• Verschillende Galaxy S10 plus-telefoons liggen plat en worden gezien onder een hoek. Alle zijn zwart behalve degene in het midden, die wordt weergegeven met een prismatische gradiënt in beeld met Galaxy S10 plus eroverheen gelegd en de twee telefoons aan beide zijden.
Galaxy S10e | S10 | S10+

Een nieuwe generatie telefoons voor de nieuwe generatie.

De Galaxy S10e, S10 en S10+ bouwen voort op het succes van 10 jaar innovatieve smartphones en kunnen elke uitdaging in diverse branches aan.
Haal alles uit uw werkdag met Samsung DeX. Maak gebruik van de Ultrasonic Fingerprint die is geïntegreerd in het randloze display en vertrouw op een uitstekende beveiliging dankzij Samsung Knox.

Maak kennis met de Galaxy S10e, S10 en S10+. De nieuwe generatie mobiele technologie, productiviteit en beveiliging, speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie.

*Ultrasonic Fingerprint is alleen beschikbaar op de Galaxy S10 en S10+. De Galaxy S10e heeft een vingerafdrukscanner op de aan-/uitknop.

Innovatie die in alle branches beter presteert.

De nieuwe arbeidsgeneratie is een feit. Altijd open. Altijd mobiel. Altijd verbonden. Of u nu op afstand werkt,onderweg of op kantoor: met de Galaxy S10e, S10 en S10+ verloopt uw werkdag geruisloos, in welke branche u ook werkzaam bent, en zelfs als u continu moet schakelen.

Maak kennis met de nieuwe generatie Galaxy S10 ontworpen voor het zakelijk succes van de nieuwe generatie

Galaxy S10 plus in liggende stand gezien vanuit een hoek vanaf de linkerkant.

Productiviteit

Telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons professionele bestaan. U moet onderweg documenten kunnen bewerken, kunnen multitasken en ideeën kunnen delen. Vandaag de dag kunt u met uw telefoon meer dan ooit tevoren. De Galaxy S10e, S10 en S10+, voorzien van Samsung DeX en voortgekomen uit baanbrekende technologie en ontwerp, houden u alert en gefocust, waar u ook aan het werk bent.

SAMSUNG DEX

Mobiel werken alsof u achter uw desktop zit.

Richt uw kantoor in waar en wanneer u maar wilt. Via een eenvoudige DeX-kabel of HDMI-adapter kunt u de S10 op elk scherm aansluiten en van uw smartphone een laptop maken. De gebruikersinterface(UI) lijkt op die van een PC en u kunt op een zelfde manier bestanden heen en weer slepen, rechts klikken en typen, waarbij u uw telefoon als touchpad en toetsenbord gebruikt. Notities maken, video's bekijken, presentaties bewerken, het kan allemaal. In combinatie met Samsung Dex wordt de Galaxy S10e, S10 en S10+ een volwaardig werkstation waarop u net zo werkt als met uw laptop, waar u maar wilt.

*Gebruik van een originele Samsung HDMI-adapter of kabel die is goedgekeurd voor Samsung DeX wordtaanbevolen.
*Monitor en accessoires worden apart verkocht.
*Sommige apps worden mogelijk niet ondersteund door Samsung DeX.
*De beelden op het scherm zijn gesimuleerd.

Afbeelding van Galaxy S10 plus verbonden met een monitor met DeX Cable en een persoon die de telefoon gebruikt als een touchpad om aan een spreadsheet te werken.
ONTWERP

Een grotere werkruimte voor grotere ideeën.

Het Infinity-O Display biedt een ononderbroken weergave. Ideaal dus om onderweg documenten te bekijken en te bewerken en om makkelijk te multitasken tussen verschillende apps. Door het prachtige display met duurzaam Gorilla Glass 6 krijgt u presentaties, foto's of wat u maar voor uw werk nodig hebt, scherp in beeld. Dankzij de geïntegreerde vingerafdrukscanner kunt u het scherm altijd snel en gemakkelijk ontgrendelen.

*De standaardresolutie is Full HD+ en kan veranderd worden naar Quad HD+ via Instellingen.
*Het scherm van de Galaxy S10e is diagonaal gemeten als een volledige rechthoek, zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken, 5,8''/146,1 mm en 5,6''/142,7 mm als u rekening houdt met de afgeronde hoeken; het scherm van de Galaxy S10 is gemeten als een volledige rechthoek 6,1''/155,1 mm en als u rekening houdt met de afgeronde hoeken6,0''/151,7 mm; het scherm van de Galaxy S10+ is gemeten als een volledige rechthoek 6,4''/163,5 mm en 6,3''/159,9 mm als u rekening houdt met de afgeronde hoeken; het feitelijke weergavegebied is kleiner door de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
*Gorilla Glass 6 is alleen verkrijgbaar op het glas aan de voorzijde van de Galaxy S10 en S10+. Het glas aan de achterzijde van de S10 en S10+ en al het glas van de Galaxy S10e zijn gemaakt met Gorilla Glass 5.
*Ultrasonic Fingerprint is alleen beschikbaar op de Galaxy S10 en S10+. De Galaxy S10e heeft een vingerafdrukscanner op de aan-/uitknop.
*Gesimuleerde afbeelding van gebruikersinterface ultrasone vingerafdrukscanner voor illustratieve doeleinden.

SCHERM

De nieuwe generatie Dynamic AMOLED-schermen brengen alles in beeld.

Met het Dynamic AMOLED-scherm ziet u perfect in helder daglicht of bij weinig licht. Het Eye Comfort Display blokkeert op een slimme manier schadelijk blauw licht zodat uw ogen minder snel vermoeid raken zonder dat de beeldkleuren worden aangetast. En het Cinema-Grade Display voorzien van HDR10+ maakt gebruik van dynamic color mapping waardoor elke omgeving in realistische kleuren en met contrast wordt weergegeven; zelfs bij zeer donkere omgevingen wordt elk detail haarscherp getoond.

*TUV Rheinland, een wereldwijd erkend certificeringsinstituut, heeft het beeldscherm van de Galaxy S10e, S10 en S10+ gecertificeerd met de Eye Comfort Certification, gebaseerd op het vermogen om de schadelijke effecten van blauw licht drastisch te verminderen. Deze certificering is te vinden op www.tuv.com met als ID 1419064785. Het scherm van de Galaxy S10e, S10 en S10+ wordt ook aanbevolen voor Color Gamut 100% van DCI-P3 (Digital Camera Initiatives), een standaard RGB-kleurruimte voor digitale filmprojectie in de filmindustrie.
*Compatibiliteit met alle HDR10+ content niet gegarandeerd.
MULTI-CAMERA

Breng het hele plaatje in beeld.

Leg elk detail precies vast zoals u hetziet, of u nu buiten bent of in de vergaderruimte. De Galaxy S10+ heeft 3 camera's aan de achterzijde en 2 camera's aan de voorzijde, zodat u levensechte foto's kunt maken, zelfs in een omgeving met weinig licht. Als u een presentatieruimte of het interieur van een gebouw wilt vastleggen, zorgt de 16MP Ultra Wide camera ervoor dat u geen detail mist. De professionele camera's zijn voorzien van een intelligente NPU en hebben Scene Optimizer, die automatisch de omgeving herkent en de kleur en de toon optimaliseert. Bovendien kunt u overal op locatie video's maken dankzij de superstabiele action-cam en met HDR10+ maakt u in elke omgevingopnamen met een perfecte kleurweergave.

*De Galaxy S10+ heeft 3 camera's aan de achterzijde en 2 camera's aan de voorzijde. 8MP RGB Dieptecamera alleen beschikbaar op de Galaxy S10+. De Galaxy S10 heeft 3 camera's aan de achterzijde en 1 camera aan de voorzijde en de Galaxy S10e heeft 2 camera's aan de achterzijde en 1 camera aan de voorzijde.
*Als de camera geactiveerdis, is Scene Optimizer automatisch ingeschakeld; de nauwkeurigheid van Scene Optimizer is afhankelijk van de opnameomstandigheden, zoals meerdere voorwerpen, onscherpe of bewegende voorwerpen.
*Superstabiele feature alleen beschikbaar als u met de Camera met breedhoeklens in Full HD werkt. De resultaten zijn afhankelijk van de opnameomstandigheden, zoals meerdere voorwerpen, scherpstelling of bewegende voorwerpen.
*HDR10+ is er nu alleen nog in een bètaversie. De kwaliteit kan variëren, afhankelijk van het platform en de afspeelomgeving; HDR10+ kleur is alleen beschikbaar op apparaten en platformen die dit ondersteunen.
*4K (UHD) video's hebben geen tijdslimiet, maar afhankelijk van de conditie van uw smartphone (warmte, beschikbare opslag, weinig batterijcapaciteit, enz.) kan een video wel onderbroken worden.

Twee Galaxy S10 plus-telefoons. Een telefoon vanaf de achterkant gezien, met de drievoudige camera aan de achterzijde inclusief 12 MP groothoekcamera, 12MP groothoekcamera en 16MP ultrabreed camera. De andere telefoon vanaf de voorzijde gezien en toont de dubbele camera aan de voorzijde inclusief 10MP selfie-camera en 8MP dieptecamera.
BIXBY ROUTINES

De telefoon die klaar is voor uw werkdag.

De Galaxy S10e, S10 en S10+ passen zich aan uw leven aan. Als u in uw auto stapt begint u uw werkdag met muziek en Maps die de beste route naar kantoor aangeeft. Uw e-mail en agenda-apps staan al voor u klaar als snelkoppeling op uw vergrendelscherm. Op het werk kunt u uw telefoon automatisch laten overschakelen naar kantoorinstellingen, zoals trilstand en Wi-Fi. De Galaxy S10e, S10 en S10+ onthouden uw gewoontes en stellen apps voor die uw werkdag makkelijker maken. Maar u kunt ook uw eigen routines aanmaken die voor u klaarstaan wanneer u maarwilt.

*Beschikbaarheid kan verschillen per land of regio.
Galaxy S10 plus liggend op de achterzijde gezien vanuit een kleine hoek, zonder display en met een geïllustreerde weergave van de hardware met het AP zwevend erboven.

Prestaties

Op het werk hebben we het drukker dan ooit. Daarom hebt u een telefoon nodig die uw tempo kan bijhouden. De Galaxy S10e, S10 en S10+ is de ideale partner waarmee u alles uit uw werkdag haalt. U krijgt nu meer gedaan in een kortere tijd dankzij de krachtige batterij die de hele dag meegaat en een slim systeem dat uw telefoon optimaliseert zodat uw apps sneller opstarten en u stroom bespaart.

STROOM

De nieuwe manier van opladen en delen.

De Galaxy S10+ heeft een batterijcapaciteit tot 4100mAh, die uw tempo kan bijhouden hoe druk uw agenda ook is. De batterij is zo krachtig dat hij dienst kan doen als draadloze oplader voor elk apparaat met Qi, zoals bijvoorbeeld uw smartwatch. En als u uw telefoon moet opladen, zorgt Fast Wireless Charging 2.0 in combinatie met de Samsung Duo Pad Wireless Charger ervoor dat uw telefoon nog sneller dan bij de voorgaande Galaxy-modellen er weer helemaal klaar voor is.

*De Galaxy S10+heeft een batterijcapaciteit van 4100 mAh. De Galaxy S10 heeft een batterijcapaciteit van(gemiddeld) 3400mAh en de Galaxy S10e heeft (gemiddeld) 3100mAhbatterijcapaciteit.
*De gemiddelde waarde is getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die zijn getest onder de IEC 61960-standaard. De opgegeven(minimum)capaciteit is 3000mAh voor de Galaxy S10e, 3300mAh voor de Galaxy S10 en 4000mAh voor de Galaxy S10+. Daadwerkelijke levensduur van de batterij kan variëren afhankelijk van netwerkomgeving, gebruik en andere factoren.
*Beperkt tot Samsung of smartphones van andere merken met WPC Qi wireless charging, zoals de Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5 en wearables zoals de Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch en Galaxy Buds. Werkt mogelijk niet met bepaalde accessoires, hoesjes of apparaten van andere merken. Kan de telefoonontvangst of datadiensten beïnvloeden, afhankelijk van uwnetwerkomgeving.
*Laboratoriumtesten van Samsung hebben uitgewezen dat de Galaxy S10-serie zo'n 27-36% sneller draadloos kan opladen dan de Galaxy S9. De oplaadtijd varieert per specifiek model (Galaxy S10e, S10 en S10+). Alleen verkrijgbaar met een Duo Pad Wireless Charger. Apart verkrijgbaar. Daadwerkelijke oplaadtijd kan ook variëren afhankelijk van gebruik, oplaadomstandigheden en andere factoren.
*Fast Wireless Charging 2.0 is alleen beschikbaar voor Samsung devices die 10W+ draadloos opladen ondersteunen, zoals het linkerpad op een Duo Pad Wireless Charger. Voor de draadloze oplader is een elektriciteitsaansluiting vereist; gebruik de originele bijgesloten stroomkabel en reisadapter van Samsung. Het gebruik van producten van andere merken kan schade toebrengen aan de Duo Pad Wireless Charger of de oplaadtijd vertragen.
SLIM PERFORMANCEMANAGEMENT

Superieur slimme smartphone.

Werk slimmer met een slimme telefoon. De Galaxy S10 beschikt over geïntegreerde machine learning in de gebruikersinterface die uw gedrag en voorkeuren herkent enoptimaliseert. De business apps die u het meest gebruikt worden vooraf ingeladen zodat u efficiënter kunt werken. De Galaxy S10e, S10 en S10+ herkent uw dagelijkse routine en gebruiksvoorkeuren en beheert op basis daarvan op een slimme manier de batterij en sluit de apps die u niet nodig hebt. Bovendien zorgt de Adaptive Power Saving Mode ervoor dat uw batterijduurwordt afgestemd op het verwachte gebruik van diedag.

Afbeelding van de man aan het werk in de nacht op Galaxy S10 plus met overlaid batterijpictogram.
KRACHTIGE PRESTATIES

Een nieuwe generatie professionele prestaties.

Een snelle en slimme mobiele processor staat garant voor de ongeëvenaarde prestaties van de Galaxy S10e, S10 en S10+. Dankzij de verbeterde techniek verbruikt uw telefoon minder stroom en werkt hij net zo efficiënt als u. Door de grotere opslagcapaciteit hebt u voldoende ruimte om al uw documenten bij de hand tehouden.

*1TB interne opslagcapaciteit alleen verkrijgbaar op de Galaxy S10+.
*De beschikbare opslagcapaciteit kan variëren afhankelijk van modellen en landen, de feitelijke interne opslagruimte is afhankelijk van vooraf geïnstalleerdesoftware.
*MicroSD-kaart apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid is afhankelijk van het land en de fabrikant.

HYBRID SIM

Twee werelden, één telefoon.

Als u op zakenreis bent, plaatst u gemakkelijk een buitenlandse SIM-kaart en behoudt u tegelijkertijd uw eigen nummer. U kunt ook uw zakelijke telefoonnummer en uw privénummer in één telefoongebruiken. Met de Dual SIM-mogelijkheden van de Galaxy S10e, S10 en S10+ kunt u probleemloos twee nummers gebruiken. En als u geen Dual SIM nodig hebt, kunt u in de hybride sleuf een microSD-kaart plaatsen voor extra opslagruimte.

*SIM-kaart is apart verkrijgbaar. Beschikbaarheid van dual SIM kan per land en/of provider verschillen.

Twee afbeeldingen gedeeld door Galaxy S10 plus vanaf de zijkant gezien. Aan de zakelijke kant is een vrouw die werkt op Galaxy S10 plus op kantoor. Aan de persoonlijke kant is dezelfde vrouw nonchalant gekleed en draagt een koffie terwijl ze haar Galaxy S10 plus gebruikt.
CONNECTIVITEIT

Onovertroffen connectiviteit voor optimale zakelijke verbinding.

Met de Galaxy S10e, S10 en S10+ krijgt u toegang tot een nieuwe generatie connectiviteit. De slimme Wi-Fi behaalt met Wi-Fi 6 betere snelheden en zorgt zelfs op openbare netwerken in drukke omgevingen, zoals in een hotel of op het vliegveld, voor betrouwbare en veilige verbindingen. Als u geen Wi-Fi-bereik hebt, springt uw telefoon probleemloos over naar LTE voor datasnelheden tot wel 2.0Gbps.

*Beschikbaarheid van Wi-Fi 6-ondersteuning kan variëren per land of regio
*De feitelijke snelheid kan verschillen perland, provider en gebruikersomgeving.
Galaxy S10 plus in de liggende stand, vanuit een hoek gezien vanaf de linkerkant, het scherm zweeft boven het apparaat met het pictogram Ultrasone vingerafdruksensor op het scherm. Hieronder is een geïllustreerde weergave van de software en hardware binnenin.

Beveiliging

Bij werken op afstand en bij samenwerken is het belangrijker dan ooit om uw bedrijfsdata goed te beveiligen. Met de in het scherm geïntegreerde Ultrasonic Fingerprint en het Samsung Knox-platform kunt u zich geen betere beveiliging wensen. U kunt veilig gegevens met collega's en klanten delen en met een gerust hart werken waar u maar wilt.

*De ultrasone vingerafdrukscanner is alleen beschikbaar op de Galaxy S10 en S10+. De Galaxy S10e heeft een vingerafdrukscanner op de aan-/uitknop.

ULTRASONIC FINGERPRINT

De beste beveiliging binnen handbereik.

De innovatieve ultrasone vingerafdrukscanner is geïntegreerd in het scherm en herkent uw vingerafdruk tegen het glas op basis van ultrasone pulsen. Dit maakt het systeem nagenoeg hackvrij. Het is gemakkelijk en snel in het gebruik, zodat u binnen no-time toegang hebt tot uw bestanden en aan de slag kunt gaan. Het veilige systeem zorgt ervoor dat uw gevoelige data niet in verkeerde handen kunnen vallen.

*De ultrasone vingerafdrukscanner is alleen beschikbaar op de Galaxy S10 en S10+. De Galaxy S10e heeft een vingerafdrukscanner op de aan-/uitknop.
*Gesimuleerde afbeelding van gebruikersinterface ultrasone vingerafdrukscanner voor illustratieve doeleinden.

Een vinger die het Infinity-O-display aanraakt met paarse pulsen die worden uitgezonden door een ultrasone vingerafdruk.
SAMSUNG KNOX

IJzersterke beveiliging in een open wereld.

Samsung Knox biedt meerlaagse beveiliging voor zowel hard- als software. Het systeem zorgt er zelfs voor dat uw zakelijke en privégegevens gescheiden blijven. Waar u ook naartoe gaat of wat u ook doet, u kunt er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens optimaal beveiligd zijn en gemakkelijk te beheren.

GA NAAR SAMSUNG KNOX
Geanimeerde afbeelding van Galaxy S10 plus gezien onder een driekwart hoek aan de zijde van de Bixby en volumeknop. Het scherm springt los om de vijf lagen van Samsung Knox te onthullen die vanaf de chip omhoog zijn ingebouwd. Tussen de telefoon en het scherm staat tekst die de lagen beschrijft: Hardware Root of Trust, Knox Container, SE voor Android, TIMA en Samsung Verified Boot.
EENVOUDIG EN GEMAKKELIJKBEHEER

Beheer alles met gemak.

Elk bedrijf stelt eigen eisen aan apparatuur en met de oplossingen van Samsung Knox kunt u gemakkelijk alle apparaten beheren en aan die eisenvoldoen. U kunt zelfs automatisch op afstand apparaten configureren en updates doorvoeren zonder een fysieke verbinding met het apparaat. Van eerste configuratie tot dagelijks beheer, Samsung Knox maakt uw werk een stukefficiënter.

GA NAAR KNOX-OPLOSSINGEN
TECH SUPPORT

Samsung Enterprise Tech Support.

Enterprise Tech Support zorgt ervoor dat uw organisatie beschikt over alle noodzakelijk expertise, die wordt geleverd door de mobility engineers van Samsung. Onze experts staan voor u klaar om een proactieve assessment uit te voeren, bieden u betrouwbare ondersteuning, pakken problemen in elke orde van grootte aan en bieden maatoplossingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie.

GA NAAR TECH SUPPORT
Beeld van een man en een vrouw die tegenover elkaar aan tafel zitten. De man houdt Galaxy S10 plus in zijn hand.
ENTERPRISE EDITION

Totaaloplossing voor bedrijfsmobiliteit.

Enterprise Edition voor de Galaxy S10e en S10 biedt efficiënte ondersteuning gericht op complexe behoeften van zakelijke klanten. Het pakket is inclusief Knox Configure en Samsung E-FOTA en biedt 4 jaar Security Maintenance Release en 2 jaar Guaranteed Market Availiability. Enterprise Edition speelt in op de behoeften van uw organisatie met een krachtig en eenvoudig beheer van apparaten, maatoplossingen van externe partners, maatwerkaanpassingen en ijzersterke beveiliging.

*Enterprise Edition is alleen beschikbaar voor de Galaxy S10e en de Galaxy S10.

Galaxy S10e staat voor Galaxy S10, beide gezien vanaf de aan-uitknop aan een driekwart zicht. Beide hebben de prismatische S10-afbeelding op het scherm. Aan de Galaxy S10e-kant bevindt zich de tekst 'Service, Knox Configure en E-FOTA'. Aan de Galaxy S10-kant staat tekst met de tekst "Ondersteuning, Gegarandeerde marktbeschikbaarheid (2 jaar) en Uitgebreide beveiligingspatches (4 jaar)"

De nieuwe mobiele economie

Ontdek hoe Samsung uw bedrijf kan helpen bij het realiseren van zijn mobiel potentieel.

MEER INFORMATIE

Ontdek de nieuwe generatie Galaxy S10e, S10 en S10+.

MEER INFORMATIE