De allerbeste innovaties en het mooiste design nu in jouw keuken

Door Samsung België 20.09.2017

Inbouwapparatuur keuken

Op het gebied van koken en food bepaalt de combinatie van traditie, ambacht en hightech de toekomst. We willen gemak én gezond en daar sluit de nieuwe Samsung collectie inbouwapparatuur voor in de keuken helemaal op aan. Hier komen design en innovatie samen zodat de keuken een hoogtepunt van jouw huis wordt.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van voeding. Na een periode waarin we naast onze drukke banen meer gemak wilden, is ook de behoefte aan gezond eten enorm gegroeid. We willen steeds meer pure verse voedingsmiddelen bereiden die ons maximale energie geven. Ook in de keuken willen we de juiste combinatie van design, innovatie en gemak. Samsung introduceert dan ook een hele nieuwe lijn inbouwapparatuur voor in de keuken die hier volledig aan voldoet. De perfecte indeling, de vriezer niet meer ontdooien en twee verschillende gerechten tegelijk kunnen bereiden in de oven. Discover zet de highlights van deze inbouwapparatuur op een rijtje.

1. Twee gerechten tegelijk in de oven

Twee gerechten tegelijk in de oven

Dual Cook zorgt voor volledige vrijheid: je kunt in de oven twee verschillende gerechten bereiden. Je hebt een ruimte bovenin de oven en een ruimte onderin de oven die je tegelijk met eigen en afzonderlijke tijdinstellingen en temperatuur kunt gebruiken. Zo kun je twee verschillende gerechten, taarten of ovenschotels tegelijk maken. Voor een groot gerecht kun je de ruimte ook als één grote oven gebruiken.

2. Koken met verschillende formaten pannen

Koken met verschillende formaten pannen

De kookzone is rechthoekig en verdeeld in meerdere vakken. Deze Flexibele Zone is breed en ruim genoeg om verschillende formaten potten en pannen te verhitten, ideaal voor het bereiden van meerdere gerechten. Samsung ’ s innovatieve Virtual Flame Technologie™ laat met behulp van ingebouwde LED-lampjes precies zien hoe heet elke kookzone is.

3. Nooit meer ontdooien

Nooit meer ontdooien

De Twin Cooling™-technologie van Samsung zorgt voor een optimale temperatuur en vochtigheid in je koelkast en diepvries zodat de versheid, smaak en aroma van je voedingswaren optimaal bewaard worden. Goed nieuws: hierdoor is de vriezer ontdooien vanaf nu verleden tijd.

4. Microgolfoven waar wél alles inpast

microgolfoven

De compacte oven (met grill functie) en microgolfoven heeft een inhoud van maar liefst 50 liter. Zo is er alle ruimte, ook voor grote gerechten.

5. Geruisloos afzuigen

Geruisloos afzuigen

Het Power-ventilatiesysteem is bijna geruisloos en dus heerlijk stil. Een goede ventilatie is essentieel voor een praktische gezonde kookomgeving. Deze afzuigkap ververst snel en efficiënt de lucht.

6. Stille en flexibele vaatwasser die je extra zuinig kunt gebruiken

Stille en flexibele vaatwasser

Samsung ’ s stille vaatwassers hebben een slimme indeling en dat zorgt voor groot gebruiksgemak. Het bovenste rek kan worden versteld om extra ruimte te maken voor grote stukken in het bovenste of onderste rek. Daarnaast biedt de optie ‘ halve lading ’ je de mogelijkheid om alleen de vaat op het bovenste of onderste rek te wassen. Heel flexibel in het gebruik dus!

Benieuwd naar het volledige overzicht? Op deze pagina staan alle inbouw producten overzichtelijk op een rijtje.

Speciaal voor jou geselecteerd:
• 10 food documentaires op Netflix
• Hoe je Instagram newsfeed een waar smulfestijn wordt
Foodpairing: tech tool voor foodies, bartenders en chefs

Meer food inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates gemakkelijk direct in je inbox ontvangen? Geef je dan op voor onze gratis nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR JOU

foodpairing app food

Foodpairing: tech tool voor foodies, bartenders en chefs

GERELATEERDE PRODUCTEN

Inbouw Keukenapparatuur

Inbouw Keukenapparatuur