LH015IFHSAS/EN

IF-series 1.5 pixel pitch Indoor LED cabinet

Geschikt voor een Full HD LED wall
kleur black

OVERTUIG UW KLANTEN MET REALISTISCHE EN BRILJANTE BEELDKWALITEIT

Steeds meer bedrijven stappen over op LED-signage voor een betere klantervaring. Voor hen biedt Samsungs IF-serie displays met een zeer hoge pixeldichtheid een ideale combinatie van superieure beeldkwaliteit en intuïtief gebruik. De IF-serie combineert toonaangevende videoverwerkende technologieën van Samsung met High Dynamic Range (HDR) beeldverbetering waardoor content duidelijk en stijlvol wordt getoond – en dat alles in een compact, gemakkelijk te onderhouden ontwerp. Zo kunnen gebruikers indoor realistische en gedenkwaardige content aanbieden zonder extra kosten of inspanningen.

Samsung Indoor LED Displays HDR Beeldkwaliteit

HELDERE EN DUIDELIJKE LEDWEERGAVE

De IF-serie van Samsung maakt optimaal gebruik van LED HDR-beeldbewerkingstechnologie om een gedetailleerd en realistisch beeld te tonen. Tijdens dit proces worden de schakerings- en helderheidsniveaus van individuele content op maat door algoritmen geanalyseerd en geoptimaliseerd, waarbij tegelijkertijd ook weerkaatsing wordt voorkomen. Daarnaast biedt de IF-serie dynamische optimalisatie waardoor de displays een optimaal helderheidsniveau kunnen bereiken dat bijna twee keer hoger is dan de maximale helderheidsnormen van standaard LED-displays.

Samsung LED Indoor Displays HDR Technologie

* Opmerking: Hier verwijst ''traditionele LED-display'' naar displays die geen High Dynamic Range (HDR) beeldtechnologie hebben.

NAUWKEURIGE KLEURWEERGAVE VOOR LAGE HELDERHEIDSINSTELLINGEN

Bij traditionele LED-displays worden rode, groene en blauwe kleurnuances vaak niet nauwkeurig en vervormd weergegeven bij lage instellingen voor grijstinten. De displays uit de IF-serie lossen dit probleem op dankzij een uniek algoritme voor het gebruik van grijstinten waardoor er een consistente R/G/B-schakering is voor een betere kleurnauwkeurigheid. In overdekte omgevingen met weinig helder licht, zoals galerieën, musea en winkels, wordt content hierdoor in een optimale kwaliteit getoond met een uniforme en precieze kleurweergave.

Nauwkeurige Kleurweergave Samsung Indoor LED Displays

* Opmerking: hier verwijst ''traditionele LED-display'' naar displays die geen geïntegreerde correctietechnologie hebben voor lage grijstinten.

GEDETAILLEERDE KLEURENPRESENTATIE OP MAAT

Dankzij de compatibiliteit met diverse kleurengamma-instellingen, waaronder de sRGB-, AdobeRGB- en LED Natural Mode-spectra, garanderen de displays uit de IF-serie een briljante kleurweergave die afgestemd is op specifieke omgevingsomstandigheden. Bij gespecialiseerde activiteiten in een overdekte omgeving, zoals bij uitzendingen in studio's en galerieën, kunnen de color gamut condities op maat worden ingegeven. Door in te spelen op die geavanceerde behoeften wordt de content probleemloos getoond.

Briljante Kleurweergave Samsung Indoor LED Displays

CONSISTENTE EN UNIFORME CONTENTWEERGAVE

Elke display uit de IF-serie wordt in de fabriek grondig gekalibreerd. Alle subpixels worden nauwkeurig ingesteld, zodat de uniforme helderheid en chromaticiteit van iedere display direct is gegarandeerd. Zodra de displays zijn geïnstalleerd wordt de consistente presentatie gewaarborgd door Samsung LED Signage Manager (LSM), waarmee er per module kan worden gekalibreerd en het beeld tot in detail kan worden ingesteld.

Samsung Indoor LED Displays Contentweergave

SIMPELE EN PROBLEEMLOZE INSTALLATIE

De displays uit de Samsung IF-serie hebben een compact ontwerp dat aanzienlijk lichter is dan de vergelijkbare alternatieven en gemakkelijker is om te installeren. De belangrijkste signage-onderdelen zijn volledig vanaf de voorkant te bedienen voor een gemakkelijke installatie zonder belemmering van de loopruimte. De achterkant is gemakkelijk toegankelijk voor snel onderhoud. De displays uit de IF-serie hebben een geavanceerde behuizing waardoor ze in tegenstelling tot veel andere displays met een fronttoegang probleemloos kunnen worden geplaatst.

Samsung Indoor LED Displays Simpele Installatie

VEELZIJDIGE EN EFFICIËNTE BEDIENING

Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de IF-serie zorgt voor een snellere, nettere en kostenefficiëntere activatie. Samsungs nieuwe LED Signage Box (S-Box) zendt UHD-content naar meerdere schermen vanuit een enkele bron zonder dat hiervoor een dure splitter of meerdere externe boxen nodig zijn. Gebruikers kunnen ook bestaande kabelstructuren gebruiken om gemakkelijk signaalredundantie te configureren. Daarnaast vergemakkelijkt het geïntegreerde Samsung MagicInfo-contentplatform het aanmaken, inplannen en uitzetten van content binnen de displays van de IF-serie.

Samsung LED Indoor Displays Efficiënte Bediening

* Opmerking: De instellingen van een “traditionele display” variëren afhankelijk van de begeleidende sending box en het soort content dat uiteindelijk wordt getoond.

DUURZAME EN LANGDURIGE PRESTATIES

De displays uit de Samsung IF-serie hebben een energiezuinig behuizingsontwerp met geavanceerde temperatuur- en ventilatiebeheermogelijkheden voor gegarandeerde ononderbroken prestaties, zelfs bij variërende omgevingsomstandigheden. Het ventilatorloze ontwerp verlengt de levensduur van de displays doordat de blootstelling aan stof en harde deeltjes wordt beperkt. De LED Signage Manager (LSM) kan ook worden gebruikt voor het snel opsporen van veelvoorkomende prestatiefouten, gaande van LED-pixelstoringen en spanningsfluctuaties tot temperatuurafwijkingen.

Samsung Duurzame LED Indoor Displays
Specificaties
 • Physical Parameter
  • Pixel Pitch 1.5 mm
  • Pixel Configuration 320x360
  • Diode Type 3-in-1 1010
 • Optical Parameter
  • Helderheid 800nits
  • Contrastverhouding 5000:1
  • Viewing Angle (Horizontal/Vertical) H:160, V:160°
  • Kleurtemperatuur 6,500K+-500K(floating Bin)
 • Electrical Parameter
  • Video Rate 50/60Hz
  • Input Voltage (alternating current) 100~240VAC
  • Power Frequency 50/60Hz
  • Energieverbruik (max) 770 W
  • Refresh Rate 1920 Hz ~ 3840 Hz
 • Gebruiksomstandigheden
  • Working Temperature 0℃~+40℃/10~80%RH
  • IP Rating IP20
 • Certificering en normen
  • EMC Class A
  • Veiligheid 60950-1
Handleiding downloaden

IF-series 1.5 pixel pitch Indoor LED cabinet (LH015IFHSAS/EN)

Handleidingen

2019.01.21

User Manual ver 06

(NEDERLANDS)

2019.01.21

User Manual ver 06

(DUITS)

2019.01.21

User Manual ver 06

(ENGELS)

2019.01.21

User Manual ver 06

(FRANS)

2019.01.21

User Manual ver 06

(FRANS)