XRF-series 10.0 pixel pitch Outdoor LED Sports Perimeter

XRF-series 10.0 pixel pitch Outdoor LED Sports Perimeter

LH100XRFSAC/EN

MEER AANDACHT VAN FANS DANKZIJ HELDERE EN OPVALLENDE CONTENT OP HET VELD

Door de directe nabijheid bij de wedstrijd is de afzetting rond een sportveld een uitgelezen locatie voor reclameactiviteiten. Dankzij de displays van de Perimeter XR-serie van Samsung kan optimaal gebruik worden gemaakt van die plekken om de aandacht van het publiek te trekken met schitterende content in LED-kwaliteit. De displays van de Perimeter XR-serie zijn speciaal ontwikkeld voor stadions en arena's en bieden superieure duurzaamheid met minimaal onderhoud. Ze zijn een kostenefficiënt alternatief voor meer traditionele advertentiekanalen op locatie.

UNIFORME CONTENTWEERGAVE OP EENDER WELKE LOCATIE

De displays uit de Perimeter XR-serie hebben een pixeldichtheid van 10 mm en bieden de kijker in het stadion en thuis consequent heldere branded content. Door de bredere kijkhoek en hogere helderheid zijn tekst en beelden vanaf elke locatie zichtbaar, ongeacht het moment van de dag of de omgevingsomstandigheden. Bovendien voorkomt de hoge vernieuwingsfrequentie vervorming en strepen met als resultaat een heldere, ongestoorde presentatie, zelfs als de snelheid en zoomfrequentie worden aangepast wanneer het beeld in slow motion opnieuw wordt afgespeeld.

* 'Conventioneel' verwijst naar displays met een lage helderheid en een lage vernieuwingsfrequentie.

VERSTEVIGD BIJ EEN BOTSING

Of het nu om een verdwaalde bal gaat die terugkaatst of om een onbedoeld contact van een speler, scheidsrechter of grensrechter, de displays uit de Perimeter XR-serie hebben een stevig ontwerp dat tegen een stootje kan en bestand is tegen botsingen tijdens de wedstrijd. De zachte bovenkant en de rubberen glaspartijen bieden extra bescherming en zorgen ervoor dat de spelers op het veld zich niet verwonden. Ze zorgen ook voor bescherming van de kritische onderdelen van de displays en garanderen continue prestaties.

DUURZAAM IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

De displays uit de Perimeter XR-serie bieden continue prestaties, ongeacht de omgevingsomstandigheden. Het afgesloten ontwerp aan de achterzijde en de microfilter in de voeding van de ventilator beschermen de displays tegen waterschade en blootstelling aan stof. Verder hebben de displays uit de Perimeter XR-serie een IP-classificatie die hen beschermt tegen binnendringing van stof en vocht met een IP65-certificering voor de voorkant en een IP55-certificering voor de onderdelen aan de achter- en zijkanten. Dankzij deze extra bescherming beantwoorden de displays uit de Perimeter XR-serie beter aan de strikte stadionnormen die zijn opgesteld door sportorganisaties zoals de UEFA.

INTUÏTIEF, PROBLEEMLOOS ONDERHOUD

Dankzij het eenvoudige, modulaire ontwerp zijn de installatie en het onderhoud helemaal niet ingewikkeld en is er slechts één snoer nodig om alle modules op de centrale voeding aan te sluiten. De installatie op de verschillende plekken is gemakkelijk en overzichtelijk en op de speelvelden is er geen ontsierende en mogelijks gevaarlijke bedrading. Het vervangen van de modules gebeurt ook in een handomdraai. De monteurs moeten slechts de kleppen openschuiven en de schroeven losdraaien.

BEVEILIGDE BACK-UP DANKZIJ GEAVANCEERDE REDUNDANTIE

De displays uit de Perimeter XR-serie zijn zo ontworpen dat, als een specifieke module een storing heeft, de prestaties van de andere displays niet gehinderd worden. Signaalredundantie zorgt ervoor dat de storing beperkt blijft tot de defecte kast en voorkomt dat de storing zich verder uitbreidt. Reclamemanagers kunnen daardoor wisselende content aanbieden zonder zich zorgen te moeten maken over kostbaar, tijdrovend onderhoud of een eventueel verstoord beeld voor het publiek.

Specificaties

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00