Others

Galaxy Tab S5e, de werktablet die belt en sms’t

Jun 19. 2019
Galaxy Tab S5e and Galaxy Buds on a table

Vederlicht en flinterdun is hij, de Galaxy Tab S5e. En toch zit hij vol nieuwe mogelijkheden. De tablet vat haarscherp beeld en kraakhelder geluid in één toestel. En koppel je je Galaxy S9 of S10 eraan? Dan kun je met je tablet zelfs bellen en sms’en.


Met die laatste functie, Call & Message Continuity, krijg je er een puzzelstuk bij dat nog ontbrak in je tabletervaring.
Terwijl jij werkt, gamet, of netflixt op je Galaxy Tab S5e, verschijnen inkomende oproepen en tekstberichten op datzelfde scherm. Neem op of reply via je tablet.
Of bedank je tablet voor de melding en grijp snel naar je telefoon.

Je belt zelfs wanneer je telefoon buiten het zicht ligt


Dankzij Call & Message Continuity ben je op tijd voor elke oproep en elke sms van je telefooncontacten. Ook als je werkt in de tuin en je telefoon ligt op te laden in de slaapkamer.
Probeert iemand jou te bellen, of wil je zelf iemand telefoneren of sms’en? Keep calm en ga voort op je tablet. Het maakt niet uit hoe ver je tablet en je telefoon uit elkaar liggen.
Voor het eerst blijf je dus volledig zen wanneer je je telefoon vergeet. Als je je Tab S5e bij de hand hebt, blijf je voor iedereen bereikbaar.

Tab S5e and samsung smartphone connecting wireless

Eén account, één ervaring


Je Galaxy Tab S5e heeft geen SIM-kaart, maar is verbonden met je telefoon (Galaxy S9/S9+ of Galaxy S10-reeks) via eenzelfde Samsung Account . Ook wanneer beide toestellen zijn geconnecteerd met een verschillend WiFi- of mobieledatanetwerk.

Je wisselt trouwens naadloos van toestel terwijl je belt. Stel: je neemt een telefoontje aan op je tablet. Maar je wilt je collega’s niet afleiden. Of het gaat om een delicaat onderwerp. Daarom schakel je liever over op je smartphone met Galaxy Buds. Neem je telefoon erbij en klik op ‘Pull’. Zo ‘trek’ je het gesprek naar het andere toestel.

Werkstation en entertainmentmachine


Hou jij van een opgeruimde werkplek? Met de functie Call & Message Continuity laat je je telefoon gewoon in je tas en doe je alles op één toestel.
Er is natuurlijk meer nodig om je tablet te gebruiken als volwaardig werkstation. Daarom maakt de Galaxy Tab S5e ook dit mogelijk:

• Je werkt comfortabel op een groot scherm van 10,5” en zet overzichtelijk twee apps naast elkaar open in splitscreenmodus.
• Je roept met de DeX-modus een vertrouwde bureaubladweergave op, waarin je meerdere vensters kan opstapelen.
• Je werkt bij zonnig weer gewoon buiten – de tablet haalt een helderheid van 640 nits.
• Je maakt videocalls zonder oortjes of externe luidsprekers, dankzij het rijke geluid van de 4 ingebouwde speakers (Quad Speaker/Dolby Atmos).

Op zoek naar nog meer werkgemak? Sluit dan de Keyboard Book Cover aan op je tablet. Of is het tijd om op adem te komen? Dan hou je met je Galaxy Tab S5e meteen een entertainmentmachine in je handen. De kristalheldere sAMOLED-display tilt je Netflix- en game-ervaring naar een ongezien niveau.

Ontdek nog meer mogelijkheden van de Galaxy Tab S5e.

Two tablets connecting wireless