Others

Je bedrijf kan de wereld aan

Je mobiele toestellen nu ook

Aug 24. 2020
Ruggedized tablet en smartphone

Als bedrijfsleider weet je dat het er op de werkvloer soms hectisch aan toe gaat. Of je nu koekjes produceert en vervoert, patiënten verzorgt, huizen bouwt of de veiligheid op straat handhaaft: je team zit letterlijk niet stil.
Dat is niet zonder gevaar. Verplaatsingen en ruwer werk kunnen ervoor zorgen dat toestellen stukgaan.
Complexe logistieke noden zorgen voor stress. En materiaal gaat al eens verloren.

Eén oplossing maakt jou en je medewerkers het leven makkelijker: de nieuwe rugged mobiele devices van Samsung.

Ruggedized Smartphone

Klaar voor alle werk


De smartphones Galaxy XCover Pro en Galaxy XCover 4S en de tablets Galaxy Tab Active2 en Galaxy Tab Active Pro zijn echte werkpaarden. Loop mee door enkele situaties en zie het verschil:

1. Vliegen, vallen en botsen… ze zijn ervoor gemaakt


Een medewerker is druk in de weer met bestellingen en laat zijn tablet vallen. In het zand, of nog erger: in een plas of modderpoel.
Voor jou als manager betekent dat herstellings- of vervangingskosten. Maar dat is met de nieuwe robuuste toestellen voorbij. De XCover Pro, XCover 4S, Tab Active2 en Tab Active Pro:
• voldoen aan de strengste militaire standaarden op het vlak van duurzaamheid en prestaties (MIL-STD-810G);
• zijn schokbestendig;
• zijn bestand tegen vuil, zand en stof en kunnen tegen water tot maar liefst 1,5 meter diep* (IP68).
Waar je medewerkers ook zijn, wat ze ook doen, de rugged toestellen blijven hen bijstaan.


* Tot dertig minuten lang.

Magazijnmedewerker werkt op Rugged Tablet

2. Naadloze logistiek


Je logistiek team werkt ijverig en snel. Het verwerkt bestellingen en plant leveringen minutieus.
De manager loopt rond met haar tablet en checkt de voorraad. Enkele minuten later geeft ze de vrachtwagenchauffeur het vertreksignaal. Ze behoudt perfect het overzicht, want met DeX verbindt ze haar Galaxy Tab Active Pro moeiteloos met een monitor en geniet van een complete desktopervaring.

3. Wat moet nu juist waarheen?


Je chauffeur moet exact weten naar welke locatie materiaal of pakketten moeten. Wat zit precies in die dozen, naar welk adres gaan ze en wanneer?
De Tab Active2 en Tab Active Pro zijn klaar voor augmented reality (AR). In samenwerking met Google ARCore ervaart je medewerker op zijn rugged tablet meer dan zijn fysieke omgeving. Hij kan een pakket scannen en alle bijhorende informatie, zoals inhoud, bestemming en extra veiligheidsinstructies, in een oogopslag bekijken.

De Tab Active2 en Tab Active Pro met AR-technologie zorgen dus voor een beter geïnformeerde chauffeur, beter transport en een tevreden klant.

Postbezorger scant pakket met Rugged smartphone

4. Betalingen zonder cash of kaart


Je chauffeur komt aan bij de speciaalzaak, levert zijn bestelling en vraagt de manager om te betalen. Cash, verbindingsproblemen met een mobiele betaalterminal of een klant die betalingsachterstand oploopt? Die zijn met de Samsung Galaxy XCover Pro smartphone of Tab Active Pro verleden tijd.
Via Mobile POS rekenen je chauffeur en de klant meteen af. Zonder gedoe.

Betaling word doorgevoerd op Ruggedized smartphone

5. Galaxy rugged to the rescue!


Hoewel verlies en diefstal niet voor 100% te vermijden zijn, kan je je er wel zo goed mogelijk tegen wapenen.
De Galaxy XCover 4s en Galaxy XCover Pro zijn perfect voor veiligheids- en hulpdiensten. Een diefstal onderweg? Met de Walkie Talkie- app en programmeerbare push-to-talk button communiceert veiligheidspersoneel instant. Zo volgen ze met behulp van hun Samsung rugged toestel elke noodsituatie op in no-time.

Bovendien is de hele reeks robuuste mobiele devices beveiligd met Samsung Knox. Bedrijfsinformatie is dus nooit in gevaar: bij verlies of diefstal van een toestel verwijdert je IT-team gevoelige data met één druk op de knop.

Walkie talkie app


Klaar voor elke job? Met de Galaxy rugged reeks ben je dat echt!