Indoor ILE Series p1.5

Indoor ILE Series p1.5

LH015ILENAS/EN

  • Boei uw klanten met een naadloze kijkbeleving op een flexibel en groot scherm
  • Een levensechte visuele presentatie dankzij betere beeld- en videokwaliteit
  • Kleur en helderheid afstemmen dankzij geavanceerde kalibratie in de fabriek en op locatie

Kies jouw Schermdiagonaal

Boei uw klanten met een naadloze kijkbeleving op een flexibel en groot scherm
Boei uw klanten met een naadloze kijkbeleving op een flexibel en groot scherm

Boei uw klanten met een naadloze kijkbeleving op een flexibel en groot scherm

De SMART LED-borden van Samsung bieden bedrijven de flexibiliteit om hun schermen uit te breiden en af te stemmen op hun campagnes. Hoe veel schermen u ook combineert: u kunt altijd rekenen op een naadloze kijkbeleving. De unieke behuizing van de schermen maakt het mogelijk om meerdere leddisplays aan elkaar te koppelen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Elke extra behuizing behoudt de lage pixelafstand van 1,5 mm. Dankzij deze lage pixelafstand bevinden de diodes zich dichter bij elkaar en kunnen beelden in hogere resolutie worden getoond. In combinatie met het ontwerp zonder randen kunnen daardoor continu uniforme beelden zonder storende factoren op Samsungs ledborden worden getoond. Kijkers ervaren daardoor levensechte beelden met een indrukwekkende boodschap.

Een levensechte visuele presentatie dankzij betere beeld- en videokwaliteit 
Een levensechte visuele presentatie dankzij betere beeld- en videokwaliteit

Een levensechte visuele presentatie dankzij betere beeld- en videokwaliteit

De SMART LED-displays van Samsung hebben een pixelafstand van 1,5 mm en combineren de allerbeste diodes met onze exclusieve technologieën. Het resultaat: levensechte beelden die tevens de basis vormden voor het succes van Samsungs tv's en Smart-displays. De leddisplays van Samsung bevatten de allerbeste diodes en bieden een dieper contrast en een grotere kijkhoek. Daarnaast zijn de deisplays ook nog eens voorzien van bewezen technologieën, waardoor een ongeëvenaarde kijkbeleving wordt geboden. De automatische contrastverbetering van Samsung past het contrast nauwkeurig aan, waardoor diepere zwarttinten en meer heldere wittinten ontstaan. De PurColor-technologie zorgt bovendien voor ongekende kleuraanpassingen (meer dan zeven keer), waardoor uiterst verzadigde en gedetailleerde tinten ontstaan. Het opschaalproces, dat bestaat uit vier stappen, verbetert de beeldkwaliteit nog verder: eerst worden de beelden geanalyseerd, daarna wordt ruis verwijderd en vervolgens worden beelden met een lage resolutie aangepast alsof het UHD-beelden zijn. Deze geavanceerde technologieën zorgen voor levensechte weergaven en bieden de superieure kijkbeleving die kijkers verwachten van hun tv's en SMART-displays.

Kleur en helderheid afstemmen dankzij geavanceerde kalibratie in de fabriek en op locatie
Kleur en helderheid afstemmen dankzij geavanceerde kalibratie in de fabriek en op locatie

Kleur en helderheid afstemmen dankzij geavanceerde kalibratie in de fabriek en op locatie

Alle onvolkomenheden qua kleur en helderheid van een display kunnen een negatief effect hebben op de impact van uw boodschap en op de prestaties. Afstemming is dus belangrijk. Dat is echter nog moeilijker in led-behuizingen: gebruikers moeten immers zorgen dat de helderheid van extra ledbehuizingen klopt met de helderheid van de behuizingen waaraan ze worden gekoppeld. Dankzij een geavanceerd kalibratieproces met twee stappen en de pixelafstand van slechts 1,5 mm zijn kleurproblemen op de Samsung SMART LED-borden voorgoed verleden tijd en profiteert u van een consistente presentatie. In de fabriek worden tijdens een grondig kalibratieproces alle subpixels op elkaar afgestemd om nauwkeurige en uniforme helderheid en kleurcoördinaten te realiseren, zodat de verschillende schermen niet handmatig op elkaar moeten worden afgestemd. Daarnaast zorgt de aanvullend kalibratieproces op locatie dat de kleurwaarde gehandhaafd blijft: de gebruiker kan razendsnel afwijkingen in kaart brengen en corrigeren. Mocht zich toch een probleem voordoen, dan hoeft de gebruiker alleen maar een digitale foto van het scherm naar Samsungs Network Operation Center (NOC) te sturen. De medewerkers van het NOC zullen dan direct het probleem analyseren en het scherm op afstand kalibreren.

Hoge betrouwbaarheid dankzij een duurzame thermische structuur en voortdurende ondersteuning 
Hoge betrouwbaarheid dankzij een duurzame thermische structuur en voortdurende ondersteuning

Hoge betrouwbaarheid dankzij een duurzame thermische structuur en voortdurende ondersteuning

De duurzame SMART LED-displays van Samsung zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden. Daardoor kunt u rekenen op consistente, ononderbroken prestaties en minder onderhoud. De thermische structuur van de displays verlaagt automatisch de temperatuur in de behuizing, afhankelijk van de specifieke contentbehoeften. U hoeft dus nooit meer rekening te houden met warmte-opbouw (een oorzaak van kwaliteitsvermindering) of met hoge koelkosten. Bovendien staat Samsung dag en nacht klaar om u proactieve en reactieve ondersteuning te bieden, zodat u altijd beschikt over kwalitatieve campagnes - wat er ook gebeurt. Samsungs Network Operation Center beschikt over een speciale proactieve service waarbij pixelfouten en onregelmatigheden in temperatuur en voeding automatisch in kaart worden gebracht en opgelost. In complexe situaties zal het serviceteam van Samsung nauw met u samenwerken om problemen snel op te lossen en om het display zo snel mogelijk weer optimaal te laten functioneren. Deze voortdurende ondersteuning garandeert, in combinatie met de verbeterde thermische structuur en de mogelijkheden qua foutdetectie, langdurige betrouwbaarheid en efficiëntie in binnenomgevingen.

Simplify the Creation and Management of Highly Compelling, Professional Content Simplify the Creation and Management of Highly Compelling, Professional Content

Eenvoudig aantrekkelijke en professionele presentaties maken en beheren

Samsungs SMART LED-borden zijn voorzien van een interne S-Box ('Signal Box') die ongekende beeldkwaliteit levert. De S-Box bevat bovendien MagicInfo, professionele software voor contentbeheer, en een mediaspeler. Een extra videoprocessor is dus overbodig. Klanten die de ledborden met S-Box en een pixelafstand van 1,5 mm installeren, kunnen in MagicInfo, Samsungs toonaangevende en gebruiksvriendelijke software, moeiteloos content maken en plannen. MagicInfo wordt standaard geleverd op alle displays van Samsung. Gebruikers die al beschikken over lcd-borden van Samsung, kunnen daardoor zonder extra onkosten hetzelfde platform gebruiken. De op SoC ('System on Chip') gebaseerde S-Box resulteert dankzij het ingebouwde besturingssysteem en de lagere warmte-emissies daarnaast ook nog eens in een stabielere en duurzamere oplossing ten opzichte van Windows-pc's.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00