Winterpret met Olaf: ontdek de Samsung Galaxy Tab A 10.1 – The Frozen Edition

Door Samsung België 04.12.2017

Winterpret Olaf The Frozen Edition

“Laat het los, laat het gaan…” Of je nu kinderen hebt of niet, er was de laatste jaren geen ontsnappen aan met dit meeslepende refrein uit “Frozen”. Vier jaar na de eerste animatiefilm komen Olaf, Anna, Elsa en Kristoff terug met nieuwe avonturen... en nieuwe liedjes! Deze tweede kortfilm rond deze grappige bende is een voorproefje van de “Frozen”-sequel die in 2019 zal volgen. En ook met de “Frozen”-editie van de Samsung Galaxy Tab A 10.1 wordt het wachten veel leuker. Lees er snel meer over op Discover!

Hartverwarmende verhalen

De animatie studio ’ s van Walt Disney en Pixar slaan de handen in elkaar om ons tijdens het najaar te verwennen met nieuwe avonturen van Olaf en zijn vrienden. Vanaf 29 november is “ Olaf ’ s Frozen Avontuur ” in alle Belgische bioscopen te zien. De korte animatiefilm zal de opener zijn voor “ Coco ” , de nieuwe creatie van Disney en Pixar. Volgens John Lasseter, chief creative officer bij Walt Disney en Pixar Animation Studios, is het de perfecte combinatie: beide zijn mooie, oprechte films over familie en hoe mensen tradities voortzetten. Zeker een mooi en passend thema met de feestdagen in aantocht!

Muzikale reis en kersttradities

De 21-minutenlange animatiefilm herenigt de vaste cast en personages op het witte doek voor een nieuw, hartverwarmend avontuur. Het is de allereerste kerstvakantie sinds de poorten van Arendelle weer geopend zijn. Anna en Elsa organiseren een groot feest voor alle inwoners van Arendelle. Het feest is helaas van korte duur: plots vertrekken alle genodigden om Kerstmis door te brengen bij hun familie. De zusjes merken dat elke familie een eigen traditie heeft...behalve zij. Om Anna en Elsa te helpen hun eigen traditie te vinden, besluit Olaf het hele koninkrijk af te speuren op zoek naar de allerleukste tradities. En dat zorgt voor mooie avonturen en een onvergetelijke Kerst. De film neemt je mee op een muzikale reis door Arendelle en bevat maar liefst vier veelbelovende nieuwe liedjes geschreven door Elyssa Samsel and Kate Anderson. Ben jij ook al benieuwd naar de meeslepende deuntjes die je binnenkort opnieuw zal meezingen? Was het al maar eind november!

Lange winterdagen worden leuk met de Samsung Galaxy Tab A 10.1 – The Frozen Edition

Zijn jouw kids helemaal – en jij misschien ook stiekem een beetje – in de ban van Olaf? Dan is de Samsung Galaxy Tab A 10.1  met films, games en apps rond Olaf ’ s Frozen Avontuur misschien wel het perfecte cadeau dat de Sint of Kerstman kan brengen. Vanaf 1 december, zal Olaf ’ s Frozen Avontuur beschikbaar zijn op de tablet. Zo kan je het hartverwarmende avontuur steeds opnieuw beleven! Ook de eerste kortfilm, Frozen Fever, zal je terugvinden op de tablet. Een dubbele dosis Frozen-plezier! Verder is de tablet uitgerust met twee leuke games: Frozen Rush – waarin je samen met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff racet om de ontbrekende Trollenkristallen te verzamelen om het Noorderlicht te herstellen – en Olaf ’ s Freeze Fall waarin je moet helpen om het verloren hoofd, maar ook de armen, knopen en neus van Olaf terug te vinden. Buiten de game apps, zal je bovendien de Disney Channel en Disney Junior Play app op de tablet terug vinden. Kortom: een tablet boordevol (winter)plezier!

Meer culture inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates gemakkelijk direct in je inbox ontvangen? Geef je dan op voor onze gratis nieuwsbrief.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Galaxy Tab A 2016 (10.1, 4G) - Frozen Edition

Galaxy Tab A 2016 (10.1, 4G) - Frozen Edition