Transformeer je huis tot een ‘smart home’

Samsung België 23.05.2018

Smart Home Samsung

Transformeer je huis tot een ‘smart home’ met een wereld van slimme apparaten. Je kan je Smart TV, speakers, koelkast en nog veel meer apparaten met elkaar verbinden om je leven net een stukje makkelijker te maken.

Weet je nog wat een verschil het uitmaakte voor je dagelijks leven toen je van een gewone telefoon overstapte naar een smartphone? Ineens had je overal toegang tot het internet, en dat opende een wereld van mogelijkheden. Tegenwoordig zijn er allerlei slimme apparaten ontwikkeld om hetzelfde verschil te maken voor ons huishouden. Door al onze apparaten te verbinden kunnen we een prettig niveau van huisautomatisering bereiken, zodat we net wat meer aan rust toekomen: met een ‘smart home’ kun je meer tijd besteden aan de dingen die je leuk vindt, en minder tijd aan de dingen die je niet leuk vindt. En met je ‘smartphone’, aka de Galaxy S9|S9+ kun je al deze slimme apparaten -zowel thuis als op afstand- aansturen.

De woonkamer

Samsung Smart TV

De Smart TV


Een Smart TV kan veel meer dan alleen de nieuwste aflevering van jouw favoriete serie afspelen. Ten eerste heb je maar één afstandsbediening nodig waarmee je alles kunt bedienen – van je Blu-ray-speler tot je set-topbox. Veel Smart TV's van Samsung kunnen bediend worden met een smartphone of stembediening.

Er is ook een enorme hoeveelheid materiaal beschikbaar om naar te kijken. Met films en TV-shows op Netflix, diensten voor gemiste uitzendingen en YouTube heb je een wereld vol entertainment binnen handbereik. Bovendien wordt er continu meer 4K UHD HDR-materiaal gemaakt, zodat jij optimaal kunt genieten van je geweldige beeldscherm.

Aan een zwart vlak in je woonruimte hoef je je trouwens ook niet meer te storen, want de nieuwste QLED TV is voorzien van een Ambient Mode die zich aanpast aan de omgeving en de lichtval. Zo wordt het de mooiste TV die je niet ziet.

Stofzuigen wordt een feest met de POWERbot


In de knoop zitten met het snoer of de slang van een stofzuiger is verleden tijd. ‘Lui’ stofzuigen is de nieuwste trend. Deze Samsung robot-stofzuiger doet het vuile werk voor je. Ondertussen kun jij achteroverleunen en de krant lezen, terwijl jij hem bedient met de SmartThings app op je smart phone. Zoals het een echte robot betaamt is de POWERbot grondig en een perfectionist. Jij wijst specifieke plekken aan en de robot poetst. Zelfs muren, randen en hoeken pakt hij mee: de POWERbot is namelijk uitgerust met krachtige sensors en een digitale camera die hele huis in kaart brengt (inclusief kleine obstakels) en de efficiëntste route berekent.

De keuken

Slimme apparaten van Samsung

Family Hub™: de koelkast als onderdeel van het gezin


We brengen vaak veel tijd door in de keuken. Met een slimme koelkast hoeft het entertainment niet te stoppen als je aan het koken bent. Je kunt je favoriete muziek streamen via de luidsprekers, of zelfs je TV spiegelen op het scherm op de koelkastdeur.

Naast het bieden van entertainment in de keuken kan een slimme koelkast boodschappenlijstjes maken en online boodschappen bestellen. Als je buiten de deur bent en niet meer weet hoeveel je van een bepaald ingrediënt in huis hebt, kun je met de interne camera simpelweg via je telefoon in je koelkast kijken.

Terwijl je in de keuken staat is het zelfs mogelijk om via het touchscreen van de koelkast in contact te blijven met de rest van het gezin. Zo kun je bijvoorbeeld getuige zijn van het doelpunt van je zoon tijdens de voetbalwedstrijd en tegelijkertijd de boterhammen klaarmaken voor de lunch.

De Dual Cook oven is de droom van elke thuiskok


Drie ovens in één met twee ruimtes die je tegelijk of apart kunt gebruiken (je braadt een rollade en bakt tegelijkertijd muffins), een digitaal dashboard wat je helpt bij het bereiden van verschillende gerechten, consistente temperaturen, handige rekken en een pyrolitisch zelfreinigingssysteem. Je gasten zullen versteld staan van jouw kookkunsten en het scheelt jou de helft aan bereidingstijd.

Tot 2x zo snel wassen met een QuickDrive™ wasmachine


Grote wasjes, kleine wasjes. Maar wel twee keer zo snel, met 20%* minder energieverbruik en hetzelfde wasresultaat? De Samsung QuickDriveä wasmachines zijn uitgerust met ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. Dankzij de vier sensoren van ‘Auto Optimal Wash’ wordt het perfecte wasprogramma bepaald, en de AI-aangedreven wasassistent ‘Q-Rator’(gebaseerd op gebruikersindicaties) garandeert een optimaal wasresultaat. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.

*Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / lading van 4 kg / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) versus Cotton 40°C zonder Eco Bubble (WF0702WKU). Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen. ** Gebaseerd op een laboratoriumtest met EMPA-stroken van Springboard Engineering, waarin de werking van een normaal vloeibaar wasmiddel vergeleken werd met luchtbellentechnologie, zonder mechanische invloeden.

Een smart home geeft meer rust en overzicht


Kortom: als je op kantoor bent, druk bent met koken of gewoon lekker op de bank ligt, kunnen je apparaten het huis schoonmaken of jou met een druk op de knop voorzien van het gewenste entertainment. De QLED TV is als een kameleon dankzij de Ambient Mode: hij transformeert van volwaardig home entertainmentsysteem tot een onopvallend onderdeel van je interieur. Een slimme robotstofzuiger is een handig apparaat waarmee je stress en inspanning kunt vermijden. Een slimme wasmachine kun je zo instellen dat een wasbeurt klaar is zodra je thuiskomt, zodat de was niet de hele dag nat in de trommel blijft liggen. Met een slimme oven waant eenieder zich een keukenprins- of prinses en met de Family Hub kun je zowel de keuken als het gezin ‘managen’.

INTERESSANT VOOR JOU

4K UHD Samsung TV

Beleef het gamen optimaal met een 4K UHD TV

Samsung 4K-televisie

Meer dan alleen een TV

GERELATEERDE PRODUCTEN

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE88Q9F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE65Q8F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F

QLED TV Q-Serie QE75Q7F