het oog verliest. ’s Morgens staat een daily briefing klaar, die je helpt om jezelf voor te bereiden op de agendapunten van de dag. In de loop van de dag volgen reminders die je herinneren aan belangrijke to do’s.

Ondertussen spant de Samsung Health-app zich in om alle getrackte gezondheids-, slaap- en bewegingsgegevens te verzamelen en te visualiseren.

Bovendien stel je met de app doelen, registreer je wat je eet en krijg je beloningen als je je mijlpalen bereikt.

Gezonde geest in gezond lichaam


Met de juiste technologie is ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ geen verre droom, maar een dagelijkse realiteit. En je werk, dat wordt alleen maar fijner.

Koop nu de Galaxy Watch Active.

Man riding a bike with the Galaxy Watch Active