Reconnecting Retail

DE DETAILHANDEL OPNIEUW VERBINDEN
DE DETAILHANDEL OPNIEUW VERBINDEN

Betekenisvolle momenten in de winkel

Het is tijd om te inspireren, intrigeren en verbluffen met technologie die alle verwachtingen overtreft. Laten we terugkeren naar wat belangrijk is en leren hoe we de detailhandel opnieuw kunnen verbinden met de dingen die klanten leuk vinden en die werknemers motiveren.

Samsungs detailhandel-oplossingen

Van mensen tot producten

Samsungs detailhandeloplossingen bieden de futuristische ervaringen die de moderne generatie verwacht met innovatieve winkeltechnologie die klanten betrekt en geavanceerde mobiele managementoplossingen die partners sterker maken.

Twee vrouwen die naar een modeadvertentie op een Samsung-outdoordisplay kijken

Van in de etalage tot achter de schermen

We helpen een waarlijk verbonden winkelervaring te scheppen met een gevarieerd oplossingenpakket voor uw gehele winkel, zoals heldere displays voor buiten en in de etalage om de aandacht van winkelaars in de straat te trekken en mobiele apparaten zoals tablets die partners toegang tot real-time informatie en toegewezen taken geven.

Een afbeelding van een verkoopadvertentie op een Samsung-display in een winkelcentrum

Van beveiliging tot bevrediging

Samsungs mobiele apparaten en Samsung Pay worden beveiligd door het prijswinnende1 Samsung Knox-beveiligingsplatform, dat ingebouwde mobiliteitsbeveiliging van defensiekwaliteit biedt. Hierdoor kunt u uw gevoelige klant- en bedrijfsgegevens beschermen, van mobiele transacties tot datagestuurde inzichten die de klanttevredenheid bevorderen.  

MEER INFORMATIE

1Hevesi, P. "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms". Gartner, Inc.

Meerdere lagen van beveiligde smartphoneschermen met de Knox-oplossing

1Hevesi, P. "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms". Gartner, Inc.

Van displays tot wearables

Verscheidene commerciële displays bieden nieuwe mogelijkheden om klanten aan te trekken, zoals spiegelschermen die intuïtief bewegen. Combineer dit met de wearabletechnologie die verkooppartners in staat stelt snel op klantbehoeften te reageren en u kunt de klantervaring naar ongekende hoogten brengen. 

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Twee vrouwen die een Samsung Gear dragen tijdens het winkelen

Van betrekken tot versterken

Mobiele verkoopondersteuning van met Knox beveiligde, gepersonaliseerde apparaten maakt gebruik van CRM-gegevens om gepersonaliseerde aanbiedingen te bieden en verkooppartners in staat te stellen voorraad- en productinformatie in real-time te bekijken.

Een bediende die op zijn smartphone kijkt om een klant te helpen