Full HD Video Wall UMH-E 55 inch

Full HD Video Wall UMH-E 55 inch

LH55UMHHLBB/EN

Kies jouw Schermdiagonaal

Grote visuele impact dankzij naadloze weergave

Samsungs nieuwe video wall heeft een extreem smalle rand (1,7 mm) wat een nagenoeg naadloos beeld geeft over meerdere schermen. Waarmee gaat u uw klanten overwinnen?

Optimale beeldhelderheid in elke omgeving

Het display is uitgerust met een paneel dat weerkaatsingen tegengaat, zelfs bij helder omgevingslicht. Het paneel verdeelt het licht gelijkmatig over het scherm, waardoor de content levendig wordt weergegeven en het beeld goed leesbaar is zonder weerkaatsingen.

Uw content groots presenteren tegen lage kosten

U kunt meerdere displays in een lusverbinding configureren, tot een afmeting van maar liefst 5x5, zonder dat u daarvoor dure externe grafische kaarten of UHD-splitters nodig hebt. In plaats daarvan maken Samsungs displays gebruik van Display Port (DP) 1.2 en HDMI-poorten om content over verschillende schermen tegelijk in beeld te brengen met een resolutie tot wel 4.000 pixels.

Deel correcte en uniforme promotionele content

Dankzij grondige kalibratie in de fabriek zijn de displays van de video walls heel fijn getuned zodat ze zo uit de doos beschikken over volledig uniforme helderheid en kleuren. De contrastratio's zijn optimaal, zonder dat het beeld donkerder wordt of lichtlekkage optreedt. Het resultaat is een lokale uniformiteit van meer dan 90 procent, voor optimale kleurenprecisie over de volledige video wall.

Optimale prestaties en lange levensduur

Samsungs video walls met extreem smalle rand zijn ontworpen om gedurende lange tijd optimaal te presteren, met minimale onderhoudskosten. Het display is uitgerust met duurzame panelen die afwijkingen van de achtergrondverlichting compenseren en het scherm tegelijkertijd beschermen tegen blootstelling aan hitte en stof.

Betrouwbare en levendige contentpresentatie

Samsungs UMH-E video wall is ontworpen voor constante prestaties onder uiteenlopende indooromstandigheden en levert een intense kijkervaring. Het verhoogde contrast van de video wall (46 inch: 3500:1 en 55 inch: 4000:1) en de helderheid van 500 nit garanderen een superieure beeldkwaliteit en een levendige kleurweergave.

All-in-One Box voor veelzijdige maar kostenefficiënte inzetbaarheid

De Signage Player Box met krachtige Quad Core CPU beschikt zowel over een mediaspeler als over de mogelijkheid om te switchen tussen meerdere bronnen. De veelzijdige box is ontworpen om de kracht van het geïntegreerde Samsung SMART Signage Platform (SSSP) volledig te benutten. Met zijn Quad Core CPU transformeert hij standaard video walls door snellere informatieverwerking en eenvoudiger contentbeheer met de MagicInfo-oplossing.

Uiterst configureerbaar wandmontagesysteem voor uw eigen lay-out

Een speciaal wandmontagesysteem zorgt voor een gemakkelijke installatie van video walls met minder installatiestappen. Het montagesysteem neemt maar weinig ruimte in beslag en is afgestemd op de afmetingen van de video wall. De gebruiker kan eerst het systeem bevestigen en vervolgens de displays toevoegen aan de video wall. Met dit gebruiksvriendelijke ontwerp maakt u komaf met opmeten en bevestigingsbeugels instellen. U bedenkt en plaatst met gemak uw ideale lay-out dankzij een naadloze afstemming van de afmetingen van het montagesysteem op de video wall.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00