Meer dan alleen een TV

Door Samsung België 15.11.2017

Samsung 4K-televisie

Een Smart TV is meer dan alleen een TV. Het is een volledige entertainmenthub die je toegang geeft tot een schat van fantastisch materiaal. Leun achterover, ontspan en geniet van alles wat jouw Smart TV te bieden heeft.

Niet zo lang geleden werden TV's alleen gebruikt om af te stemmen op ouderwetse programmering op vaste tijden, maar er is veel veranderd. Nu zijn onze Smart TV ’ s toegangspoorten tot een schat van entertainment waarmee je alles kunt doen, van surfen op het internet tot het downloaden van de nieuwste games en films. En op een 4K UHD HDR TV kun je dit allemaal met een verbluffende resolutie doen.

Jouw geluidssysteem

Jouw TV kan het feest compleet maken door de muziek te verzorgen. Download de Spotify en Deezer-apps om eenvoudig te zoeken op artiest en genre, of om te kiezen uit voorgeselecteerde afspeellijsten om het feest op gang te brengen. En de albumhoezen van jouw favoriete artiesten zien er prachtig uit in een 4K UHD-resolutie.

Jouw sportschool

Zie je er tegen op om helemaal naar de sportschool te gaan? Nu kun je trainen in het comfort van je eigen huis. Met apps zoals YouTube heb je toegang tot een enorme bibliotheek met online trainingsvideo's, van yoga tot dans. Als je deze op een groot scherm bekijkt, kun je elke beweging van de instructeur volgen en met levensechte 4K UHD kom je zeker in de juiste stemming.

Jouw gameconsole

Je hebt geen console nodig om de nieuwste games te spelen. Je kunt je PC-games in een veel betere kwaliteit spelen als je een Steam Link-verbinding gebruikt. Er zijn ook tal van games op Smart Hub voor onregelmatige gamers, die je kunt spelen met een slimme afstandsbediening, telefoon of gamepad.

Entertainment voor jouw kinderen

Samsung QLED Smart TV

Er zijn veel manieren om de kleintjes te entertainen met een Samsung Smart TV , of je nu hun intelligentie wil stimuleren of ze een avondje zoet wil houden. De ingebouwde games zijn makkelijk om te spelen en geven plezier aan het hele gezin. Dankzij speciale categorieën op Netflix hebben je kinderen genoeg keuze. En met kindvriendelijke apps zoals Ketchup en YouTube Kids kunnen ze zelf probleemloos programma's uitkiezen.

Jouw filmbibliotheek

Samsung Filmbibliotheek

Je hoeft geen planken vol met dvd ’ s te hebben met een Smart TV je een wereld van on-demand materiaal biedt. Er is altijd iets nieuws om te kijken met Now TV, Amazon Video en diensten voor gemiste uitzendingen.

Jouw fotoalbum

Samsung Smart View

Er is een nieuwe manier om al je dierbare vakantieherinneringen te herbeleven. Met SmartView hoef je alleen achterover te leunen en je foto's en video's op het scherm te laten afspelen om je ervaringen met je vrienden en familie te delen.

Jouw browser

Je hoeft niet langer met z'n allen rond een klein scherm te zitten als je met vrienden of familie op het internet wil surfen. In een verbluffende resolutie de nieuwste updates van je vrienden op sociale media bekijken met de Facebook- en Twitter-apps? Een nieuwsverhaal volgen in kristalheldere kwaliteit met de beschikbare nieuws-apps? Op het grote scherm kan iedereen het zien.

Jouw stijl

QLED TV Ontwerp

Een QLED TV is zowel stijlvol als functioneel. Rommelige draden verberg je met de bijna onzichtbare kabel, en zelfs de achterkant van de TV is bijzonder strak vormgegeven. Een randloze TV ziet er puur uit aan iedere muur en je kiest uit talloze standaarden als je je TV liever in een staande positie hebt.

Wil je dat allemaal uit je TV halen?

Kijk direct naar onze prachtige QLED TV's .

INTERESSANT VOOR JOU

4K UHD Samsung TV

Beleef het gamen optimaal met een 4K UHD TV

Smart Home Samsung

Transformeer je huis tot een ‘smart home’

GERELATEERDE PRODUCTEN

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F