Magnum Photos exclusief via The Frame bij jou aan de muur

Samsung België, 14/9/2018

Met Samsung’s The Frame aan de muur geniet je niet alleen van de beste beeldkwaliteit, maar zit je ook front row bij een grote, internationale kunstgalerij. In samenwerking met het gerenommeerde Magnum Photos zie je nu vier weken lang elke dag een andere foto van wereldkwaliteit aan de muur.

Legendarisch fotografen collectief


Het prestigieuze Magnum Photos is een internationaal, legendarisch fotografen collectief waar alleen de crème de la crème lid mag worden. Vier gerenommeerde fotografen maakten onder de noemer ‘fine art every day’ een fotocollectie van ieder zeven foto’s voor Samsung’s The Frame . De opdracht? De schoonheid van het alledaagse leven laten zien. De fotografen die aan de slag gingen met deze taak zijn Alex Webb, Carolyn Drake, David Alan Harvey en Jonas Bendiksen.

Kies zelf voor ‘fine art every day’


De komende vier weken is er elke week een nieuwe release van één van de fotografen. Na vier weken is alles beschikbaar in de Art Store. De foto’s zijn exclusief te verkrijgen via de Art Store voor The Frame. Doordat je zelf kan kiezen op welk formaat je de foto’s wilt showcasen, zorg je er voor dat The Frame het beste past in het design van je huis. Samsung introduceert ook de slideshow functie: hiermee stel je zelf een soort diashow samen met jouw favoriete werken. Daarnaast is het nog makkelijker gemaakt om je favoriete kunstwerken bij de hand te houden via de favorite en curation opties. Ontdek de nieuwste mooiste kunst nu thuis vanaf de bank!

Schoonheid van het alledaagse


In Webb’s werk kijk je mee over zijn schouder in het dagelijks leven. Zijn eerdere werk hing onder andere in het Guggenheim Museum, ook is hij auteur van veertien boeken. Carolyn Drake staat bekend om haar documentaire-achtige manier van fotograferen, haar foto’s voor The Frame hebben iets magisch en voelen als een sprookje aan. David Alan Harvey is al meer dan vijftig jaar fotograaf en exposeerde onder meer in The Museum of Modern Art in New York. Zijn foto’s zijn prachtige momentopnames geworden. Jonas Bendiksen begon zijn carrière als stagiaire bij Magnum Photos in Londen en ontving meerdere awards voor zijn werk. Zijn foto’s spelen met ruimte en perspectief en nodigen uit om het onderwerp nader te bestuderen.

Kunst op een nieuw level


The Frame is Samsung’s meest kunstzinnige televisie ooit. Door haar vormgeving past ze perfect aan de muur en lijkt het net of er een grote lijst hangt. Een fantastisch alternatief voor mensen die ‘niet zo’n grote TV in huis willen’. In The Frame’s Art Store vind je meer dan 850 werken van ’s werelds meest bekende kunstinstituten zoals het Oostenrijkse Albertina Museum, het Spaanse Museo Del Prado, Het Amsterdamse Yellow Korner, Victoria & Albert Museum uit Londen en vele anderen. Sinds deze week, zijn daar ook 28 foto’s van vier fotografen van het het fotocollectief Magnum Photos aan toegevoegd.

Ga direct naar The Frame!