Onderwijs

Samsung School

HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none

FUNCTIES

Een alomvattende onderwijsoplossing die helpt om de leermiddelen van leraars te innoveren. Ontworpen om leraars te helpen om hun leerlingen bij de les te betrekken.

Smart School

BEHEERBAAR

Geeft leraars meer controle in het digitale klaslokaal.

Controle over het apparaat van de student

Leraars activeren toepassingen en inhoud op de apparaten van de klas. Zij hebben controle over de berichten die de studenten delen, waardoor ze het gebeuren in de klas beter in de hand hebben.

Controle over het apparaat van de student

Schermbewaking

Met de schermbewaking kunnen leraars de activiteiten van de studenten in de klas in de gaten houden en hen individueel coachen in overeenstemming met de noden van de student. Met deze functie kunnen leraars de individuele voortgang van studenten van op afstand in de gaten houden en sneller individuele feedback geven op een interactieve manier.

Schermbewaking

Leswerkbalk

Met de leswerkbalk is het niet langer nodig om over te schakelen van de inhoud naar Samsung School en terug: leraars kunnen gemakkelijk en snel allerlei bronnen gebruiken, zoals webinhoud en educatieve toepassingen. Leraars kunnen schrijven op alle inhoud die op het scherm wordt weergegeven, schermen delen met studenten en de schermen in de gaten houden en vergrendelen, om de betrokkenheid en de aandacht te verbeteren.

Leswerkbalk

SAMENWERKING

Groepsgesprek

Met de functie Groepsgesprek, waarbij het scherm wordt gedeeld, kunnen maximaal zes deelnemers tegelijkertijd op het scherm schrijven. Door de samenwerking aan hetzelfde lesmateriaal in real time kunnen studenten actief deelnemen aan de gesprekken.

Groepsgesprek

Scheidbaar canvas

Deel een beeld op in afzonderlijke secties en geef elk groepslid de mogelijkheid om een individueel deel van de opdracht te maken. Met de functie Separable Canvas combineert de groepsleider deze verdeelde secties en dient hij de totale groepsopdracht in bij de leraar.

Scheidbaar canvas

Groepsrapportering

Een groepsleider wijst elk lid een gedeelte van een rapport toe om in te vullen met behulp van het sjabloon dat ter beschikking staat op hun eigen tablet. De groepsleider kan de ingevulde gedeeltes combineren in één groepsrapport en dat bij de leraar indienen.

Groepsrapportering

BETROKKENHEID

Delen van het scherm

Zorg voor dynamische interactie tussen de deelnemers aan een les door leraars en studenten de mogelijkheid te geven om inhoud met elkaar te delen op hun apparaat, dankzij de functie om het scherm te delen. Als het scherm wordt gedeeld, kunnen studenten en leraars erop schrijven, zodat ze meer betrokken zijn bij de les.

Delen van het scherm

Tests en opiniepeilingen

Leraars kunnen snel nagaan of elke individuele student de les heeft begrepen, interactie stimuleren en de interesse verhogen met tests en opiniepeilingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke sjablonen voor tests en opiniepeilingen met allerlei opties kunnen leraars lesmateriaal maken dat overeenstemt met de leerbehoeften van de studenten.

Tests en opiniepeilingen

Geïntegreerde mogelijkheid tot schrijven met de hand

Stimuleer de betrokkenheid en de creativiteit door studenten aan te moedigen om rechtstreeks op het lesmateriaal te schrijven, te tekenen en te reageren met behulp van S Pen en S Note. De studenten kunnen hun aantekeningen opslaan om later te raadplegen en hoeven dus niets meer op papier te schrijven.

Geïntegreerde mogelijkheid tot schrijven met de hand