IFD-series 6.0 pixel pitch Indoor LED cabinet

IFD-series 6.0 pixel pitch Indoor LED cabinet

LH060IFHSDS/EN

IF D

Levendige indoor LED-content

De LED-displays van Samsungs IF-D-serie zorgen voor een consistente kleurrijke presentatie in elke indoor omgeving. De IF-D-serie kan worden geconfigureerd om de aandacht van het publiek vast te houden of voor specifieke omgevingseisen, is gemakkelijk te installeren en te onderhouden en zorgt voor een betere publiekservaring tegen minimale totale operationele kosten.

Samsung IF-D Serie LED Displays

Schitterende content

De dynamische optimalisatietechnologie van de IF-D-serie gaat verstoring door natuurlijk licht of omgevingsverlichting tegen. Dynamische optimalisatie zorgt ervoor dat content een helderheidsniveau kan bereiken dat bijna twee keer zo hoog is als het standaardmaximum voor LED-signage. Daarnaast toont de IF-D-serie schitterende content die op elke achtergrond tot zijn recht komt.

Samsung LED Signage IF-D Serie Displays

* Hier verwijst “traditionele LED-display” naar displays die geen dynamische optimalisatietechnologie hebben.
Zowel bij conventionele als geavanceerde modellen kunnen de optimale helderheid en de standaardhelderheid variëren afhankelijk van compositie en gebruik.

Levensechte beelden

Bepaalde LED-displays kampen met het probleem van oververzadiging waardoor huidtinten een onnatuurlijke rode gloed hebben. De displays uit de IF-D-serie van Samsung zwakken dit af en laten een consistente schakering zien dankzij een diepgaand kleurbeheer, waardoor alles in beeld er levensecht uitziet.

Kleurbeheer Samsung IF-D Serie LED Displays

* Hier verwijst “traditionele LED-display” naar displays die geen kleurbeheertechnologie hebben.

Contrast en helderheid verhogen

De displays uit de IF-D-serie van Samsung maken gebruik van nauwkeurige Scene Adaptive HDR-technologie voor het creëren van een comfortabel, uniform kijkbereik vanop grote afstand. De technologie omvat gespecialiseerde inverse tonemapping die schakerings- en helderheidsniveaus in afzonderlijke beelden analyseert en optimaliseert en tegelijkertijd ook weerkaatsing tegengaat.

Contrast en helderheid IF-D Serie LED Displays

* Hier verwijst “traditionele LED-display” naar displays die geen inverse tonemappingtechnologie hebben.

Nauwkeurige kleurweergave

Dankzij een uniek algoritme voor het beheer van grijstinten toont de IF-D-serie consistent rode, groene en blauwe kleurnuances zonder vervorming, zelfs bij lage grijstinten. Deze kleurstabiliteit zorgt voor een optimale en ononderbroken beeldkwaliteit in musea, galerieën en andere indoor omgevingen met weinig helder licht.

Kleurweergave IF-D Serie LED Displays

* Hier verwijst “traditionele LED-display” naar displays die geen geïntegreerde correctietechnologie hebben voor lage grijstinten.

Kleurenpresentatie op maat

Dankzij een gedetailleerd kleurenbeheer kunnen gebruikers van de IF-D-serie de RGB-tinten selecteren, opslaan en toepassen die het beste bij hun unieke branding en content passen. Daardoor kunnen bedrijven, musea en andere instellingen snel en gemakkelijk content met een hoge helderheid tonen op meerdere schermen.

Kleurenpresentatie IF-D Serie LED Displays

Visuele inconsistenties maskeren

Door dynamische verlichting kan het opvallen dat de omlijsting van de LED-displays een hogere pixeldichtheid heeft. De IF-D-serie gaat deze visuele inconsistentie tegen met een extern zwart masker* voor de volledige LED module. Dat masker dicht de gaten die voor het glittereffect zorgen en versterkt een uniform contrast.

Hoge pixeldichtheid IF-D Serie LED Displays

* De zwarte maskermodule is alleen van toepassing op de IF040H-D en IF060H-D.
* Hier verwijst “traditionele LED-display” naar displays die geen extern masker gebruiken.

Nauwkeurig ingestelde uniformiteit

Dankzij het zorgvuldig kalibreren in de fabriek worden alle subpixels van de IF-D-serie nauwkeurig ingesteld op uniforme helderheid en chromaticiteit. In combinatie met de geavanceerde beeldinstellingen van de Samsung LED Signage Manager staat deze zorgvuldige behandeling garant voor een uitstekende presentatie.

Uitstekende presentatie IF-D Serie LED Displays

Compositiemogelijkheden uitbreiden

In de IF-D-serie zijn diverse geavanceerde ontwerpen opgenomen, zoals de opvallende convex* en concaaf gebogen configuraties (tot 6.000R). Daarnaast kunnen bedrijven de displays uit de IF-D-serie schuin of tegen het plafond** bevestigen, wat nieuwe belevingsmogelijkheden geeft zonder dat er rekening moet worden gehouden met beperkende omgevingsfactoren.

Gebogen configuraties IF-D Serie LED Displays

* Convex-ontwerpen zijn alleen beschikbaar voor de IF025H-D, IF040H-D en IF060H-D.
** Een schuine bevestiging of plafondbevestiging is alleen mogelijk met de IF040H-D en IF060H-D.

Gemakkelijk onderhoud met volledige toegang

De belangrijkste signage-onderdelen van de IF-D-serie zijn volledig vanaf de voorkant te bedienen voor een gemakkelijke installatie zonder belemmering van de loopruimte en een betere aansluiting met de aangrenzende oppervlakken. Het onderhoud van de displays kan eveneens snel en gemakkelijk gebeuren doordat de onderdelen aan de achterkant volledig toegankelijk zijn.

Gemakkelijke installatie IF-D Serie LED Displays

Gestroomlijnde weergave van UHD-content

Dankzij de compatibele S-Box van Samsung kan content vanaf een enkel, centraal toestel worden geleverd. De S-Box stuurt UHD-content naar meerdere displays uit de IF-D-serie zonder dat er externe boxen of splitters nodig zijn, zodat de operationele uitvoering snel en kostenefficiënt plaatsvindt.

Samsung S-Box LED Displays

* De instellingen van een “traditionele display” verschillen naargelang de begeleidende sending box en het soort content dat uiteindelijk wordt getoond.

Content en toestellen vanaf elke plek beheren

Dankzij de compatibiliteit met het MagicInfo-platform kunnen gebruikers van de IF-D-serie content aanmaken, inplannen en toepassen voor een compleet signage-netwerk. Ook kunnen gebruikers vanaf elke locatie via toegang op afstand de instellingen van de displays opvolgen en aanpassen en eventuele prestatieproblemen oplossen.

Content Management IF-D Serie LED Displays

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual (America)
  ENGELS, FRANS, SPAANS
 • User Manual (ASIA_MENA)
  ENGELS, ARABISCH, FRANS, PORTUGEES, THAIS, VIETNAMEES
 • User Manual (EUR)
  ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, DUITS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, MACEDONISCH, MONGOOLS, NOORS, POOLS, PORTUGEES, ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS
 • User Manual (India)
  ENGELS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken