HG49EE670DKXEN

Full HD Hospitality Display 49 inch HE670

Schermdiagonaal 49"

Geavanceerd entertainment voor ongekend verblijfscomfort en gemak

Succesvolle hoteluitbaters begrijpen dat hun gasten tegenwoordig veel afweten van media en technologie. Ze verwachten dat hun kamer hoogwaardige entertainmentmogelijkheden biedt en dat hun verblijf op alle fronten van een hoger niveau is dan wat ze thuis gewend zijn. De nieuwe HE670 hospitality displays van Samsung zijn uitgerust met een coax-infrastructuur om uiteenlopende content efficiënt te beheren, en te vertonen op apparatuur met een modern, gestroomlijnd design en optimaal kijkgenot. De draaibare muurbeugel draagt bij aan het strakke uiterlijk van de display en zorgt ervoor dat de tv vanuit verschillende hoeken goed zichtbaar is. Via het Home-menu is het gemakkelijk navigeren naar de multifunctionele programmainstellingen; op die manier hebben gasten informatie en entertainment binnen handbereik. Moderne hotels willen hun gasten een veelzijdige en luxueuze ervaring bieden tegen een betaalbare prijs. De coax-infrastructuur van de HE670-displays ondersteunt een samengestelde server, LYNK REACH, waarmee u uiteenlopende content voor honderden tv's vanuit één plek kunt beheren. Dankzij dit centrale managementsysteem gaat de total cost of ownership (TCO) omlaag, en de bedrijfsefficiëntie omhoog.

Samsung HE670 Hospitality Displays verblijfscomfort en gemak

Hotelmerk en aanbiedingen beter zichtbaar dankzij welkomstkanaal

Met LYNK REACH 4.0 kunt u gebruikmaken van speciale kanalen voor welkomstvideo's om uw gasten op een aantrekkelijker manier te voorzien van handige informatie. Upload simpelweg een video of voer de URL in en stel een afspeellijst samen met video's over de faciliteiten, speciale aanbiedingen of plaatselijke evenementen en bezienswaardigheden. Met dit systeem beschikt u over maximaal vier kanalen om tezelfdertijd doelgroepgerichte video's te vertonen in specifieke ruimten van het hotel, zoals de lobby en het restaurant, of in de hotelkamers. De mogelijkheid om advertenties te streamen betekent een bijkomende bron van inkomsten en draagt bij aan de merkherkenning.

Samsung Hospitality Displays welkomstkanaal

SYSTEEMDEFINITIE / ONTWERP

Hotels kunnen gebruik maken van de nieuwste technologie op het gebied van hospitalitymanagement om hun gasten een persoonlijke ervaring te bieden. In LYNK REACH 4.0 heeft Samsung de voordelen van zijn SINC- en REACH-hospitalitytechnologieën samengevoegd tot een veelzijdige contentmanagementoplossing. LYNK REACH 4.0 draagt bij tot een betere verblijfservaring. De technologie en functionaliteiten maken het beheer efficiënter: er zijn meer informatiekanalen beschikbaar, de communicatieopties zijn makkelijk te bedienen en het onderhoud in de kamers verloopt sneller. In deze contentmanagementoplossing zijn alle benodigde functies voor hotelmanagement, beheer en dienstverlening verenigd: LYNK REACH 4.0 is geschikt voor LAN, Wi-Fi en coaxverbindingen. Dankzij een property management systeem (PMS) en op maat gemaakte templates kunnen hoteluitbaters en andere hospitalitymanagers hun gasten een persoonlijke service en onvergetelijke ervaring bieden. Denk aan diverse IPTV- en RF-kanalen, en applicaties en diensten die ze thuis en op hun mobiele apparaten ook gebruiken. Daarnaast maakt LYNK REACH 4.0 ruimte voor een dialoog tussen hoteluitbaters en gasten. De efficiënte bediening vanop afstand van de displays waarborgt realtime service van topkwaliteit en maakt onderhoud en werkzaamheden in de hotelkamers overbodig. Dankzij de geoptimaliseerde netwerkondersteuning voor diverse kanalen kunt u met Samsungs LYNK Reach 4.0 de interne communicatieprocessen verbeteren. Dat draagt direct bij aan een meer persoonlijke verblijfservaring voor uw gasten.

Samsung Hospitality Displays nieuwste technologie

Meer comfort voor uw gasten dankzij een gepersonaliseerd, kostenbesparend Home-menu

Een uitgebreid Home-menu voorziet uw gasten van een enorme diversiteit aan content. Hiervoor hoeft u geen extra oplossing aan te schaffen, of een aanvullend netwerk te voorzien. Dankzij de nieuwe, verbeterde functies is het mogelijk om gasten bij aankomst een korte kennismakingsvideo en het hotellogo te laten zien, waarna ze kunnen overschakelen op live tv. Op deze manier kunnen hoteluitbaters met slechts één oplossing hun merk versterken. Gasten worden van alle informatie voorzien via de display, waarop hotelinformatie, de tijd en de datum wordt getoond. In de gebruikersmodus zijn de meest gebruikte tv-functies beschikbaar. Omdat het Home-menu volledig gepersonaliseerd kan worden, levert deze functie een kostenbesparing op voor hotels die geen budget hebben voor aanvullende informatieoplossingen. Bovendien is het Home-menu nu nog eenvoudiger te creëren dankzij de integratie in de hospitality-tv.

Samsung Hospitality Display Home-menu

Bescherm content met geavanceerde DRM-technologie

De DRM-technologie van Samsung LYNK is het veilige en kostenbesparende alternatief voor traditionele, op hardware gebaseerde contentbeveiligingssystemen. Deze oplossing garandeert een veilige vertoning van encrypted live- en video on demand content op uw hotelschermen. Omdat de DRM-technologie van LYNK uitsluitend bestaat uit software-implementatie heeft u geen aanvullende apparatuur nodig en zijn Conditional Access System-problemen (CAS) sneller verholpen. Om de betrouwbaarheid van het systeem te waarborgen is de uitbreiding van head-end equipment voor kabelmaatschappijen ook gedekt.

Samsung Hospitality Displays DRM-technologie

Efficiëntere installatie dankzij verbeterd plug-and-playontwerp

In een drukke hospitalitybranche is de tijd die nodig is om displays te installeren en onderhouden beter te besteden aan activiteiten die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Dankzij het geavanceerde plug-and-playontwerp activeert u in een handomdraai honderden hotelkamerdisplays. Uw facilitaire team kiest een van de drie eenvoudige set-upmogelijkheden om meerdere displays en servers met elkaar te synchroniseren. Daarbij bepalen ze ook de connectiviteits- en taalinstellingen:
• Standaard set-up: Via een gebruiksvriendelijke interface stelt u de taal, de beeld- en zenderinstellingen en de tijd in.
• Dupliceermodus: Om gemakkelijker meerdere displays tegelijk te bedienen, kunt u communicatie- en contentfuncties kopiëren naar alle displays die u heeft aangesloten. Zodra het dupliceerproces is voltooid, kunnen gebruikers hun displays activeren zonder aanvullende installatiestappen of compatibiliteitscontrole.
• Fabrieksmodus: U heeft gemakkelijk toegang tot een fabrieksmodusportaal voor geavanceerde displayopties zoals audio- en connectiviteitsinstellingen.
Dit plug-and-playontwerp maakt het contentmanagementsysteem ook geschikt voor bedrijven buiten de hospitalitybranche. Overheden en onderwijsinstellingen, vereisen specifieke functies. Dankzij de unieke commerciële modus kunnen ook zij optimaal van het systeem gebruikmaken.

Samsung Hospitality Displays Efficiënte Installatie

Compatibel met System Integrators (SI)

Deze displays besparen u tijd en moeite wanneer u meerdere protocollen instelt tussen set-topboxen en displays die System Integrators ondersteunen. De Samsung SMART-hospitality displays zijn bij levering compatibel met diverse SI-protocollen.

Samsung Hospitality Displays System Integrators

Compatibel met koptelefoon-ID

Laat uw gasten comfortabel tv-kijken in bed en in stilte zonder gehinderd te worden door een lange koptelefoonkabel. De geïntegreerde koptelefoon-ID detecteert de koptelefoon die de gast heeft ingeplugd in het contactpunt naast het bed. Zo worden andere gasten niet gestoord.

*Beschikbaarheid van deze compatibiliteit kan variëren per regio/land.

Samsung Hospitality Displays Compatibel met koptelefoon-ID

*Beschikbaarheid van deze compatibiliteit kan variëren per regio/land.

Beveiligingsmodus

De beveiligingsmodus van deze displays maakt ongeëvenaard en betrouwbaar contentmanagement mogelijk. Dankzij deze technologie kunt u essentiële functies van de displays uitschakelen om te voorkomen dat onbevoegden de instellingen wijzigen. Bovendien kunt u ongewenste content of Teletext-pagina's blokkeren met een signaal om volledige controle te behouden over hotelkamerdisplays, inclusief input via de HDMI® en USB-poorten. Deze functie komt ook goed van pas als u displays wilt bedienen in streng beveiligde omgevingen, zoals gevangenissen.

Samsung Hospitality Displays Beveiligingsmodus

Muurbeugel voor de hospitality display

Uw gasten hebben vanuit elk punt in de kamer optimaal zicht op de tv dankzij onze muurbeugel. De scharnierarm kan in een kijkhoek van 20º, 60º en 90º gedraaid worden, terwijl de tv stevig op zijn plek blijft.

Muurbeugel Samsung hospitality display

Veelzijdige externe speakers

Uw gasten hebben optimale bewegingsvrijheid als ze het geluid van de tv overal in de kamer kunnen afspelen. De externe speaker output maakt dit mogelijk. Speakers kunnen op verschillende plekken in het gastenverblijf worden geïnstalleerd, zoals in de badkamer, zodat uw gast de tv-programma's op elke plek kan volgen.

Samsung Hospitality Displays externe speakers

Compatibel met Sound Bar

Koppel een Samsung hospitality display aan een Sound Bar om uw gasten optimaal te laten genieten van de programmatie. Via de High-Definition Multimedia Interface®-kabel worden instellingen automatisch overgenomen. Installatie was nog nooit zo eenvoudig. Met één enkele afstandsbediening bedienen uw gasten zowel de tv als de Sound Bar.

Samsung hospitality display Sound Bar

Universele afstandsbediening

Voorkom ergernissen van gasten wiens tv wordt verstoord door infraroodsignalen van apparatuur in de buurt, zoals in fitnessruimtes waar meerdere tv's dicht bij elkaar staan opgesteld. Met de universele afstandsbediening kunt u maximaal 10 tv's in dezelfde ruimte afzonderlijk bedienen.

Samsung Hospitality Displays Universele afstandsbediening

My Channel

Uw gasten vinden voortaan gemakkelijk hun favoriete programma's zonder handmatig honderden tv-kanalen te moeten aflopen. Met de snelzoekfunctie van My Channel kunnen uw gasten de zenders van hun keuze selecteren op land en genre.

Samsung Hospitality Displays My Channel

Externe klok

Het gemak van een externe klok: uw gasten zien in één oogopslag hoe laat het is. Deze accessoire is een simpele manier om uw gasten meer comfort te bieden. De klok heeft zowel een 12- als 24-uursweergave, 7 dimstanden (5 voor het normale display en 2 in stand-by) en een eenvoudige RJ12-aansluiting aan de achterzijde van het display. De klok is verkrijgbaar in dozen van 20 stuks.

*Beschikbaarheid van de externe klok kan variëren per regio/land.

External Clock

*Beschikbaarheid van de externe klok kan variëren per regio/land.

Softwareklok

Uw gasten kunnen op elk moment op de tv zien hoe laat het is. De softwareklok wordt weergegeven met behulp van de afstandsbediening: door gewoon op de Info-knop te duwen, verschijnt de tijd meteen in beeld. Deze functie werkt ook als de tv uitgeschakeld is.

Samsung Hospitality Displays Softwareklok

Verbinden en delen

Entertainment zoals films, muziek en afbeeldingen komen op het scherm tot leven door een USB-drive direct op de tv aan te sluiten.

Samsung Hospitality Displays Verbinden en Delen

Sportmodus

Sportfans missen nooit meer een wedstrijd tijdens hun verblijf in uw hotel. Ze kunnen elke goal en gescoord punt op hun kamer bekijken, met optimale beeldkwaliteit en superieur geluid. Uw gasten activeren deze beeld- en geluidsinstellingen met behulp van een sneltoets in de sportmodus. Het verbeterde geluid geeft een stadioneffect, en dankzij de rijke beeldkwaliteit komt het sportveld haast tot leven. Met deze functie biedt u uw gasten een pakkende, persoonlijke entertainmentervaring, compleet met hoogtepunten van de wedstrijd en juichend publiek.

*Beschikbaarheid van de sportmodus kan variëren per regio/land.

Samsung Hospitality Displays Sportmodus

*Beschikbaarheid van de sportmodus kan variëren per regio/land.

Specificaties
 • Display
  • Backlight LED
  • Schermafmeting 49"
  • Resolutie 1920 x 1080
 • Video
  • Picture Engine HyperReal
  • Dynamische Contrast Ratio Mega Contrast
  • Micro Dimming N/A
  • Active Crystal Color N/A
  • Wide Color Enhancer (Plus) Yes
  • Auto Motion Plus N/A
  • Film Mode Yes
 • Audio
  • Dolby Digital Plus Yes
  • Virtual Surround N/A
  • DTS Codec Yes
  • Sound Output (RMS) 20W(L:10W, R:10W)
  • Speaker Type 12CH(Down Firing w/Bass Reflex)
  • Woofer N/A
  • Muurbevestigings Geluidsmodus Yes
  • TV SoundConnect N/A
  • BT Headset Support N/A
 • Convergence
  • TV to Mobile - Mirroring N/A
  • Mobile to TV - Mirroring, DLNA N/A
  • Samsung SMART View N/A
 • Algemene kenmerken
  • Samsung 3D N/A
  • Processor N/A
  • Digitale Clean View Yes
  • Auto Channel Search Yes
  • Auto Power Off Yes
  • BD Wise Plus N/A
  • Ondertiteling Yes
  • Connect Share™ (HDD) N/A
  • ConnectShare™ (USB 2.0) Yes
  • EPG Yes
  • Game Modus Yes
  • OSD Talen 27 European Languages
  • Picture-In-Picture Yes
  • BT HID Built-in N/A
  • USB HID Support N/A
  • Teletext (TTX) Yes
  • Sports/Football Modus Yes
  • Triple Protector N/A
 • Systeem
  • Digital Broadcasting DVB-T2/C
  • Analoge Tuner Yes
  • CI (Common Interface) CI+(1.3)
  • Data Broadcasting HbbTV(CZ,SK,PL,DE,AT,CH,FR,PT,ES,BE,NL,LU,HU)MHEG 5 (GB,IS,UK)MHP
 • Hospitality Feature
  • Samsung LYNK™ SINC Compatibility No
  • Samsung LYNK™ HMS Compatibility No
  • H.Browser Compatibility No
  • Samsung LYNK™ REACH (IP) No
  • Samsung LYNK™ REACH (RF) Yes
  • Samsung LYNK™ REACH RF Modulator Compatibility Yes
  • Hospitality Home Menu Yes
  • Bluetooth Music Player (Mobile → TV) No
  • Hospitality Plug&Play (Easy Set-up) Yes
  • Auto Source Mode Yes
  • Power On Mode Yes
  • Hotel Channel List Yes
  • Channel Menu Display Yes
  • Mixed Channel List (ATSC, DVB-T/T2/C/S2, Analog) Yes
  • My Channel Yes
  • Energy Saving Mode (BLU Control) Yes
  • Logo Display with Time Out Setting (BMP/Movie) Yes
  • Welcome Message Yes
  • RJ12/IR Pass Through Yes
  • External Clock Compatibility Yes
  • Clock Back Up Supply Yes
  • External Clock Dimming Control Yes
  • Software Clock Yes
  • Multi Code Remote Control Yes
  • Screwed Remote Battery Cover Yes
  • Soundbar Compatibility Yes
  • Music Mode (Input: PC/AV/Component/HDMI) Yes
  • Music Mode Backlight on/off Yes
  • TTX Clock Update (Analogue) Yes
  • USB Cloning Yes
  • Smoovie Compatibility Yes
  • Soft AP No
  • On/Off Timer (Schedule) Yes
  • Wake-up Timer (Alarm) Yes
  • Samsung LYNK™ DRM Yes
  • Pro:Idiom No
  • bLAN No
  • Security Mode Yes
  • S/W EPG (Solution EPG) Yes
  • Wake on LAN (WOL) N/A
  • IP Over Coax N/A
 • Input & Output
  • HDMI (Side/Rear) 2/0
  • USB (Side/Rear) 1/0
  • Component In (Y/Pb/Pr) (Side/Rear) No
  • Composite In (AV) (Side/Rear) 0/1
  • Ethernet (LAN) (Side/Rear) No
  • Headphone (Side/Rear) 0/1
  • Audio Out (Mini Jack / LR) (Side/Rear) No
  • Digital Audio Out (Optical) (Side/Rear) No
  • RF In (Terrestrial / Cable input) (Side/Rear) 1/0
  • Ex-Link ( RS-232C ) N/A
  • CI Slot (Side/Rear) 0/1
  • Scart (Side/Rear) N/A
  • HDMI A / Return Ch. Support Yes
  • Wireless LAN Built-in N/A
  • Anynet+ (HDMI-CEC) Yes
  • Pillow Speaker Jack (Side/Rear) No
  • Variable Audio Out (Side/Rear) 0/1
  • Variable Audio Out Volume Control (Side/Rear) 0/1
  • Video Out (Side/Rear) No
  • RJ12 (Side/Rear) 0/1
  • RJP (Remote Jackpack) (Side/Rear) 0/1
  • Headphone ID (Side/Rear) 0/1
  • Door-Eye Control (Side/Rear) No
  • Door-Eye Video In (Side/Rear) No
  • PC In (D-sub) (Side./Rear) 0/1
  • PC/DVI Audio In (Mini Jack) (Side./Rear) 0/1
  • Ethernet Bridge (LAN-Out) N/A
 • Ontwerp
  • Front Color Dark Titan
  • Type voet Square
  • Swivel (Left/Right) 90/90
 • Eco Feature
  • Eco Sensor Yes
  • Energieklasse A++
 • Energie
  • Power Supply (V) AC220-240V 50/60Hz
  • Energieverbruik (max) 100 W
  • Power Consumption (Energy Saving Mode) 25.0
  • Energieverbruik (standby) 0.40 W
  • Power Consumption (Typical) 44.0 W
 • Afmetingen
  • Afmetingen zonder voet (BxHxD) 1105.8 x 645.0 x 54.6 mm
  • Afmetingen met voet (BxHxD) 1105.8 x 697.0 x 226.5 mm
  • Afmetingen verpakking (BxHxD, mm) 1300.0 x 746.0 x 130.0 mm
 • Gewicht (g)
  • Gewicht excl. voet 13.1 kg
  • Gewicht incl. voet 16.0 kg
  • Gewicht incl. verpakking (kg) 19.9 kg
 • Accessoires
  • Remote Controller Model TM1240A
  • Batteries (for Remote Control) Yes
  • Samsung Smart Control (Included) N/A
  • Ultra Slim Wall Mount Supported N/A
  • Mini Wall Mount Supported N/A
  • Vesa Wall Mount Supported Yes
  • Handleiding No
  • E-Handleiding N/A
  • ANT-Kabel No
  • Stroomkabel Yes
  • Quick Install Guide Yes
  • Data Cable Yes
  • Stand Mount Kit Yes
  • Security Screws (Stand Base) No
  • PureCare Remote(Seamless White Remote) No
  • Angle Adaptor (for Side RF tuner) No


Bepaalde Samsung Smart TV-functies zijn mogelijkerwijs niet beschikbaar zonder uitdrukkelijke toestemming voor het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens.

Handleiding downloaden

Full HD Hospitality Display 49 inch HE670 (HG49EE670DKXEN)

Handleidingen

2019.04.26

User Manual ver 01

(ENGELS)

2016.12.16

User Manual

(NEDERLANDS)

2016.12.16

User Manual

(DUITS)

2016.12.16

User Manual

(ENGELS)

2016.09.02

Upgrade File(USB type) ver 1005.2

(MULTI-TAAL)