COCOON 2018: Maak van je huis een connected home

Samsung België, 12/11/2018

Dit jaar zet COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België, maar liefst drie thema’s in de kijker: ‘La vie en curry’, ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand’ en ‘Wanneer decoratie kunst wordt’. Je kunt er ook het ‘connected home’ van Samsung ervaren, en voor onze Members hebben wij een mooie verrassing!

Exclusieve korting voor Samsung Members


Tips en tricks ontdekken tijdens leuke (gratis) workshops, genieten van een lekker kopje koffie of een glaasje bubbels, kennismaken met een inrichtingscoach. Op COCOON baad je in een heel relaxte sfeer! En dat is de leukste manier om inspiratie op te doen om je interieur in te richten. . De beurs loopt van zaterdag 17 t/m zondag 25 november. Een drukke agenda? Kom dan naar de COCOON Night op vrijdag 23 november, dan sluiten de deuren pas om 23:00. En als Samsung Member kan je met de kortingscode VISITSAMSUNG18 al een ticket scoren voor €4 (t.w.v. €10 aan de kassa). Maak er gerust een gezellig uitje van, want je kunt tot 4 tickets bestellen!

Your home, your rules


Anno 2018 is je thuis vooral een cocon waar je kunt focussen op wat echt belangrijk is. En dat is net waar Samsung aan bijdraagt met zijn ‘Connected Living’-filosofie. Wat is er belangrijker: samen zijn met je kids of stofzuigen en een berg was doen? Een ‘smart home’ bestaat uit huishoudelijke apparatuur die je verbindt via een netwerk. En dat maakt het verschil. Het hele huishouden op rolletjes laten verlopen? There’s an app for that! De SmartThings app installeer je gemakkelijk op je tablet of smartphone en je kunt er je hele huis mee bedienen. Ontdek het allemaal tijdens COCOON op de connected home van Samsung!

Niet alleen maar ‘smart’…


Zo’n smart & connected home, ja, maar niet ten koste van design natuurlijk! Soms kan je met slechts enkele originele stuks je interieur doen uitgroeien tot een echte kunstgalerij. The Frame, de lifestyle TV van Samsung, is er zo eentje. Een strak design en verschillende frames maken van de televisie een sterke eyecatcher. Maar de kunstwerken uit de Art Store geven je leefruimte echte kunstgalerij allures. En ze laten je toe om je interieur zo vaak je maar wilt een heel andere look & feel te geven. Of je het nu hebt voor de botanische vibe of eerder voor warme tinten – zoals dé trendkleur currygeel – The Frame maakt het plaatje gewoon af.

Wil jij ook Samsung’s geconnecteerde huis ervaren? Kom dan van 17 t/m 25 november naar COCOON in Brussels Expo. Onze Connected Living Experience vind je in hal 3 bij standnummer 3304.