Next level gaming met Samsung Members

Samsung België, 17/9/2018

Op het hoogste niveau games spelen waar je maar wilt: het kan met Samsung! En als Samsung Member krijg je ook nog eens exclusief toegang tot diverse games als Fortnite en Wordfeud.

Wordfeud


Speciaal voor Samsung Members hebben wij een paar van de leukste games klaar staan om te downloaden in de Game Launcher. Eén van de populairste spelletjes van de afgelopen jaren, gebaseerd op het alom bekende Scrabble, is natuurlijk Wordfeud. Speel het met je vrienden, familie of met wildvreemden en kijk wie de grootste woordenschat heeft.

Ready, set, go!


Speciaal voor Samsung Members hebben wij de leukste games klaar staan om te downloaden in de Game Launcher. Sinds kort is daar ook de populaire game Fortnite aan toegevoegd. Drake doet het, Joe Jonas gebruikt er username CrackedPig8153 voor en Lil Yachty dropte er onlangs zelfs een track over. De game Fortnite is de hype van dit moment en verbreekt alle records. Er was echter altijd een minpuntje: je kon de game niet op een Android toestel spelen. Dat is nu voorbij! Met Game Launcher installeer je met gemak de tofste games op één van onze vele toestellen.

Hoe installeer ik Fortnite op mijn toestel


Game Launcher verzamelt de games die je hebt gedownload via Play Store en Galaxy Apps op één plek. Zo heb je ze altijd binnen handbereik. Verder biedt de Game Launcher handige functies die je game-ervaring kunnen verbeteren. Zo schakel je hier de energie besparingsfunctie aan om langer door te kunnen spelen, houdt Game Launcher bij hoe lang je al gamet en geeft het tips voor meer spellen die in jouw straatje passen. De Android versie van Fortnite is alleen via de Game Launcher of direct via Galaxy Apps te downloaden en te installeren. Kijk hier of het voor jouw device beschikbaar is en hoe je het zo snel mogelijk op jouw apparaat krijgt!

Film je scherm tijdens Fortnite


Je epische strijd en pranks van Fortnite filmen en delen op je social media kanalen? Dat kan met Game Launcher! Open vanaf je beginscherm Game Launcher en klik op het spel dat je wil opnemen. Zodra het spel opent, swipe je omhoog. Hierdoor verschijnt er een navigatiebalk. Zodra je op het kleine, ronde game controller icoontje drukt, verschijnt er een pop-up scherm. Druk op ‘Game tools setting’ en dan ‘Record videos’. Zodra je naar beneden scrollt kies je bij ‘Audio source’ voor ‘Game’. Bij ‘Video quality’ kun je vervolgens wat spelen met de resolutie. Is dit laatste iets te ingewikkeld? Probeer ‘1080 px’ voor de resolutie en ‘14Mbps’ voor de bit rate. Nu de instellingen klaar zijn kun je vanuit de Game Launcher weer de navigatiebalk omhoog swipen, als je nu op het opneem-icoontje drukt, ben je good to go!

Altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je nu aan als Samsung Member en ontvang als eerste (game) nieuwtjes en bijzondere extra’s!