Fleet Management

FLEET MANAGEMENT
FLEET MANAGEMENT

Tijd om uw wagenpark te upgraden

Tijd om uw wagenpark te upgraden. Onze betrouwbare mobiele apparaten verbeteren de algehele rijervaring met baanbrekende registratie-, navigatie- en entertainmentoplossingen en veel meer. Bovendien werken we samen met partners op het gebied van wagentelematica om een uitgebreide oplossing te bieden die eenvoudig te implementeren is. Ook al is de deadline voor naleving verlengd, u kunt met een implementatie nu al uw efficiëntie een boost geven.

Wagenparkbeheer en -telematica

Navigeer in real-time

Integratie met de beste GPS-navigatieoplossingen biedt wegomstandigheden in real-time en routeopties terwijl de locatie, inclusief speciale punten, wordt gegeven.

Een Samsung-tablet op het dashboard van een vrachtwagen met de navigatiefunctie ingeschakeld

Beveiligde en betrouwbare mobiele apparaten

Samsungs betrouwbare mobiele apparaten, zoals onze Galaxy-tablets en -smartphones, hebben een duurzaam design dat gemaakt is om de trillingen en hobbels van een lange rit te weerstaan. Ze zijn ook voorzien van ons ingebouwde prijswinnende1 Knox-beveiligingsplatform, dat mobiele beveiliging van defensiekwaliteit biedt om bedrijfs- en klantgegevens te beschermen.

1Hevesi, P. "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms". Gartner, Inc.

Een vrachtwagenchauffeur leunend tegen zijn vrachtwagen terwijl hij op een Samsung-tablet kijkt

1Hevesi, P. "Mobile Device Security: A Comparison of Platforms". Gartner, Inc.

Gemaakt voor werk, ontworpen voor het leven

Verbeter de algehele rijervaring door chauffeurs de flexibiliteit te bieden om productiever te zijn en hetzelfde apparaat ook privé te gebruiken, zonder dat de databeveiliging in het nauw komt.  Het Knox-beveiligingsplatformen van defensiekwaliteit biedt, net zoals Knox Premium, buitengewoon veilige en productieve functies waarmee u bevoegde chauffeurs kunt aannemen en behouden.

Een vrouw die een digitale bon ondertekent die ze krijgt van een man die een doos vasthoudt