HG32EE694DKXEN

Full HD Hospitality Display 32 inch HE694

Schermdiagonaal 32"

Aanbod van IP-diensten tegen lage kosten

De HE694-displays hebben een eenvoudige, betaalbare IP-migratieoplossing voor hotels die al een coax-infrastructuur hebben geïnstalleerd. Een IP-infrastructuur is inmiddels essentieel geworden voor hotels die niet alleen willen voldoen aan de, reeds lang bestaande, vraag naar internetverbinding, maar de kamers ook willen voorzien van hoogwaardige entertainment- en communicatiemogelijkheden. Naast Wi-Fi, waaraan tegenwoordig verreweg de meeste behoefte is, levert een IP-netwerk bovendien toegang tot kabelkanalen in HD, Unified Communication (UC) en geïntegreerde bediening in de kamer. De gast gaat er tegenwoordig van uit dat al deze diensten beschikbaar zijn. Hoteluitbaters nemen dan ook een voorsprong op de concurrentie als ze overstappen op een IP-infrastructuur die deze technologieën ondersteunt. De HE694-displays hebben als groot voordeel dat er geen hoge kosten zijn gemoeid met de migratie van uw infrastructuur, omdat we een IP-over-coax-oplossing bieden die verbeterde content en diensten mogelijk maakt.

Samsung Hospitality Displays HE694 IP-diensten

IPTV-diensten via bestaande coax-infrastructuren

Dankzij de IP-over-coax-functionaliteit zijn de HE694-displays van Samsung een uitstekend alternatief voor hotels die IPTV willen implementeren, maar geen (financiële) middelen hebben om hun infrastructuur opnieuw in te richten. De HE694 is een ALL-IP standalone display en gebruikt een CMTS-server om IP-signalen te converteren naar coax, en die te verzenden via de bestaande coaxkabel. Op deze manier kunnen hoteluitbaters hun hotelkamers upgraden met hoogwaardige IPTV en zijn grote investeringen in apparatuur niet nodig. Bovendien zijn de IPTV-functies sequentieel toe te voegen, zodat het bij een update niet meer nodig is om een grote groep kamers of een hele verdieping af te sluiten. Twee onderdelen, de DOCSIS 3.0-kabelmodem en de CMTS-server, zorgen voor verbeterde communicatie en toegang tot content. Via de CMTS-server zijn een satellietsignaal, internetsignaal en de hotel SW-server in de kamer beschikbaar. De DOCSIS-kabelmodem is een geïntegreerde hospitality display waarmee u interactieve inhoud en contentdiensten kunt aanbieden.

* Het Samsung HE694 display pakket bevat geen CMTS server.

Samsung HE694 Hospitality Displays IPTV-diensten

* Het Samsung HE694 display pakket bevat geen CMTS server.

Optimale toegang tot entertainment en informatie voor uw gasten

Samsungs LYNK REACH 4.0 is een combinatie van IP- (IPTV) en RF-kanalen die samen een groot aantal kanalen behouden. Zo hebben uw gasten toegang tot meer entertainment- en informatiemogelijkheden dan op standaard hospitality displays. Met deze geavanceerde functie kunt u gemakkelijk een kanalenoverzicht samenstellen en activeren, dat precies aansluit op de persoonlijke wensen van de gast. Dankzij de uitgebreide kanaalbibliotheek van LYNK REACH 4.0 kunt u bovendien geselecteerde, betaalde premiumcontent aanbieden aan specifieke doelgroepen. Hiermee biedt u uw gasten meer persoonlijke kijkopties én creëert u een mogelijke nieuwe bron van inkomsten.

Samsung Hospitality Display entertainment

Gepersonaliseerde service van aankomst tot vertrek

Met het LYNK REACH 4.0-platform van Samsung weet u zeker dat u uw gasten gedurende hun verblijf persoonlijke aandacht kunt geven en dat ze gemakkelijk toegang hebben tot de faciliteiten en diensten van uw hotel.
• Bij het inchecken: De LYNK REACH 4.0-server gebruikt het property management systeem (PMS) van het hotel om de unieke informatie van de gast te analyseren en hem/haar te begroeten met een persoonlijke welkomstboodschap.
• Tijdens het verblijf: Hoteluitbaters kunnen de data die is opgeslagen op de LYNK REACH 4.0-server gebruiken om gepersonaliseerde berichten aan hun gasten te tonen die relevant zijn voor hun verblijf. Denk aan een reserveringsfunctie voor het restaurant of tijdschema's van andere diensten binnen het hotel.
• Snel uitchecken: LYNK REACH 4.0 markeert en rangschikt alle uitgaven van de gast op één scherm. Zo kan de gast sneller uitchecken; er is geen bezoek aan de lobby meer nodig.

Samsung Hospitality Displays Gepersonaliseerde service

Groter kijkbereik via draadloze verbindingen tussen apparatuur en displays

De hospitality displays van Samsung bieden gasten meer comfort in hun kamer omdat ze functioneren als een entertainmentcentrum voor meerdere apparaten. Ze zijn bovendien uitgerust met een scala aan persoonlijke kijk- en luisteropties. De displays hebben een geïntegreerd Software Access Point (Soft AP), waarmee gasten een draadloze, veilige privéverbinding tussen de tv en maximaal 4 mobiele apparaten kunnen creëren. Is de apparatuur eenmaal aangesloten, dan kunnen gasten persoonlijke content, zoals muziek, films en foto's van hun mobiele apparaten via DLNA™ afspelen op het grote scherm. Screen Mirroring projecteert bovendien het scherm van een mobiel apparaat op de tv, ongeacht de content. Met de Samsung Smart View-app voor mobiele apparaten kunnen gasten eenvoudiger multimediacontent afspelen op de tv. DLNA, Screen Mirroring en Smart View zorgen ervoor dat mobiele content zonder haperingen of storingen wordt weergegeven op het display.

Samsung Hospitality Displays draadloze verbindingen

Combineer de H.Browser met krachtige Samsung-ondersteuning voor interactieve oplossingen op maat

De H.Browser levert superieur entertainment, op maat gemaakte contentmanagementdiensten en interactieve webservices die hotelgasten tegenwoordig verwachten. De aanschaf, installatie en het onderhoud van aanvullende hardware zoals video on demand (VoD) set-upboxen worden overbodig. H.Browser is een op IP gebaseerd open platform waarmee System Integrators (SI's) volledig aanpasbare webbrowsers kunnen leveren met premium interactieve diensten en functies, voor zowel gratis als VoD-content. H.Browser is gebaseerd op programmeertalen zoals HTML5 en Java Script® en stelt SI's in staat om betrouwbare, op maat gemaakte hoteloplossingen eenvoudig te ontwikkelen, en deze snel te implementeren. De ontwikkeling van oplossingen wordt gefaciliteerd door de technische supportafdeling van Samsung, onze geavanceerde displayhardware en onze samenwerking met SI's.

Samsung Hospitality Displays H.Browser

Efficiëntere installatie dankzij verbeterd plug-and-playontwerp

In een drukke hospitalitybranche is de tijd die nodig is om displays te installeren en onderhouden beter te besteden aan activiteiten die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Dankzij het geavanceerde plug-and-playontwerp activeert u in een handomdraai honderden hotelkamerdisplays. Uw facilitaire team kiest een van de drie eenvoudige set-upmogelijkheden om meerdere displays en servers met elkaar te synchroniseren. Daarbij bepalen ze ook de connectiviteits- en taalinstellingen:
• Standaard set-up: Via een gebruiksvriendelijke interface stelt u de taal, de beeld- en zenderinstellingen en de tijd in.
• Dupliceermodus: Om gemakkelijker meerdere displays tegelijk te bedienen, kunt u communicatie- en contentfuncties kopiëren naar alle displays die u heeft aangesloten. Zodra het dupliceerproces is voltooid, kunnen gebruikers hun displays activeren zonder aanvullende installatiestappen of compatibiliteitscontrole.
• Fabrieksmodus: U heeft gemakkelijk toegang tot een fabrieksmodusportaal voor geavanceerde displayopties zoals audio- en connectiviteitsinstellingen.
Dit plug-and-playontwerp maakt het contentmanagementsysteem ook geschikt voor bedrijven buiten de hospitalitybranche. Overheden en onderwijsinstellingen, vereisen specifieke functies. Dankzij de unieke commerciële modus kunnen ook zij optimaal van het systeem gebruikmaken.

Samsung Hospitality Displays Efficiënte Installatie

Meer comfort voor uw gasten dankzij een gepersonaliseerd, kostenbesparend Home-menu

Een uitgebreid Home-menu voorziet uw gasten van een enorme diversiteit aan content. Hiervoor hoeft u geen extra oplossing aan te schaffen, of een aanvullend netwerk te voorzien. Dankzij de nieuwe, verbeterde functies is het mogelijk om gasten bij aankomst een korte kennismakingsvideo en het hotellogo te laten zien, waarna ze kunnen overschakelen op live tv. Op deze manier kunnen hoteluitbaters met slechts één oplossing hun merk versterken. Gasten worden van alle informatie voorzien via de display, waarop hotelinformatie, de tijd en de datum wordt getoond. In de gebruikersmodus zijn de meest gebruikte tv-functies beschikbaar. Omdat het Home-menu volledig gepersonaliseerd kan worden, levert deze functie een kostenbesparing op voor hotels die geen budget hebben voor aanvullende informatieoplossingen. Bovendien is het Home-menu nu nog eenvoudiger te creëren dankzij de integratie in de hospitality-tv.

Samsung Hospitality Display Home-menu

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

De DRM-technologie van Samsung LYNK is het veilige en kostenbesparende alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingssystemen. Deze oplossing garandeert een veilige vertoning van encrypted live- en video on demand content op uw hotelschermen. Omdat de DRM-technologie van LYNK uitsluitend bestaat uit software-implementatie heeft u geen aanvullende apparatuur nodig en zijn Conditional Access System-problemen (CAS) sneller verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen is de uitbreiding van head-end equipment voor kabelmaatschappijen ook gedekt.

Samsung Hospitality Displays DRM-technologie

Compatibel met System Integrators (SI)

Deze displays besparen u tijd en moeite wanneer u meerdere protocollen instelt tussen set-topboxen en displays die System Integrators ondersteunen. De Samsung SMART-hospitality displays zijn bij levering compatibel met diverse SI-protocollen.

Samsung Hospitality Displays System Integrators

Beveiligingsmodus

De beveiligingsmodus van deze displays maakt ongeëvenaard en betrouwbaar contentmanagement mogelijk. Dankzij deze technologie kunt u essentiële functies van de displays uitschakelen om te voorkomen dat onbevoegden de instellingen wijzigen. Bovendien kunt u ongewenste content of Teletext-pagina's blokkeren met een signaal om volledige controle te behouden over hotelkamerdisplays, inclusief input via de HDMI® en USB-poorten. Deze functie komt ook goed van pas als u displays wilt bedienen in streng beveiligde omgevingen, zoals gevangenissen.

Samsung Hospitality Displays Beveiligingsmodus

Muurbeugel voor de hospitality display

Uw gasten hebben vanuit elk punt in de kamer optimaal zicht op de tv dankzij onze muurbeugel. De scharnierarm kan in een kijkhoek van 20º, 60º en 90º gedraaid worden, terwijl de tv stevig op zijn plek blijft.

Muurbeugel Samsung hospitality display

Veelzijdige externe speakers

Uw gasten hebben optimale bewegingsvrijheid als ze het geluid van de tv overal in de kamer kunnen afspelen. De externe speaker output maakt dit mogelijk. Speakers kunnen op verschillende plekken in het gastenverblijf worden geïnstalleerd, zoals in de badkamer, zodat uw gast de tv-programma's op elke plek kan volgen.

Samsung Hospitality Displays externe speakers

Compatibel met Sound Bar

Koppel een Samsung hospitality display aan een Sound Bar om uw gasten optimaal te laten genieten van de programmatie. Via de High-Definition Multimedia Interface®-kabel worden instellingen automatisch overgenomen. Installatie was nog nooit zo eenvoudig. Met één enkele afstandsbediening bedienen uw gasten zowel de tv als de Sound Bar.

Samsung hospitality display Sound Bar

Universele afstandsbediening

Voorkom ergernissen van gasten wiens tv wordt verstoord door infraroodsignalen van apparatuur in de buurt, zoals in fitnessruimtes waar meerdere tv's dicht bij elkaar staan opgesteld. Met de universele afstandsbediening kunt u maximaal 10 tv's in dezelfde ruimte afzonderlijk bedienen.

Samsung Hospitality Displays Universele afstandsbediening

My Channel

Uw gasten vinden voortaan gemakkelijk hun favoriete programma's zonder handmatig honderden tv-kanalen te moeten aflopen. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten de zenders van hun keuze selecteren op land en genre.

Samsung Hospitality Displays My Channel

Externe klok

Het gemak van een externe klok: uw gasten zien in één oogopslag hoe laat het is. Deze accessoire is een simpele manier om uw gasten meer comfort te bieden. De klok heeft zowel een 12- als 24-uursweergave, 7 dimstanden (5 voor het normale display en 2 in stand-by) en een eenvoudige RJ12-aansluiting aan de achterzijde van het display. De klok is verkrijgbaar in dozen van 20 stuks.

*Beschikbaarheid van de externe klok kan variëren per regio/land.

External Clock

*Beschikbaarheid van de externe klok kan variëren per regio/land.

Softwareklok

Uw gasten kunnen op elk moment op de tv zien hoe laat het is. De softwareklok wordt weergegeven met behulp van de afstandsbediening: door gewoon op de Info-knop te duwen, verschijnt de tijd meteen in beeld. Deze functie werkt ook als de tv uitgeschakeld is.

Samsung Hospitality Displays Softwareklok

Verbinden en delen

Entertainment zoals films, muziek en afbeeldingen komen op het scherm tot leven door een USB-drive direct op de tv aan te sluiten.

Samsung Hospitality Displays Verbinden en Delen

Sportmodus

Sportfans missen nooit meer een wedstrijd tijdens hun verblijf in uw hotel. Ze kunnen elke goal en gescoord punt op hun kamer bekijken, met optimale beeldkwaliteit en superieur geluid. Uw gasten activeren deze beeld- en geluidsinstellingen met behulp van een sneltoets in de sportmodus. Het verbeterde geluid geeft een stadioneffect, en dankzij de rijke beeldkwaliteit komt het sportveld haast tot leven. Met deze functie biedt u uw gasten een pakkende, persoonlijke entertainmentervaring, compleet met hoogtepunten van de wedstrijd en juichend publiek.

*Beschikbaarheid van de sportmodus kan variëren per regio/land.

Samsung Hospitality Displays Sportmodus

*Beschikbaarheid van de sportmodus kan variëren per regio/land.

Specificaties
 • Display
  • Backlight LED
  • Schermafmeting 32"
  • Resolutie 1920 x 1080
 • Video
  • Picture Engine HyperReal
  • Dynamische Contrast Ratio Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Yes
  • Auto Motion Plus N/A
  • Film Mode Yes
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Yes
  • Virtual Surround Yes
  • DTS Codec DTS Premium sound 5.1
  • Sound Output (RMS) 20W(L:10W, R:10W)
  • Speaker Type 2CH(Down Firing w/Bass Reflex)
  • Woofer N/A
  • Muurbevestigings Geluidsmodus N/A
  • TV SoundConnect Yes
  • BT Headset Support Yes
 • Convergence
  • TV to Mobile - Mirroring N/A
  • Mobile to TV - Mirroring, DLNA Yes
  • Samsung SMART View Yes
 • Algemene kenmerken
  • Samsung 3D N/A
  • Processor Quad Core
  • Digitale Clean View Yes
  • Auto Channel Search Yes
  • Auto Power Off Yes
  • BD Wise Plus N/A
  • Ondertiteling Yes
  • Connect Share™ (HDD) Yes
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Yes
  • EPG Yes
  • Game Modus Yes
  • OSD Talen 27 European Languages
  • Picture-In-Picture Yes
  • BT HID Built-in Yes
  • USB HID Support Yes
  • Teletext (TTX) Yes
  • Sports/Football Modus Basic
  • Triple Protector N/A
 • Systeem
  • Digital Broadcasting DVB-T2/C
  • Analoge Tuner Yes
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Data Broadcasting HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)
 • Hospitality Feature
  • Samsung LYNK™ SINC Compatibility Yes
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility Yes
  • H.Browser Compatibility Yes
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) REACH4.0
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH4.0
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Yes
  • Hospitality Home Menu Home Menu 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) Yes
  • Hospitality Plug&Play (Easy Set-up) Yes
  • Auto Source Mode Yes
  • Power On Mode Yes
  • Hotel Channel List Yes
  • Channel Menu Display Yes
  • Mixed Channel List (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, Analog) Yes
  • My Channel Yes
  • Energy Saving Mode (BLU Control) Yes
  • Logo Display with Time Out Setting (BMP/Movie) Yes
  • Welcome Message Yes
  • RJ12/IR Pass Through Yes
  • External Clock Compatibility Yes
  • Clock Back Up Supply Yes
  • External Clock Dimming Control Yes
  • Software Clock Yes
  • Multi Code Remote Control Yes
  • Screwed Remote Battery Cover Yes
  • Soundbar Compatibility Yes
  • Music Mode (Input: PC/AV/Component/HDMI) Yes
  • Music Mode Backlight on/off Yes
  • TTX Clock Update (Analogue) Yes
  • USB Cloning Yes
  • Smoovie Compatibility Yes
  • Soft AP Yes
  • On/Off Timer (Schedule) Yes
  • Wake-up Timer (Alarm) Yes
  • Samsung LYNK™ DRM Yes
  • Pro:Idiom No
  • bLAN No
  • Security Mode Yes
  • S/W EPG (Solution EPG) Yes
  • Wake on LAN (WOL) Yes
  • IP Over Coax DOCSIS3.0
 • Input & Output
  • HDMI (Side/Rear) 1/1
  • USB (Side/Rear) 2/0
  • Component In (Y/Pb/Pr) (Side/Rear) N/A
  • Composite In (AV) (Side/Rear) 0/1
  • Ethernet (LAN) (Side/Rear) No
  • Headphone (Side/Rear) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) No
  • Digital Audio Out (Optical) (Side/Rear) 1/0
  • RF In (Terrestrial / Cable input) (Side/Rear) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI Slot (Side/Rear) 0/1
  • Scart (Side/Rear) N/A
  • HDMI A / Return Ch. Support Yes
  • Wireless LAN Built-in Yes
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Yes
  • Pillow Speaker Jack (Side/Rear) No
  • Variable Audio Out (Side/Rear) 1/0
  • Variable Audio Out Volume Control (Side/Rear) 1/0
  • Video Out (Side/Rear) No
  • RJ12 (Side/Rear) No
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 1/0
  • Headphone ID (Side/Rear) N/A
  • Door-Eye Control (Side/Rear) No
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) No
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) No
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) 1/0
 • Ontwerp
  • Front Color Dark Titan
  • Type voet Square
  • Swivel (Left/Right) Yes (90/90)
 • Eco Feature
  • Eco Sensor Yes
  • Energieklasse A
 • Energie
  • Power Supply (V) AC220~240V 50/60Hz
  • Energieverbruik (max) 85 W
  • Power Consumption (Energy Saving Mode) 20.2
  • Energieverbruik (standby) 0.50 W
  • Power Consumption (Typical) 36.0 W
 • Afmetingen
  • Afmetingen zonder voet (BxHxD) 730.4 x 433.8 x 54.6 mm
  • Afmetingen met voet (BxHxD) 730.4 x 482.8 x 192.6 mm
  • Afmetingen verpakking (BxHxD, mm) 918.0 x 549.0 x 119.0 mm
 • Gewicht (g)
  • Gewicht excl. voet 5.5 kg
  • Gewicht incl. voet 7.1 kg
  • Gewicht incl. verpakking (kg) 9.5 kg
 • Accessoires
  • Remote Controller Model TM1240A
  • Batteries (for Remote Control) Yes
  • Samsung Smart Control (Included) N/A
  • Ultra Slim Wall Mount Supported N/A
  • Mini Wall Mount Supported No
  • Vesa Wall Mount Supported Yes
  • Handleiding No
  • E-Handleiding N/A
  • ANT-Kabel N/A
  • Stroomkabel Yes
  • Quick Install Guide Yes
  • Data Cable N/A
  • Stand Mount Kit Yes
  • Security Screws (Stand Base) No
  • PureCare Remote(Seamless White Remote) No
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) No


Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

Handleiding downloaden

Full HD Hospitality Display 32 inch HE694 (HG32EE694DKXEN)

Handleidingen

2017.12.28

Installation Guide ver 05

(NEDERLANDS)

2017.12.28

Installation Guide ver 05

(DUITS)

2017.12.28

Installation Guide ver 05

(ENGELS)

2017.12.28

Installation Guide ver 05

(FRANS)

2016.08.19

Upgrade File(USB type) ver 1007.0

(MULTI-TAAL)