SSD 870 EVO SATA III 2.5 inch 2 TB

SSD 870 EVO SATA III 2.5 inch 2 TB

MZ-77E2T0B/EU

 • Intelligente TurboWrite
 • Meer compatibel dan ooit
 • Nieuwe en verbeterde Samsung Magician 6-software

Kies jouw Kleur

Kies jouw Geheugen

's Werelds favoriete SSD

De 870 EVO erft de nalatenschap van de revolutionaire SSD-technologie van Samsung, met daarbij ook nog verbeterde prestaties, betrouwbaarheid en compatibiliteit om te voldoen aan ieders behoeften, van content creators en IT-professionals tot dagelijkse gebruikers.

* Bronnen: 850 EVO- en 860 EVO-serie, NPD (Amerikaanse data van januari 2015 tot april 2020) en GfK (data EU5 van januari 2015 tot april 2020, Chinese data van september 2018 tot april 2020)

Uitmuntende prestaties

De 870 EVO haalt het maximale uit de SATA-interfacelimiet met sequentiële snelheden van 560/530 MB/s. Dagelijkse gebruikers kunnen nu genieten van professionele SSD-prestaties. Intelligent TurboWrite zorgt voor maximale schrijfsnelheden en langdurige prestaties met een grotere variabele buffer.

* Prestaties kunnen variëren afhankelijk van de firmwareversie van de SSD en de systeemhardware en configuratie. De sequentiële schrijfsnelheid is gebaseerd op Intelligent TurboWrite-technologie. ** Configuratie testsysteem: Intel Core i7-470K CPU @ 4,00 GHz, DDR3 1600 MHz 8 GB, OS-Windows 10 Pro 64 bit, Chipset-ASUS Z97 PRO.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

De 870 EVO geeft tot 2.400 TBW met een garantie van 5 jaar en voldoet aan de toonaangevende normen van betrouwbaarheid. Hij kan zowel dagelijks gebruik als video processing van 4K/8K aan en is uitgerust met de allernieuwste 6e generatie V-NAND- en MKX-controller die zorgt voor een stabiele hostervaring.

* Gegarandeerde TBW voor 870 EVO: 150 TBW voor het model van 250 GB, 300 TBW voor het model van 500 GB, 600 TBW voor het model van 1 TB, 1.200 TBW voor het model van 2 TB en 2.400 TBW voor het model van 4 TB. **5 jaar garantie of TBW, afhankelijk van wat eerst is. Voor meer informatie over de garantie, zie het garantiebewijs in de verpakking.

Grotere compatibiliteit dan ooit

De 870 EVO heeft compatibiliteitstesten voltooid bij grote hostsystemen en applicaties, inclusief chipsets, moederborden, NAS en video-opname-toestellen. De 870 EVO is de nieuwste uitgave van 's werelds bestverkopende EVO-serie en zijn bewezen veelzijdigheid is compatibel met de systemen en taken van allerlei soorten gebruikers.

*Compatibiliteitstesten uitgevoerd bij Samsung zelf, AMD, MSI, Gigabyte, Synology, QNAP, BlackMagicDesign en ATMOS.

Upgraden was nog nooit zo gemakkelijk

Elke desktop of laptop die een standaard STA-vormfactor van 2,5 inch ondersteunt, kan gemakkelijk worden geüpgraded naar de 870 EVO. De 870 EVO hoeft alleen maar aangesloten te worden en de vernieuwde migratiesoftware regelt de rest en je kunt dus snel aan de slag met je nieuwe SSD.

Samsung Magician-software

Haal alles uit je schijf. De nieuwe verbeterde Samsung Magician 6-software houdt je SSD in de gaten. Je kunt je schijf gemakkelijk beheren met een groot aantal praktische tools. Zo beschik je altijd over de laatste updates, kun je de conditie en de status van je schijf monitoren en zelfs de prestaties optimaliseren.

’s Wereld nr. 1

Ervaar zelf de superieure prestaties en betrouwbaarheid die je alleen krijgt van het grootste merk voor flashgeheugens wereldwijd sinds 2003. Alle firmware en onderdelen, inclusief Samsungs wereldvermaarde DRAM en NAND, worden inhouse gemaakt voor gegarandeerde end-to-end integratie waarop je kunt vertrouwen.

* Bron: 2019 Q2 IHS Markit data: marktaandeel omzet NAND-leveranciers

* Bron: 2019 Q2 IHS Markit data: marktaandeel omzet NAND-leveranciers

Specificaties

 • Applicatie Client PCs
 • Interface SATA 6 Gb/s Interface, compatible with SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s interface
 • Afmetingen (BxHxD) 100 X 69.85 X 6.8 (mm)
 • Gewicht (g) Apporx. 46.0g Weight
 • Prestaties Up to 560 MB/s Sequential Read * Performance may vary based on system hardware & configuration
 • Sequential schrijven Up to 530 MB/s Sequential Write * Performance may vary based on system hardware & configuration ** Measured with Intelligent TurboWrite technology being activated

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken