De perfecte filmavond met een verbluffende resolutie

Door Samsung België 29.11.2017

De perfecte filmavond tv tips

Organiseer de perfecte filmavond in je woonkamer. Met een 4K UHD HDR TV kun je alle films kijken in de kwaliteit waarin ze bedoeld zijn om gezien te worden, of je nu een oude klassieker of de nieuwste kaskraker kijkt.

Je hoeft niet naar de bioscoop te gaan voor een fantastische filmervaring. Creëer je eigen thuisbioscoop door vrienden en familie uit te nodigen in je woonkamer en een 4K UHD TV in de schijnwerpers te zetten. Dankzij de verbluffende vooruitgang in beeldkwaliteit kan je tijdens een betoverende filmavond helemaal opgaan in wat je kijkt. Je hoeft alleen maar voor de popcorn te zorgen.

De film uitkiezen

4K-materiaal op je Samsung TV

Met een Smart TV heb je onmiddellijk toegang tot een wereld van 4K-materiaal. Netflix en Amazon Video hebben geen gebrek aan goede films, of je nu van hilarische comedy's of tranentrekkende drama's houdt. Beide hebben ingebouwde apps op de Smart Hub. Voor filmfanaten met UHD Premium Blu-ray-spelers zijn er honderden films in verschillende genres beschikbaar op 4K-discs met HDR.

Als je films kijkt die gemasterd zijn in 4K UHD HDR, ervaar je de hoogste beeldkwaliteit. Fans van superhelden zullen genieten van de vele Marvel-films die beschikbaar zijn in HDR, van Deadpool en Logan tot X Men: Days of Future Past en Fantastic Four . Bekroonde klassiekers zoals The Revenant en The Martian zijn prachtig op een UHD 4K TV. Als je de veelgeprezen film Life of Pi in 4K-resolutie kijkt, zal je zien waarom hij bekroond werd voor filmkunst en visuele effecten. Je wil gezellig met de kinderen in de zetel films wil kijken? Dan bekijk je maar gezinsvriendelijke animatiefilms zoals Ice Age: Collision Course in HDR.

Filmsterrenkwaliteit

4K UHD TV

De nieuwste kaskrakers uit Hollywood zijn gefilmd in een uitzonderlijke resolutie, en de beste manier om ze tot hun recht te laten komen is door ze te kijken op een 4K UHD TV. Door te filmen in 4K worden er vier keer zoveel pixels per frame gebruikt als in Full HD, waardoor er in elke scène nog meer detail wordt vastgelegd. Filmmakers filmen ook in HDR, een hoger dynamisch bereik dat voor meer contrast en helderheid in elke scène zorgt. Omdat de belichting op de set volledig aangepast is aan dat hoge helderheidsniveau, kan je de film precies zien zoals de maker het wou als je hem op een TV kijkt met ondersteuning voor 1.000 nits* of meer. De hoge helderheidsniveaus van HDR 1500 of HDR 2000 verbreden ook het kleurvolume, waardoor sommige TV's 100% kleurvolume bereiken. Dat geeft de kleuren van weelderige kostuums en prachtige natuur extra intensiteit, wat resulteert in een levensechte kijkervaring.

Zelfs de klassiekers zien er beter uit op een 4K UHD TV dankzij een indrukwekkende verhoging van de resolutie. Films in zwart-wit zoals Casablanca en vroege kleurenfilms zoals The Wizard of Oz krijgen een nieuwe scherpte, waardoor ze er beter uitzien dan ooit.

Gecertificeerde Ultra HD Premium

Gecertificeerde Ultra HD Premium

Het ware keurmerk lees je af op het etiket Ultra HD Premium. Het wordt toegekend door de film- en entertainmentindustrie om aan te tonen dat je op een van de beste 4K UHD TV's van het moment kijkt. Als een TV dat logo heeft, ondersteunt hij HDR-materiaal, dat is de technologie die wordt gebruikt in de beste films die tegenwoordig gemaakt worden. Als je een Ultra HD Premium TV met een UHD Premium Blu-ray-speler combineert, krijg je een eersteklas bioscoopervaring in je luie stoel.

Thuisbioscoop

Een fantastische beeldkwaliteit zorgt ervoor dat je in het middelpunt van de actie staat. Haal het beste uit je thuisbioscoop door een filmavond te organiseren met een breedbeeldtelevisie waarop je de kleinste details in het grootste beeld kunt zien. Zelfs als je vlakbij de TV zit, zal je de pixels niet opmerken. Dat betekent dat je een perfecte helderheid hebt wanneer je vanuit je zetel kijkt. De Samsung QLED TV is beschikbaar in de enorme afmeting van 88 inch, waarmee iedereen in de kamer de perfecte kijkhoek heeft.

Als je in de ban bent van een spannende verhaallijn, wil je niet afgeleid worden door storende reflecties op het scherm. De Ultra Black-technologie voorkomt schittering, zodat je probleemloos het licht kan aanlaten of bij daglicht films kan kijken.

De puntjes op de i voor je thuisbioscoop? Meeslepend geluid, natuurlijk! Vul het verbluffende beeld aan, voeg een soundbar toe . Hiermee zullen dramatische geluidseffecten de kamer vullen en je het gevoel geven dat je je in de scène bevindt.

*Nits is de standaard grootheid om helderheid te meten.

Ben je klaar om de perfecte filmavond te organiseren?

Bekijk nu ons assortiment van QLED TV's .

INTERESSANT VOOR JOU

woonkamer idee Samsung TV

Ruim de woonkamer op

4K UHD Samsung TV

Beleef het gamen optimaal met een 4K UHD TV

Smart Home Samsung

Transformeer je huis tot een ‘smart home’

GERELATEERDE PRODUCTEN

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F