Family Hub: 4 redenen waarom deze slimme koelkast je leven eenvoudiger maakt

Samsung België 04.06.2018

Het huishoudelijke leven wordt door de Smart Home technologieën steeds eenvoudiger. We besparen zo tijd en bovendien onze kostbare energie omdat we aan minder dingen hoeven te denken. Ook de koelkast wordt steeds slimmer en laat het ons weten als het voedsel tegen de houdbaarheidsdatum aankomt. Met de Family Hub van Samsung heb je er echt een hulp in het huishouden bij. Wat kan deze slimme koelkast allemaal?

Zeker voor drukke gezinnen is de slimme koelkast Family Hub van Samsung echt een uitkomst. Je hoeft namelijk zelf niet meer scherp te zijn op de houdbaarheidsdata. Want als deze in zicht komen weet de Family Hub dat ook. Het enige wat je zelf nog maar hoeft te doen, is de producten bestellen.

1. Het managen van je Food


De slimme koelkast kan de voorraad voor je bijhouden via camera’s aan de binnenkant. Je hoeft dus niet in de buurt van de Family Hub te zijn om te weten wat er wel en niet instaat. De camera kan foto’s maken en deze via een applicatie naar je telefoon versturen. Zo kun je zelfs in de supermarkt nog bekijken wat je ook alweer nodig hebt. Via het touchscreen op de koelkast kun je zien welke boodschappen in de aanbieding zijn, boodschappen bestellen en zo je voorraad aanvullen. Je boodschappenlijst wordt opgeslagen en deze hoef je niet steeds opnieuw te maken, wat weer een hoop tijd scheelt.

De Family Hub laat je ook weten hoe het zit met de houdbaarheidsdata van de producten. Je ontvangt een melding als een product tegen de houdbaarheidsdatum aanloopt en nog een melding als de houdbaarheidsdatum is verlopen.

Heb je weinig inspiratie voor een maaltijd? De Family Hub geeft je suggesties voor recepten gebaseerd op de producten en ingrediënten die je nog in de koelkast hebt staan. Ook geeft de Family Hub aan welke producten je misschien nog mist voor een bepaald recept zodat je nog snel even naar de winkel kunt rennen.

2. Blijf in contact met je Family


Het touchscreen op de Family Hub wordt zeker onmisbaar. Je kunt notities en boodschappenlijstjes maken en de kalender bijwerken. Familieroosters en schema’s coördineren en integreren. Foto’s delen met je familieleden of achterlaten op het schermpje voor een persoonlijke touch . Ook is het heel gemakkelijk om berichten van het touchscreen van de koelkast te versturen naar de telefoons van jouw gezinsleden. Bijvoorbeeld als het eten bijna klaarstaat!

3. En natuurlijk… entertainment!


Luister via de Family Hub koelkast en de ingebouwde stereospeakers naar je favoriete muziek onder het koken of tijdens het samenzijn aan de eettafel in de keuken. Ook kun je het TV programma dat op je Samsung TV te zien is, direct naar het scherm op je koelkast streamen. Bovendien weet je altijd wat voor weer het wordt via het weerstation.

4. Hub naar al je andere Samsung apparaten


De Family Hub kan via de Smart Home-app verbinding maken met het Smart Home ecosysteem. Zo kun je via de app alle apparaten bedienen die daar deel van uitmaken. Zo bespaar je al met al een hoop tijd, tijd die je kunt besteden aan leuke(re) dingen met je gezin.

INTERESSANT VOOR JOU

De allerbeste innovaties en het mooiste design nu in jouw keuken

Op het gebied van koken en food bepaalt de combinatie van traditie, ambacht en hightech de toekomst. We willen gemak én gezond en daar sluit de nieuwe Samsung collectie inbouwapparatuur voor in de keuken helemaal op aan.

Food fotografie tips: zo wordt je eten fotograferen een eitje

Simone van den Berg is foodfotografe en runt het succesvolle blog Simone’s Kitchen. In dit interview geeft ze vijf inspirerende food fotografie tips zodat ook jij je eten volledig chef waardig op de foto kunt zetten.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Family Hub koelkast RB38M7998S4

Family Hub koelkast RS68N8941SL