IF-E series 1.5 pixel pitch Indoor LED cabinet

IF-E series 1.5 pixel pitch Indoor LED cabinet

LH015IFHBAS/EN

 • Geschikt voor een Full HD LED wall

Doe meer met Indoor Customer Engagement

De IF-E serie LED-displays van Samsung met haarfijne pixelweergave trekken de aandacht van klanten met memorabele, realistische content. De serie beschikt over de allerbeste video processing-technologie en biedt High Dynamic Range (HDR)-beeldkwaliteit voor een haarscherpe en adembenemende beeldweergave.

Heldere en duidelijke LED-weergave

Dankzij de geïntegreerde HDR-adaptatie, zorgt de IF-E serie voor een vloeiende overgang tussen verschillende beelden en een consistente presentatie zonder schitteringen. Dynamic peaking zorgt daarnaast voor extra detail en betere beeldkwaliteit dankzij een dubbel zo hoog helderheidsniveau als een standaard LED-display.

Perfecte kleurweergave in een donkere omgeving

Traditionele LED-displays hebben er moeite mee om rood-, groen- en blauwtinten correct weer te geven in omgevingen met weinig licht. De IF-E serie lost dit op met een uniek algoritme dat het RGB-niveau behoudt en tinten weergeeft die nauwkeurig en gedetailleerd zijn, zelfs in ruimtes waar weinig licht is.

Gedetailleerde kleurweergave op maat

Dankzij een compatibiliteit met verscheidene kleurruimtes kunnen opnamestudio's, galerieën en andere gespecialiseerde indooraangelegenheden de kleuren van het display volledig instellen volgens hun keuze. Deze compatibiliteit zorgt voor kleurechtheid en visuele kracht, waardoor content beter overkomt en blijft hangen bij klanten.

Consistente, uniforme contentweergave

Ieder display uit de IF-E-serie wordt in de fabriek uitgebreid getest om pixeluniformiteit, helderheid en kleurweergave te optimaliseren. Samsung biedt u ook praktische cameragestuurde DSLR-calibratie ter plaatse waardoor u geen nood heeft aan verdere camera's of externe software.

Simpele, probleemloze installatie

Dankzij zijn compacte design is de IF-E serie perfect voor eender welke indoorsetting. De voorkant biedt toegang tot alle kritieke onderdelen van het LED scherm, waardoor deze in een mum van tijd weer operationeel is. Het onderhoud kan praktisch en snel gebeuren via de achterkant.

Veelzijdige en efficiënte bediening

Het all-inclusive design vereenvoudigt het beheer. De LED Signage Box (S-Box) van Samsung verstuurt UHD-content naar verschillende schermen zonder dat u daarvoor beroep hoeft te doen op splitters of externe aansluitingen. Dankzij het geïntegreerde MagicInfo-platform kunt u ook eenvoudig content creëren, inplannen en klaarzetten.

Duurzame en langdurige prestaties

Het frame is ontworpen met het oog op energiebesparing. Dit verlengt de levensduur van de IF-E serie en zorgt voor minder operationele kosten. De IF-E serie is uitgerust met een geavanceerd temperatuurs-en koelingssysteem zonder ventilator, zodat content ononderbroken getoond kan worden in alle omgevingsomstandigheden.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual (America)
  ENGELS, FRANS, SPAANS
 • User Manual (ASIA_MENA)
  ENGELS, ARABISCH, FRANS, PORTUGEES, THAIS, VIETNAMEES
 • User Manual (EUR)
  ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, MACEDONISCH, MONGOOLS, NOORS, POOLS, PORTUGEES, ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS
 • User Manual (India)
  ENGELS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00