Full HD Video Wall UHF5 46 inch

Full HD Video Wall UHF5 46 inch

LH46UHFCLBB/EN

Kies jouw Schermdiagonaal

Specifically built for those who place a premium on simplified installation/disassembly Specifically built for those who place a premium on simplified installation/disassembly

Speciaal voor mensen die eenvoudige installatie/demontage belangrijk vinden.

Omdat dikte en gewicht van Samsungs UHF5-serie met ruim 50% respectievelijk 40% zijn teruggebracht, gaat installeren en demonteren een stuk sneller en eenvoudiger. Nóg simpeler installeren is mogelijk met de videowandmontagekit van Samsung. Dit is niet alleen eenvoudiger uit te voeren, maar resulteert ook in een videowand die voldoet aan de "Americans with Disabilities Act" (VS). Zo volgt de combinatie van de Samsung UHF5 (47,9 mm) en de Samsung Special Wall Mount (39,9 mm) het voorschrift dat videowanden niet meer dan 4 inch (ca 10 cm) van de wand mogen komen, zodat ze bij onverhoopt loskomen niet op een passant vallen.

Realize the ease of UHD video wall implementation Realize the ease of UHD video wall implementation

Ontdek hoe makkelijk de implementatie van een UHD-videowand kan zijn

UHD is de ultieme standaard als u wilt dat het publiek helemaal in uw content opgaat. U bereikt dit met de effectieve UHD-klasse Signage Player Box (Tizen 2.4), die geschikt is om innovatieve 5x5 videowandconfiguraties te implementeren en via daisy-chaining te integreren. Zo wordt uw videocontent naadloos en haarscherp in beeld gebracht, terwijl uw TCO omlaag gaat omdat u geen extra apparatuur hoeft aan te schaffen. U kunt zelfs nog meer apparatuur overbodig maken doordat de Signage Player Box ook als mediaspeler gebruikt kan worden dankzij zijn krachtige Quad Core CPU en de mogelijkheid om tussen meerdere bronnen te schakelen.

Realize the full UHD power of video walls through advanced Samsung calibration technology Realize the full UHD power of video walls through advanced Samsung calibration technology

Realiseer de volledige UHD-kracht van videowanden met Samsungs geavanceerde kalibratietechnologie

Om het product nog sneller inzetbaar te maken, wordt al tijdens het fabricageproces een geoptimaliseerde kalibratie uitgevoerd. Dankzij de inzet van sensors en de nieuwste software gaat Samsungs Factory Calibration Process verder dan de kalibratie die de meeste klanten zelf zouden doen. Zo krijgen de UHD-boodschappen van de klant de meeste impact, met een betere witbalans en meer uniformiteit over alle displays. Voor klanten die nog verder willen gaan, wordt de UHF5-serie geleverd met een Advanced Color Management (ACM) Chipset en Samsung Color Expert Software, die de display met opmerkelijke precisie helpen afregelen.

Meticulously crafted for durability in mind Meticulously crafted for durability in mind

Bouwkwaliteit en lange levensduur

Videowanden moeten onder allerlei omstandigheden jarenlang continu en betrouwbaar doorwerken. Bij conventionele videowanden kunnen de schermen bijvoorbeeld steeds donkerder worden. Samsung heeft dit probleem via grondige tests volledig kunnen ondervangen bij de UHF5-serie. Aan de bestendigheid tegen hitte en stof is al evenveel aandacht besteed, terwijl onderlinge afwijkingen van de achtergrondverlichting worden gecompenseerd door mura-vrije zwarte panelen. De zorgvuldigheid waarmee Samsungs 24/7 videowanden worden ontwikkeld en geproduceerd heeft er inmiddels toe geleid dat ze tot een klasse apart behoren waar het gaat om de zekerheid dat de beeldkwaliteit altijd en onder alle omstandigheden hoogwaardig blijft. En natuurlijk staat Samsungs bekende klantenservice erachter.

Video wall Special Wall Mount Video wall Special Wall Mount

Special Wall Mount montagekit voor videowanden

Problemen bij installatie of indeling verdwijnen allemaal als sneeuw voor de zon bij toepassing van Samsungs Special Wall Mounts. Deze optionele montagesets kunnen het aantal installatiestappen verminderen. Dit scheelt u tijd, moeite en geld. Probeer nu innovatieve (maat)layouts in de wetenschap dat de afmetingen van montageset en videodisplay probleemloos op elkaar kunnen worden afgestemd. Zo haalt u alles uit uw displays en maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
services & downloads
 • User Manual
  NEDERLANDS
 • User Manual
  ENGELS
 • User Manual
  FRANS
 • User Manual
  DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00