Others

Trek de aandacht van voorbijgangers met glasheldere displays in je etalage

Rust de etalages van je winkel uit met displays en genereer meer omzet.

Mar 27. 2019
Glasheldere displays in je etalage

Dagelijks wandelen honderden tot duizenden mensen jouw winkel voorbij. Da’s een gigantisch publiek dat je graag ín je winkel krijgt. Maar hoe? Met een rake boodschap op het juiste display in je etalage maak jij het verschil.


Tegenwoordig worden mensen langs alle kanten gebombardeerd met informatie. Reclame, nieuws en allerhande meldingen van apps en e-mails sturen voortdurend prikkels op ons af.

Die stroom aan prikkels zie je ook in de doorsnee winkelstraat. Billboards, raamstickers en rijkgevulde etalages doen er hun uiterste best om passanten naar binnen te lokken.
Natuurlijk kan zo’n passant niet overal naar binnen gaan. Die moet kiezen.
Plaats je de juiste semi-outdoor signage display in de etalage van je winkel? Dan val je op, vang je de aandacht van voorbijgangers en zorg je dat zij jouw winkel kiezen.

Duidelijk op elk moment van de dag


Blijft de vraag: wat is de juist semi-outdoor signage?
In het beste geval zijn dat displays met een goed contrast en een optimale helderheid , zodat je boodschap altijd leesbaar is – ongeacht hoe fel de zon schijnt.
Die schermen moeten ook makkelijk te installeren zijn, met zo weinig mogelijk kabels. Een dunne schermrand plaatst dan weer de focus op de boodschap, niet op het toestel zelf.

Samsung Smart Signage Display

Ga voor een rake boodschap


Beschikken die displays bovendien over een intuïtief systeem van content management? Dan maak je het jezelf gemakkelijk om de content op je schermen te controleren, en om korte, flitsende boodschappen te delen. Zoals:
• informatie over nieuwe producten en promoties : “Nu 15% korting …”
• content die is afgestemd op het weer : “Brr, het is koud. Hou je handen warm en koop hier handschoenen van schapenwol”
• boodschappen die horen bij een tijdstip : “Eindelijk middag. Stil hier je honger met onze lunchdeal: broodje, frisdrank én dessert aan een spotprijs”

De displays uit de Samsung OMN-D-serie bundelen al die eigenschappen. En zijn daarbovenop dubbelzijdig, zodat je met één monitor mensen buiten én binnen de winkel bereikt.

Wil jij de aandacht trekken van die honderden voorbijgangers? Rust je etalages uit met de juiste displays.