Voor de presteerders onder ons.


In deze altijd-online en mobiele wereld, heeft een telefoon nodig die met u in de pas loopt, zo uit de verpakking. Een 24-uurs telefoon, met aanpasbare beveiliging en controle, die de manier waarop u deelneemt aan de Next Mobile Economy transformeert. Deze telefoon krijgt alles gedaan.

Achtergrondafbeelding van iemand die buiten in het donker zit en kijkt naar een oplichtende Galaxy Note9
Officiële introductie Galaxy Note9
De nieuwe superkrachtige Note Galaxy Note9

Wij introduceren de superkrachtige Galaxy Note9.

Galaxy Note9 in Ocean Blue, gezien van de achterkant, liggend op de rechterkant met gele S Pen die ervoor ligt

Voor productiviteit onderweg


U heeft met de Galaxy Note9 de volledige controle met slimme functies en krachtige basiskenmerken. Het is de telefoon die uw tempo kan bijhouden.

Zo krachtig, het is een telefoon en pc in één


Reis licht en maak van elke plek een werkruimte met een enkele kabel of handige HDMI-adapter. Wanneer aan een monitor gekoppeld, levert de Galaxy Note9 een pc-ervaring zodat u op een nog groter scherm nog meer kunt doen. Gebruik uw Galaxy Note9 als touchpad en schrijf of teken met de S Pen — u heeft dus geen toetsenbord en muis nodig. Multitasken via de Samsung DeX op de monitor met de apps op het scherm van uw telefoon. Zo doet u nog meer, zoals een presentatie doornemen en tegelijk aantekeningen maken.

*Gebruik van de originele Samsung HDMI-adapter of kabel die is goedgekeurd voor Samsung DeX is aanbevolen.
*Monitor en accessoires afzonderlijk verkrijgbaar.
*Bepaalde apps draaien wellicht niet of er is een licentie (aan te kopen) voor nodig op Samsung DeX.
*Samsung DeX met een HDMI-adapter of -kabel is alleen beschikbaar op Samsung Galaxy Note9 en Galaxy Tab S4.
*Sommige functies van Samsung DeX met HDMI-adapter of -kabel kunnen afwijken van die met een DeX Pad.

GA NAAR SAMSUNG DEX
Gesimuleerd beeld van een persoon die de Galaxy Note9 gebruikt en via een enkele kabel op Samsung DeX is aangesloten, een spreadsheet op de aangesloten monitor bekijkt en de Galaxy Note9 als touchpad gebruikt

De nieuwe, intelligente S Pen


Haal alles uit uw krachtige Galaxy Note9 met de net zo robuuste S Pen. De S Pen beschikt nu ook over Bluetooth zodat de S Pen tevens als afstandsbediening fungeert. U kunt dia’s omgooien, uw camera bedienen en snel uw favoriete apps starten om zo alles uit uw telefoon te halen - zonder die zelfs maar aan te raken. En voor nog meer controle, kunt u functies ook zelf instellen.

*Afstandsbedieningsfunctie van S Pen werkt in een open ruimte tot opongeveer 10 meter. Prestatie onderhevig aan omstandigheden.
*Batterijduur van de S Pen afhankelijk van gebruik.
*Support afstandsbedieningsfunctie varieert per app.

Gesimuleerd beeld van een persoon die de S Pen vasthoudt met een presentatie op de achtergrond met daarop een lijngrafiek. Nadat de persoon op de knop van de S Pen klikt, schakelt de presentatie over naar een andere grafiek.
Gesimuleerd beeld van een persoon die de S Pen vasthoudt met een presentatie op de achtergrond met daarop een lijngrafiek. Nadat de persoon op de knop van de S Pen klikt, schakelt de presentatie over naar een andere grafiek.
Gesimuleerd beeld van een persoon die de S Pen vasthoudt met een presentatie op de achtergrond met daarop een lijngrafiek. Nadat de persoon op de knop van de S Pen klikt, schakelt de presentatie over naar een andere grafiek.
᠎

Klaar voor 1 terabyte. Meer opslaan, minder verwijderen.


512GB Intern | Externe opslag tot 512GB

Geef uw ideeën ruimte om te groeien met de revolutionaire 512 GB startcapaciteit. Genoeg opslagruimte voor al uw proefmodellen, foto’s en documenten. En als u meer nodig heeft, kunt u uitbreiden met een microSD-kaart, tot 512 GB voor in totaal bijna 1 terabyte aan opslagruimte.

*Tot 512 GB extra opslagruimte met externe microSD, apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid en lanceringsdatum kunnen per land verschillen.

*Tot 512 GB extra opslagruimte met externe microSD, apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid en lanceringsdatum kunnen per land verschillen.

Een gesimuleerd beeld van een Galaxy Note9 gezien van de rechterkant met een aantal documenten en afbeeldingen die vervagen vanaf de achterkant

Ervaar de geavanceerde processor


Business doesn't wait, u hoeft dat dus ook niet te doen. De hoogwaardige Galaxy Note9 heeft een 10nm AP en 8GB RAM voor ongelooflijke kracht en snelheid. Zo gaan uw handelingen tijdens werk, ontspanning of multitasken supersnel.

*8GB RAM-modellen worden alleen met een 512GB interne opslag geleverd.

*8GB RAM-modellen worden alleen met een 512GB interne opslag geleverd.

Galaxy Note9 in landscape mode met een blauwdruk op het scherm met een transparantiegradiënt die de hardware aan de bovenkant toont. S Pen ligt voor het toestel.

Doe je werk. Razendsnel


Lever uw projecten af en download gegevens razendsnel met de high-speed netwerksnelheden van gigabit LTE en WiFi. Galaxy Note9 ondersteunt 4x4 MIMO voor hogere overdrachtssnelheden, dus of u nu streamt of verstuurt, het gaat razendsnel.

*Max. 1,2 Gbps. De werkelijke snelheid kan per land of provider verschillen.

Beeld van een persoon die een Galaxy Note9 vasthoudt met de download-gebruikersinterface op het scherm, een download is bezig met voltooien en een andere is voltooid


Wat het weer ook doet

Galaxy Note9 en S Pen hebben een water- en stofbestendigheidswaarde van IP68. U kunt dus met uw telefoon zo de regen of het veld in en zonder zorgen blijven werken en schrijven. Dat betekent ook dat als hij vuil wordt, u hem zo weer schoonmaakt.

*IP68-classificatie. Gebaseerd op testomstandigheden bij onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten. Spoel residu/droog als het nat is.
Een gesimuleerde afbeelding van Galaxy Note9 en S Pen tot 1,5 meter onder water met de Always On Display aan en een andere telefoon op de achtergrond met een leeg scherm
Galaxy Note9 in Ocean Blue met het scherm naar boven, gezien van linkerkant

Dag en nacht


Blijf verbonden, zelfs als de dag voorbij is - de functies van Galaxy Note9 zijn voor werk en privé. En met maar een keer opladen, brengt de batterij u door de hele dag.

Zie meer op het grootste Infinity Display ooit


Multitasken zonder beperkingen op het 6,4-inch Infinity Display. Zonder visuele afleidingen, biedt het grote, indrukwekkende scherm een onbelemmerde weergave van waar u aan werkt of wat u doet, thuis of op kantoor.

*Infinity Display: een gestroomlijnd, nagenoeg randloos, ononderbroken glazen, edge-to-edge scherm.
(OptieA) *Diagonaal gemeten, als u uitgaat van een volledige rechthoek, is de schermgrootte 6,4” en 6,3” rekening houdend met de afgeronde hoeken.
(OptieB) *Diagonaal gemeten, als u uitgaat van een volledige rechthoek, is de schermgrootte 162 mm en 160,4 mm rekening houdend met de afgeronde hoeken.
(OptieC) *Diagonaal gemeten als een volledige rechthoek zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken.

Beeld van een persoon die Galaxy Note9 vasthoudt voor een druk straatbeeld, met een spreadsheet en de agenda-app op het scherm om de multitask-mogelijkheden te laten zien

Een robuuste camera, voor privé of zakelijk gebruik


Met de slimme camera met twee lenzen maakt u schitterende, gedetailleerde foto’s, bij licht en donker. Dual Aperture past automatisch aan het licht aan, net zoals het menselijk oog. En Scene Optimizer detecteert wat u ziet, zodat het de kleurinstellingen kan optimaliseren, terwijl Flaw Detection controleert op knipperende ogen, wazige plekken, vegen en achtergrondverlichting. Met dit alles is het bijna onmogelijk om met de Galaxy Note9 een slechte foto te maken.

*De groothoeklens op de achterkant maakt foto’s bij F1.5 en F2.4.
*Nauwkeurigheid van Scene Optimizer kan per situatie verschillend, waaronder meerdere voorwerpen, onscherpe of bewegende voorwerpen.
*Nauwkeurigheid van Flaw Detection is afhankelijk van de omstandigheden of het voorwerp.
*Detectie van knipperende ogen en wazige plekken kan tot drie mensen binnen het bereik detecteren, op max. 1,5 meter van de camera.
*Detectie van lensvlekjes en achtergrondverlichting gebeurt 1 keer per 24 uur.

Een toestel, twee nummers


Verlicht uw werklast met de Dual SIM-mogelijkheden op de Galaxy Note9. Houd uw zakelijke en privénummers op één telefoon, zodat u uw werk- en privéleven gescheiden kunt houden. Of, gebruik een internationale SIM wanneer u op zakenreis bent.

*SIM-kaart apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid van dual SIM kan per land en/of provider verschillen.
*MicroSD-kaart apart verkrijgbaar.

*SIM-kaart apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid van dual SIM kan per land en/of provider verschillen.
*MicroSD-kaart apart verkrijgbaar.

Uitgeworpen SIM-kaartlade met daarin twee SIM-kaarten
Galaxy Note9 in Ocean Blue met het scherm naar onderen, gezien van de onderkant

De katalysator van uw bedrijf


Galaxy Note9 wordt geleverd met de beveiliging op militair niveau van Samsung Knox en beschermt uw gegevens vanaf het moment dat u uw apparaat inschakelt. Biometrische authenticatie biedt een extra beschermlaag. En dat betekent dat uw mobiele werkpaard altijd beveiligd is, zelfs buiten kantoor.

Beveiliging op militair niveau begint al bij de chip


Bescherm uw bedrijfsgegevens met een robuust beveiligingsplatform: Samsung Knox. Het is verwerkt in hard- en software en biedt meerdere beveiligingslagen, zo uit de verpakking. En real-time monitoring zorgt voor bescherming en voorkomt inbreuken op kantoor of onderweg. Waar uw Galaxy Note9 gaat, gaat Knox.

ONTDEK MEER OVER KNOX
Gesimuleerde afbeelding van Galaxy Note9 met het scherm naar boven, gezien van de linkerkant, met het Workspace PIN-scherm en illustraties die de 5 lagen van Knox-bescherming laten zien: Knox Container, SE voor Android, TIMA, Secure Boot & Trusted Boot, Hardware Root of Trust

Houd uw werk veilig en privé gescheiden


Neem uw eigen apparaat zonder zorgen mee naar kantoor. In de Veilige Map zitten uw gevoelige gegevens op een beschermde plek en wordt uw werk van uw privéleven gescheiden.

Twee Galaxy Note9-telefoons naast elkaar, de ene geeft het apps-scherm weer en de andere toont het Secure Folder apps-scherm

Beheer met gemak meerdere apparaten


Zorgen voor een kantoor vol met apparaten, gaat nu veel eenvoudiger met de cloud-gebaseerde EMM, Knox Manage. Lage licentiekosten en een eenvoudig implementatieproces zorgen ervoor dat u op afstand apparaten met MDM-strategieën kunt beheren en beveiligen. Knox Manage is ook geschikt voor corporate-aansprakelijkheid en BYOD-beleid, zodat u van beveiliging verzekerd bent voor allerlei soorten implementatiemodellen.

*Aankoop van Knox Manage licentie vereist.

Beeld van een persoon die aan een bureau zit met meerdere Galaxy Note9's waarop de Android update-gebruikersinterface wordt weergegeven en waarbij de Knox Manage-gebruikersinterface wordt weergegeven op de monitor

Oplossingen die voor u werken


Zorg dat Galaxy Note9 voldoet aan de individuele eisen van uw onderneming met Samsung Enterprise Edition ontgrendelde smartphones. Knox Configure, Samsung E-FOTA en regelmatige beveiligingsupdates zijn inbegrepen, waarmee u intuïtief apparaatbeheer, op maat gemaakte partneroplossingen, aanpasmogelijkheden en beveiliging op militair niveau krijgt.

*E-FOTA moet door MDM-services worden ondersteund.

Gesimuleerde afbeelding van Galaxy Note9 op een tafel met de Android update-gebruikersinterface op het scherm

Connecties die uw horizon verbreden


Kom via uw Galaxy Note9 en het Samsung Ecosystem in contact met een innovatieve wereld. Koppel het aan een reeks verschillende apparaten zoals wearables, tablets en meer en de Galaxy Note9 ontgrendelt een krachtige technologie die niet alleen uw werk transformeert maar ook de manier waarop u leeft. Verder en sneller met het Samsung Ecosystem.

Verbonden met compatibele toestellen zoals de Galaxy Watch, Galaxy Tab S4 en Galaxy Note9 met S Pen met de Samsung Flow App

Ontdek de Next Mobile Economy.

Next Mobile Economy-pagina

Ontdek de nieuwe superkrachtige Galaxy Note9.

Galaxy Note9 B2C-pagina