HG49EE590HKXEN

Full HD Hospitality Display 49 inch HE590

Schermdiagonaal 49"

Ultiem comfort voor uw gasten met IP-contentdiensten via Samsungs HE590-hospitality displays

Hoteluitbaters zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om een persoonlijke verblijfservaring te creëren. Veelzijdige displays hebben functies in huis die niet alleen de bedrijfsvoering efficiënter maken, maar ook de gast het comfort van thuis bieden. De HE590-hospitality displays van Samsung transformeren de traditionele hotelkamertv's in veelzijdige entertainmentcentra waarmee de gasten kunnen genieten van uiteenlopende content. Bovendien geven ze de kamer een stijlvolle uitstraling dankzij hun strakke, elegante design. Via de geïntegreerde IP-connectiviteit kunnen hotelgasten hun favoriete programma's en persoonlijke content van hun mobiele apparaten afspelen op het HE590-scherm, zoals muziek en foto's. Bovendien geeft Samsungs LYNK REACH 4.0 hoteluitbaters meer flexibiliteit als het gaat om de contentinhoud: ze kunnen persoonlijke welkomstboodschappen, aanbiedingen en informatie over plaatselijke bezienswaardigheden vertonen. Met de HE590-displays van Samsung biedt u uw gasten een onvergetelijke ervaring met minder onderhoud, werk en kosten.

IP-contentdiensten via Samsungs HE590 hospitality displays

SYSTEEMDEFINITIE / ONTWERP

Hotels kunnen gebruik maken van de nieuwste technologie op het gebied van hospitalitymanagement om hun gasten een persoonlijke ervaring te bieden. In LYNK REACH 4.0 heeft Samsung de voordelen van zijn SINC- en REACH-hospitalitytechnologieën samengevoegd tot een veelzijdige contentmanagementoplossing. LYNK REACH 4.0 draagt bij tot een betere verblijfservaring. De technologie en functionaliteiten maken het beheer efficiënter: er zijn meer informatiekanalen beschikbaar, de communicatieopties zijn makkelijk te bedienen en het onderhoud in de kamers verloopt sneller. In deze contentmanagementoplossing zijn alle benodigde functies voor hotelmanagement, beheer en dienstverlening verenigd: LYNK REACH 4.0 is geschikt voor LAN, Wi-Fi en coaxverbindingen. Dankzij een property management systeem (PMS) en op maat gemaakte templates kunnen hoteluitbaters en andere hospitalitymanagers hun gasten een persoonlijke service en onvergetelijke ervaring bieden. Denk aan diverse IPTV- en RF-kanalen, en applicaties en diensten die ze thuis en op hun mobiele apparaten ook gebruiken. Daarnaast maakt LYNK REACH 4.0 ruimte voor een dialoog tussen hoteluitbaters en gasten. De efficiënte bediening vanop afstand van de displays waarborgt realtime service van topkwaliteit en maakt onderhoud en werkzaamheden in de hotelkamers overbodig. Dankzij de geoptimaliseerde netwerkondersteuning voor diverse kanalen kunt u met Samsungs LYNK Reach 4.0 de interne communicatieprocessen verbeteren. Dat draagt direct bij aan een meer persoonlijke verblijfservaring voor uw gasten.

Samsung Hospitality Displays nieuwste technologie

Hotelmerk en aanbiedingen beter zichtbaar dankzij welkomstkanaal

Met LYNK REACH 4.0 kunt u gebruikmaken van speciale kanalen voor welkomstvideo's om uw gasten op een aantrekkelijker manier te voorzien van handige informatie. Upload simpelweg een video of voer de URL in en stel een afspeellijst samen met video's over de faciliteiten, speciale aanbiedingen of plaatselijke evenementen en bezienswaardigheden. Met dit systeem beschikt u over maximaal vier kanalen om tezelfdertijd doelgroepgerichte video's te vertonen in specifieke ruimten van het hotel, zoals de lobby en het restaurant, of in de hotelkamers. De mogelijkheid om advertenties te streamen betekent een bijkomende bron van inkomsten en draagt bij aan de merkherkenning.

Samsung Hospitality Displays welkomstkanaal

Optimale toegang tot entertainment en informatie voor uw gasten

Samsungs LYNK REACH 4.0 is een combinatie van IP- (IPTV) en RF-kanalen die samen een groot aantal kanalen behouden. Zo hebben uw gasten toegang tot meer entertainment- en informatiemogelijkheden dan op standaard hospitality displays. Met deze geavanceerde functie kunt u gemakkelijk een kanalenoverzicht samenstellen en activeren, dat precies aansluit op de persoonlijke wensen van de gast. Dankzij de uitgebreide kanaalbibliotheek van LYNK REACH 4.0 kunt u bovendien geselecteerde, betaalde premiumcontent aanbieden aan specifieke doelgroepen. Hiermee biedt u uw gasten meer persoonlijke kijkopties én creëert u een mogelijke nieuwe bron van inkomsten.

Samsung Hospitality Display entertainment

Gepersonaliseerde service van aankomst tot vertrek

Met het LYNK REACH 4.0-platform van Samsung weet u zeker dat u uw gasten gedurende hun verblijf persoonlijke aandacht kunt geven en dat ze gemakkelijk toegang hebben tot de faciliteiten en diensten van uw hotel.
• Bij het inchecken: De LYNK REACH 4.0-server gebruikt het property management systeem (PMS) van het hotel om de unieke informatie van de gast te analyseren en hem/haar te begroeten met een persoonlijke welkomstboodschap.
• Tijdens het verblijf: Hoteluitbaters kunnen de data die is opgeslagen op de LYNK REACH 4.0-server gebruiken om gepersonaliseerde berichten aan hun gasten te tonen die relevant zijn voor hun verblijf. Denk aan een reserveringsfunctie voor het restaurant of tijdschema's van andere diensten binnen het hotel.
• Snel uitchecken: LYNK REACH 4.0 markeert en rangschikt alle uitgaven van de gast op één scherm. Zo kan de gast sneller uitchecken; er is geen bezoek aan de lobby meer nodig.

Samsung Hospitality Displays Gepersonaliseerde service

Meer comfort voor uw gasten dankzij een gepersonaliseerd, kostenbesparend Home-menu

Een uitgebreid Home-menu voorziet uw gasten van een enorme diversiteit aan content. Hiervoor hoeft u geen extra oplossing aan te schaffen, of een aanvullend netwerk te voorzien. Dankzij de nieuwe, verbeterde functies is het mogelijk om gasten bij aankomst een korte kennismakingsvideo en het hotellogo te laten zien, waarna ze kunnen overschakelen op live tv. Op deze manier kunnen hoteluitbaters met slechts één oplossing hun merk versterken. Gasten worden van alle informatie voorzien via de display, waarop hotelinformatie, de tijd en de datum wordt getoond. In de gebruikersmodus zijn de meest gebruikte tv-functies beschikbaar. Omdat het Home-menu volledig gepersonaliseerd kan worden, levert deze functie een kostenbesparing op voor hotels die geen budget hebben voor aanvullende informatieoplossingen. Bovendien is het Home-menu nu nog eenvoudiger te creëren dankzij de integratie in de hospitality-tv.

Samsung Hospitality Display Home-menu

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

De DRM-technologie van Samsung LYNK is het veilige en kostenbesparende alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingssystemen. Deze oplossing garandeert een veilige vertoning van encrypted live- en video on demand content op uw hotelschermen. Omdat de DRM-technologie van LYNK uitsluitend bestaat uit software-implementatie heeft u geen aanvullende apparatuur nodig en zijn Conditional Access System-problemen (CAS) sneller verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen is de uitbreiding van head-end equipment voor kabelmaatschappijen ook gedekt.

Samsung Hospitality Displays DRM-technologie

Efficiëntere installatie dankzij verbeterd plug-and-playontwerp

In een drukke hospitalitybranche is de tijd die nodig is om displays te installeren en onderhouden beter te besteden aan activiteiten die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Dankzij het geavanceerde plug-and-playontwerp activeert u in een handomdraai honderden hotelkamerdisplays. Uw facilitaire team kiest een van de drie eenvoudige set-upmogelijkheden om meerdere displays en servers met elkaar te synchroniseren. Daarbij bepalen ze ook de connectiviteits- en taalinstellingen:
• Standaard set-up: Via een gebruiksvriendelijke interface stelt u de taal, de beeld- en zenderinstellingen en de tijd in.
• Dupliceermodus: Om gemakkelijker meerdere displays tegelijk te bedienen, kunt u communicatie- en contentfuncties kopiëren naar alle displays die u heeft aangesloten. Zodra het dupliceerproces is voltooid, kunnen gebruikers hun displays activeren zonder aanvullende installatiestappen of compatibiliteitscontrole.
• Fabrieksmodus: U heeft gemakkelijk toegang tot een fabrieksmodusportaal voor geavanceerde displayopties zoals audio- en connectiviteitsinstellingen.
Dit plug-and-playontwerp maakt het contentmanagementsysteem ook geschikt voor bedrijven buiten de hospitalitybranche. Overheden en onderwijsinstellingen, vereisen specifieke functies. Dankzij de unieke commerciële modus kunnen ook zij optimaal van het systeem gebruikmaken.

Samsung Hospitality Displays Efficiënte Installatie

Combineer de H.Browser met krachtige Samsung-ondersteuning voor interactieve oplossingen op maat

De H.Browser levert superieur entertainment, op maat gemaakte contentmanagementdiensten en interactieve webservices die hotelgasten tegenwoordig verwachten. De aanschaf, installatie en het onderhoud van aanvullende hardware zoals video on demand (VoD) set-upboxen worden overbodig. H.Browser is een op IP gebaseerd open platform waarmee System Integrators (SI's) volledig aanpasbare webbrowsers kunnen leveren met premium interactieve diensten en functies, voor zowel gratis als VoD-content. H.Browser is gebaseerd op programmeertalen zoals HTML5 en Java Script® en stelt SI's in staat om betrouwbare, op maat gemaakte hoteloplossingen eenvoudig te ontwikkelen, en deze snel te implementeren. De ontwikkeling van oplossingen wordt gefaciliteerd door de technische supportafdeling van Samsung, onze geavanceerde displayhardware en onze samenwerking met SI's.

Samsung Hospitality Displays H.Browser

Groter kijkbereik via draadloze verbindingen tussen apparatuur en displays

De hospitality displays van Samsung bieden gasten meer comfort in hun kamer omdat ze functioneren als een entertainmentcentrum voor meerdere apparaten. Ze zijn bovendien uitgerust met een scala aan persoonlijke kijk- en luisteropties. De displays hebben een geïntegreerd Software Access Point (Soft AP), waarmee gasten een draadloze, veilige privéverbinding tussen de tv en maximaal 4 mobiele apparaten kunnen creëren. Is de apparatuur eenmaal aangesloten, dan kunnen gasten persoonlijke content, zoals muziek, films en foto's van hun mobiele apparaten via DLNA™ afspelen op het grote scherm. Screen Mirroring projecteert bovendien het scherm van een mobiel apparaat op de tv, ongeacht de content. Met de Samsung Smart View-app voor mobiele apparaten kunnen gasten eenvoudiger multimediacontent afspelen op de tv. DLNA, Screen Mirroring en Smart View zorgen ervoor dat mobiele content zonder haperingen of storingen wordt weergegeven op het display.

Samsung Hospitality Displays draadloze verbindingen

Compatibel met System Integrators (SI)

Deze displays besparen u tijd en moeite wanneer u meerdere protocollen instelt tussen set-topboxen en displays die System Integrators ondersteunen. De Samsung SMART-hospitality displays zijn bij levering compatibel met diverse SI-protocollen.

Samsung Hospitality Displays System Integrators

Compatibel met koptelefoon-ID

Laat uw gasten comfortabel tv-kijken in bed en in stilte zonder gehinderd te worden door een lange koptelefoonkabel. De geïntegreerde koptelefoon-ID detecteert de koptelefoon die de gast heeft ingeplugd in het contactpunt naast het bed. Zo worden andere gasten niet gestoord.

*Beschikbaarheid van deze compatibiliteit kan variëren per regio/land.

Samsung Hospitality Displays Compatibel met koptelefoon-ID

*Beschikbaarheid van deze compatibiliteit kan variëren per regio/land.

Beveiligingsmodus

De beveiligingsmodus van deze displays maakt ongeëvenaard en betrouwbaar contentmanagement mogelijk. Dankzij deze technologie kunt u essentiële functies van de displays uitschakelen om te voorkomen dat onbevoegden de instellingen wijzigen. Bovendien kunt u ongewenste content of Teletext-pagina's blokkeren met een signaal om volledige controle te behouden over hotelkamerdisplays, inclusief input via de HDMI® en USB-poorten. Deze functie komt ook goed van pas als u displays wilt bedienen in streng beveiligde omgevingen, zoals gevangenissen.

Samsung Hospitality Displays Beveiligingsmodus

Muurbeugel voor de hospitality display

Uw gasten hebben vanuit elk punt in de kamer optimaal zicht op de tv dankzij onze muurbeugel. De scharnierarm kan in een kijkhoek van 20º, 60º en 90º gedraaid worden, terwijl de tv stevig op zijn plek blijft.

Muurbeugel Samsung hospitality display

Compatibel met Sound Bar

Koppel een Samsung hospitality display aan een Sound Bar om uw gasten optimaal te laten genieten van de programmatie. Via de High-Definition Multimedia Interface®-kabel worden instellingen automatisch overgenomen. Installatie was nog nooit zo eenvoudig. Met één enkele afstandsbediening bedienen uw gasten zowel de tv als de Sound Bar.

Samsung hospitality display Sound Bar

Universele afstandsbediening

Voorkom ergernissen van gasten wiens tv wordt verstoord door infraroodsignalen van apparatuur in de buurt, zoals in fitnessruimtes waar meerdere tv's dicht bij elkaar staan opgesteld. Met de universele afstandsbediening kunt u maximaal 10 tv's in dezelfde ruimte afzonderlijk bedienen.

Samsung Hospitality Displays Universele afstandsbediening

My Channel

Uw gasten vinden voortaan gemakkelijk hun favoriete programma's zonder handmatig honderden tv-kanalen te moeten aflopen. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten de zenders van hun keuze selecteren op land en genre.

Samsung Hospitality Displays My Channel

Softwareklok

Uw gasten kunnen op elk moment op de tv zien hoe laat het is. De softwareklok wordt weergegeven met behulp van de afstandsbediening: door gewoon op de Info-knop te duwen, verschijnt de tijd meteen in beeld. Deze functie werkt ook als de tv uitgeschakeld is.

Samsung Hospitality Displays Softwareklok

Verbinden en delen

Entertainment zoals films, muziek en afbeeldingen komen op het scherm tot leven door een USB-drive direct op de tv aan te sluiten.

Samsung Hospitality Displays Verbinden en Delen

Sportmodus

Sportfans missen nooit meer een wedstrijd tijdens hun verblijf in uw hotel. Ze kunnen elke goal en gescoord punt op hun kamer bekijken, met optimale beeldkwaliteit en superieur geluid. Uw gasten activeren deze beeld- en geluidsinstellingen met behulp van een sneltoets in de sportmodus. Het verbeterde geluid geeft een stadioneffect, en dankzij de rijke beeldkwaliteit komt het sportveld haast tot leven. Met deze functie biedt u uw gasten een pakkende, persoonlijke entertainmentervaring, compleet met hoogtepunten van de wedstrijd en juichend publiek.

*Beschikbaarheid van de sportmodus kan variëren per regio/land.

Samsung Hospitality Displays Sportmodus

*Beschikbaarheid van de sportmodus kan variëren per regio/land.

Specificaties
 • Display
  • Backlight LED
  • Schermafmeting 49
  • Resolutie 1,920 x 1,080
 • Video
  • Picture Engine HyperReal
  • Dynamische Contrast Ratio Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Yes
  • Auto Motion Plus N/A
  • Film Mode Yes
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Yes
  • DTS Codec Yes
  • Sound Output (RMS) 20W(L:10W, R:10W)
  • Speaker Type 2CH(Down Firing w/Bass Reflex)
  • Woofer N/A
 • Smart TV
  • Samsung SMART TV Smart
 • Convergence
  • TV to Mobile - Mirroring N/A
  • Mobile to TV - Mirroring, DLNA Yes
 • Algemene kenmerken
  • Processor Quad Core
  • Accessibility Yes (Enlarge/ High contrast)
  • Digitale Clean View Yes
  • Auto Channel Search Yes
  • Auto Power Off Yes
  • Ondertiteling Yes
  • Connect Share™ (HDD) Yes
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Yes
  • EPG Yes
  • Game Modus Yes
  • OSD Talen 27 European Languages
  • Picture-In-Picture Yes
  • BT HID Built-in N/A
  • USB HID Support Yes
  • Teletext (TTX) Yes
  • Sports/Football Modus Basic
  • Triple Protector N/A
 • Systeem
  • Digital Broadcasting DVB-T2/C
  • Analoge Tuner Yes
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Data Broadcasting HbbTV(CZ.SK.PL.DE.AT.CH.FR.PT.ES.BE.NL.LU.HU)MHEG 5 (GB.IS.UK)MHP
 • Hospitality Feature
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility No
  • H.Browser Compatibility Yes
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) REACH 4.0
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) REACH 4.0
  • Hospitality Home Menu Home Menu 2015
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) No
  • Hospitality Plug&Play (Easy Set-up) Yes
  • Auto Source Mode Yes
  • Power On Mode Yes
  • Hotel Channel List Yes
  • Channel Menu Display Yes
  • Mixed Channel List (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, Analog) Yes
  • My Channel Yes
  • Energy Saving Mode (BLU Control) Yes
  • Logo Display with Time Out Setting (BMP/Movie) Yes
  • Welcome Message Yes
  • RJ12/IR Pass Through Yes
  • External Clock Compatibility No
  • Clock Back Up Supply Yes
  • External Clock Dimming Control No
  • Software Clock Yes
  • Multi Code Remote Control Yes
  • Screwed Remote Battery Cover Yes
  • Soundbar Compatibility Yes
  • Music Mode (Input: PC/AV/Component/HDMI) Yes
  • Music Mode Backlight on/off Yes
  • TTX Clock Update (Analogue) Yes
  • USB Cloning Yes
  • Smoovie Compatibility Yes
  • Soft AP Yes
  • On/Off Timer (Schedule) Yes
  • Wake-up Timer (Alarm) Yes
  • Samsung LYNK™ DRM Yes
  • Pro:Idiom No
  • bLAN No
  • Security Mode Yes
  • S/W EPG (Solution EPG) Yes
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • USB (Side/Rear) 1/0
  • Composite In (AV) (Side/Rear) 0/1
  • RF In (Terrestrial / Cable input) (Side/Rear) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI Slot (Side/Rear) 0/1
  • HDMI A / Return Ch. Support Yes
  • Wireless LAN Built-in Yes
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Yes
  • Pillow Speaker Jack (Side/Rear) No
  • Variable Audio Out (Side/Rear) No
  • Variable Audio Out Volume Control (Side/Rear) No
  • Video Out (Side/Rear) No
  • RJ12 (Side/Rear) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 0/1
  • Headphone ID (Side/Rear) 0/1
  • Door-Eye Control (Side/Rear) No
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) No
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) No
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) No
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Ontwerp
  • Front Color Black
  • Type voet Square
  • Swivel (Left/Right) 90/90
 • Eco
  • Energieklasse A+
  • Eco Sensor N/A
 • Energie
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Energieverbruik (max) 128 W
  • Power Consumption (Energy Saving Mode) 21.3
  • Energieverbruik (standby) 0.50 W
  • Power Consumption (Typical) 54 W
 • Afmetingen
  • Afmetingen zonder voet (BxHxD) 1118.8 x 650.0 x 74.2 mm
  • Afmetingen met voet (BxHxD) 1118.8 x 700.1 x 226.5 mm
  • Afmetingen verpakking (BxHxD, mm) 1336.0 x 757.0 x 171.0 mm
 • Gewicht (g)
  • Gewicht excl. voet 10.3 kg
  • Gewicht incl. voet 13.30 kg
  • Gewicht incl. verpakking (kg) 17.50 kg
 • Accessoires
  • Remote Controller Model TM1240A
  • Batteries (for Remote Control) Yes
  • Samsung Smart Control (Included) N/A
  • Mini Wall Mount Supported N/A
  • Vesa Wall Mount Supported Yes
  • Handleiding N/A
  • E-Handleiding No
  • ANT-Kabel N/A
  • Stroomkabel Yes
  • Quick Install Guide Yes
  • Data Cable Yes
  • Stand Mount Kit Yes
  • Security Screws (Stand Base) No
  • PureCare Remote(Seamless White Remote) No
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) No


Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

Handleiding downloaden

Full HD Hospitality Display 49 inch HE590 (HG49EE590HKXEN)

Handleidingen

2019.04.25

Installation Guide ver 01

(NEDERLANDS)

2019.04.25

Installation Guide ver 01

(DUITS)

2019.04.25

Installation Guide ver 01

(ENGELS)

2019.04.25

Installation Guide ver 01

(FRANS)

2018.01.24

Quick Guide ver 00

(ENGELS, BULGAARS, KROATISCH, TSJECHISCH, DEENS, NEDERLANDS, ESTS, FINS, FRANS, GRIEKS, HONGAARS, ITALIAANS, LETS, LITOUWS, NOORS, POOLS, PORTUGEES, ROEMEENS, SERVISCH, SLOWAAKS, SLOVEENS, SPAANS, ZWEEDS, TURKS)