Others

Verhoog jouw productiviteit met de Galaxy S10

Mar 27. 2019

Schuif jij de laptop ook vaker aan de kant? Volkomen normaal, want smartphones worden almaar slimmer en kunnen steeds meer taken aan. Kijk mee naar de Galaxy S10, die op het vlak van productiviteit opnieuw een tandje bijsteekt.


De hardware en de software van de Galaxy S10 werden ontwikkeld om jou productiever te maken. Pieker ook niet meer over jouw gegevens en of die wel voldoende beschermd zijn.
Op de S10 kan je rekenen.

Productiever met One UI


Net zoals de Samsung Galaxy Note9 beschikt de Galaxy S10 over het One UI -besturingssysteem. Deze software is ontwikkeld om je beter te concentreren en de focus op jouw werk te behouden. Tof om te weten: de Galaxy S10 is geoptimaliseerd voor gebruik met één hand. Alle applicaties blijven binnen duimbereik dankzij het vernieuwde design.
En dat op het grote, overzichtelijke scherm van de Galaxy S10+. Verder kreeg de Galaxy S10 grotere iconen om gemakkelijker doorheen het menu te navigeren.
Je hoeft minder precies te tappen om de juiste applicatie te openen.

Eén recensent omschreef het gebruiksgemak van de Galaxy S10 als volgt: “De simpelste maar beste manier om met één hand te werken”.

Verlies nooit meer documenten


Verwijderde je weleens een document dat je later toch nog nodig had? Sinds One UI mag je verstrooid zijn. Met de Recycle Bin -functie herstel je zulke documenten tot 15 dagen nadat je ze verwijderde. Maar waarom zou je nog documenten verwijderen? Het geheugen van de Galaxy S10 begint bij 128GB, maar het toestel is ook beschikbaar in 512GB.

Je kan de Samsung Galaxy S10+ zelfs nog opdrijven tot 1TB met behulp van een externe geheugenkaart.

Niet toegankelijk voor onbevoegden


Jouw telefoon bevat informatie die je niet met iedereen wilt delen – mogelijk zelfs hoogst vertrouwelijke data. Bedrijfsbestanden, e-mails van collega’s, … Jij, en jij alleen, moet toegang hebben tot die gegevens. Reken daarom op Samsung Knox , dat zowel jouw hard- als software beschermt (en dat tot op chipniveau). Beveilig werkbestanden door een professionele container (of Workspace) te creëren met Samsung Knox. Enkel personen die jij vertrouwt, krijgen toegang tot die files.

Met de introductie van een supersnelle, ultrasone vingerafdrukscanner ingebouwd in de display, ontgrendel alleen jij jouw telefoon. De scanner registreert niet enkel het topje van jouw vinger maar controleert ook de onderliggende bloedbanen – althans op de Galaxy S10 en S10+. Of krijg toegang tot jouw telefoon met gezichtsherkenning.

Deel gerust jouw batterij


Ben je jouw Galaxy Watch vergeten op te laden? Is de smartphonebatterij van je collega bijna leeg? Met je Galaxy S10 los je beide problemen draadloos op. De jongste Samsung is voorzien van Wireless Powershare (WP). Plaats de achterzijde van QI-gecertificeerde apparaten* tegen elkaar en selecteer de WP-button in het meldingscentrum.
Even chargen en je werkt weer verder.

De Samsung Galaxy S10 is beschikbaar in 3 verschillende modellen (S10e, S10 en S10+).* QI-compatibele producten zijn Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 en wearables zoals de Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch en Galaxy Buds.