Others

Maak echografieën met Hera W10 met grotere nauwkeurigheid

Apr 08. 2019

Met de nieuwe Crystal Live™-technologieën van Samsungs Hera W10-echografiesysteem verzamel je als gynaecoloog meer gegevens om betere diagnoses te stellen.

De kleinste details worden beter zichtbaar met Hera W10 . Samsung verbeterde de 2D- en 3D-output van het echografiesysteem. De grootste innovatie?
Dat is de revolutionaire MV-Flow™-technologie, die bloedbanen gedetailleerd in kaart brengt.

Crystal Live™ 2D: scherper beeldmateriaal

Echografisch onderzoek gebeurt voornamelijk op basis van 2D-beelden. Helaas is de beeldkwaliteit niet altijd optimaal. Zo vertroebelen echografische geluidsgolven het beeld van 2D-echo’s.
De geluiddempende filter van Crystal Live™ 2D lost dat op. Zo werk je steeds met scherpere beelden.

Verder identificeert Crystal Live™ 2D-schemerzones door afwisselend golven met een hoge en lage frequentie te genereren.
Dankzij slimme technologie (ShadowHDR™) beeldt die de zones scherper af, zodat je meer details kan zien.

Crystal Live™ 3D: aandoeningen in vroeg stadium op het spoor

3D-beelden of –foto’s zijn leuk voor ouders die een eerste glimp willen opvangen van hun ongeboren kindje. Met de Crystal Live™ 3D-technologie is het eenvoudiger dan ooit om zulke beelden te produceren.
En voor jou als arts biedt de technologie de tools om aandoeningen al voor de geboorte vast te stellen.

2D-beelden leveren dan ook onvoldoende data op om skeletafwijkingen te onderzoeken. Recent onderzoek wijst uit dat 3D-beelden van Crystal Live™ 3D die leemte opvullen.
Daarnaast spoor je met deze innovatie ook andere aandoeningen op, zoals AIP.

MV Flow™: bloedbanen in kaart

De Hera W10 brengt de hemodynamica beter in kaart dan zijn voorgangers. Zelfs perifere bloedbanen worden op die manier zichtbaar.
Traditionele technologie identificeert bloedbanen door een ultrasoon Power Doppler-onderzoek. Hera W10, met baanbrekende MV Flow™-technologie, stapt daarvan af.
Dankzij de hogere frame rate én een geavanceerde filter produceert MV Flow™ een gedetailleerder beeld van het microvasculair weefsel.

Hera W10 werd in december 2018 gelanceerd. Daarnaast was het Samsungs belangrijkste toestel op ECR2019. Ontdek er hier alles over.