Ruim de woonkamer op

Door Samsung België 24.11.2017

woonkamer idee Samsung TV

Met alle draden en tv-accessoires die veel ruimte in beslag nemen kan het lastig zijn om de woonkamer opgeruimd te houden. Ons assortiment van 4K UHD en QLED TV’s maakt het eenvoudig om van de woonkamer een prachtige, nette en stijlvolle ruimte te maken.

Of de woonkamer nu dient als een gezellige plek voor een filmavond, een speelruimte voor de kinderen of een zorgvuldig ontworpen plaats om in te ontspannen, waarschijnlijk neemt je TV een centrale positie in. Maar de dagen van enorme beeldbuizen zijn allang verleden tijd. De QLED TV's van vandaag zijn esthetische kunstwerken die net zo belangrijk zijn voor het interieur als een meubelstuk. Ze zijn gedurfde designstukken met eigenschappen waarmee je de ruimte in de woonkamer optimaal kan benutten en ongewenste rommel kan opruimen.

Opgeruimd staat netjes

Samsung draadloos

Een wirwar van rondslingerende kabels is een maar al te bekend probleem voor velen van ons, vooral met een breed scala van media-apparaten die met elkaar verbonden zijn. Maar het probleem is opgelost door QLED TV's, die een aparte box hebben om alle apparaten op aan te sluiten en die vervolgens slechts twee kabels door de basis van de TV-standaard leidt. Sluit alle TV-apparaten aan op de One Connect Box, die je tot op 5 m afstand van de TV kan zetten voor een nette oplossing, of zelfs buiten het zicht. Als je ervoor kiest om je TV aan de muur te hangen, zal je de bijna onzichtbare optische kabel die de TV verbindt met de One Connect Box nauwelijks opmerken.

Om je woonkamerinstallatie compleet te maken, kan je de TV koppelen aan de beste draadloze speakers en soundbars . Het resultaat is een meeslepend geluid op elke zitplaats in de kamer. Dankzij de strakke en subtiele ontwerpen van vandaag hoef je niet in te leveren op stijl. En als je je TV en soundbar aan elkaar monteert, kan je één voedingskabel gebruiken voor beide apparaten om de woonkamer nog netter te houden.

Seamless design

Samsung tv zonder rand

Het enige wat je van een TV wil zien is het prachtige beeldscherm. Daarom maken praktisch randloze TV's zo'n groot verschil voor de esthetiek van een ruimte: ze geven je een levensechte ervaring wanneer je kijkt en een prachtige naadloze afwerking wanneer je niet kijkt. TV-ontwerpen zijn aanzienlijk verbeterd met 360 ° design, waardoor het beeld er vanuit alle hoeken prachtig uitziet. Met de No Gap Wall-mount kan je je TV nog strakker aan de muur hangen. Doordat je geen grote kast meer nodig hebt, kan je beter gebruik maken van de muur en ruimte rondom de TV. Nu hoef je alleen maar te beslissen wat je met die ruimte wilt doen. TV-accessoires worden ook steeds stijlvollere toevoegingen aan een woning. De beste TV-standaarden zijn prachtig ontworpen, zodat je de TV naar je persoonlijke smaak kan plaatsen. Zo kan je ervoor kiezen om van de TV een centraal pronkstuk te maken of hem tentoon te stellen als een kunstwerk op een ezel.

Beeldschoon

The Frame TV aan de muur

Een QLED TV kan het gestroomlijnde pronkstuk zijn dat je woonkamer nodig heeft. QLED TV's hebben een fantastisch kleurenbereik, waardoor de beeldkwaliteit verbluffend levendig zal zijn. Wanneer je niet kijkt en de TV in de stand-bymodus staat, kan je van een zwarte doos in de hoek een kunstwerk maken met The Frame TV , waarmee je kunst kan afbeelden uit unieke collecties van gerenommeerde kunstenaars zoals Monet. Dit zou je kunnen inspireren om de TV op een plek te zetten die je voordien wellicht had uitgesloten.

Ben je klaar om de woonkamer op te ruimen?

Kijk direct naar onze prachtige QLED TV's.

INTERESSANT VOOR JOU

4K UHD Samsung TV

Beleef het gamen optimaal met een 4K UHD TV

Smart Home Samsung

Transformeer je huis tot een ‘smart home’

Samsung 4K-televisie

Meer dan alleen een TV

GERELATEERDE PRODUCTEN

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F