Comfortabele luchtstroom in kantoren

Airconditioning-Systeemoplossingen

Comfortabele luchtstroom in kantoren

In kantoorgebouwen is het essentieel dat een prettige omgeving wordt gecreëerd voor maximale productiviteit.

Comfortabele luchtstroom in kantoren
HEBT U VRAGEN?
HEBT U VRAGEN?
  • none

FUNCTIES

In kantoorgebouwen is het essentieel dat een prettige omgeving wordt gecreëerd voor maximale productiviteit. Samsungs airconditioning oplossingen kunnen flexibel aan allerlei verschillende operationele gebieden worden aangepast. U kunt de temperatuur en de luchtstroom in specifieke ruimtes, zoals vergaderruimtes, onafhankelijk regelen en optimaliseren. Ondertussen regelt en beheert u gemeenschappelijke ruimtes centraal voor maximale efficiëntie zonder verspilling.

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Bedrijven kunnen veel energie en geld verspillen als de airconditioning niet per operationeel gebied kan worden ingesteld. Met airconditioning oplossingen van Samsung regelt u de temperatuur en de luchtstroom in verschillende ruimtes – individueel en onafhankelijk. Dit is met name nuttig in kantoorgebouwen met allerlei ruimtes, zoals kantoren, vergaderzalen, lobby's en kantines waar de gebruikstijden kunnen variëren.

Onafhankelijke regeling van individuele zones

Eenvoudig op maat te beheren

Conventionele HVAC-systemen hebben maar één centrale bediening, waardoor ze onmogelijk individueel kunnen worden ingesteld. Samsung airconditioning oplossingen beschikken over individuele controllers voor persoonlijke regeling in specifieke ruimtes, zoals vergaderzalen. Verder kunnen de centrale bediening en het gemakkelijke beheersysteem worden gebruikt om de omstandigheden in allerlei gebieden binnen kantoorgebouwen te bewaken en aan te passen aan de behoeften.

Eenvoudig op maat te beheren

Stilte verhoogt de productiviteit in kantoorruimtes

Een luidruchtig airconditioningsysteem kan mensen die zich proberen te concentreren nogal afleiden. Samsung airconditioningsystemen werken stil op de achtergrond aan een comfortabelere en productievere kantooromgeving voor uw personeel. Onze stijlvolle wand-units besparen verder geld dankzij de smart inverter technologie voor energie-efficiënt verwarmen en koelen.

Stilte verhoogt de productiviteit in kantoorruimtes

Een rustige omgeving maakt vergaderen effectiever

Wanneer iemand tijdens een vergadering een presentatie geeft, is het essentieel dat het publiek niet wordt afgeleid door allerlei geluiden. De airconditioning oplossingen van Samsung werken in stilte, maken de vergaderruimtes comfortabel en werken mee aan effectieve en efficiënte communicatie. Bovendien leveren ze hun koelte of warmte snel en naar alle kanten en kunnen ze individueel worden bediend met een eenvoudige afstandsbediening.

Een rustige omgeving maakt vergaderen effectiever